ezehiel Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To co ty będziesz robił z tym wolnym czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To co ty będziesz robił z tym wolnym czasem Hehe, dobre, dobre Jakby doba miała ze 40 h, to moglibyśmy gadać o wolnym czasie Coraz więcej ludzi zaczyna łowić na bardzo duże przynęty i temat jest mocno rozwojowy, ale też cholernie czasochłonny i pracochłonny. Obecnie pracuję nad dwoma dosyć innowacyjnymi konstrukcjami w rozmiarze oko 40 cm. Uchylę rąbka tajemnicy, że będzie to swimbait i glider. Stworzenie nowej konstrukcji w rozmiarze XXXL która ma łowić ryby a nie świecić w pudle jak psu jajca, to bardzo złożony proces, począwszy od wstępnego projektu, poprzez kolejne modyfikacje bryły i wyważenia, na testach łowności skończywszy. Duuużo by o tym pisać. Mam na to całą zimę, a wiosną zaczniemy testy na pajkach, co w całym procesie twórczym uwielbiam najbardziej Poza tym kończę pracę nad nową, rzeczną sandaczówką też XXL. Będą trzy rozmiary - 19, 15, 12 cm. Jeszcze bawię się z balastem, ale za jakieś dwa tyg. pokażę pierwsze modele; akurat na sezon na kabany będą gotowe Poza tym planuję, na przyszły sezon jeden model, w jednym rozmiarze dopracowanej na maxa boleniówki sterowej, bo ludziska o taki wobler strasznie mnie cisną, i jak czasu wystarczy to ruszę projekt zupełnie nowej konstrukcji pod bolki, której nie ma na rynku, a którą podsunął mi @Wujek Koncept w zasadzie jest ogarnięty, trzeba jedynie popracować nad balastem. Także myślę, e będzie się działo, aby zdrowie dopisało 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 i jak czasu wystarczy to ruszę projekt zupełnie nowej konstrukcji pod bolki, której nie ma na rynku, a którą podsunął mi @Wujek Koncept w zasadzie jest ogarnięty, trzeba jedynie popracować nad balastem. A jadnak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Czyli co - @wujek dobra rada? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 i jak czasu wystarczy to ruszę projekt zupełnie nowej konstrukcji pod bolki, której nie ma na rynku, a którą podsunął mi @Wujek Koncept w zasadzie jest ogarnięty, trzeba jedynie popracować nad balastem. A jadnak No szkoda Jasiu tego tematu nie ruszyć, bo potencjał jest . Tym bardziej, że obecnie panuje opinia, że w kwestii przynęt boleniowych wymyślono już wszystko, z czym absolutnie nie mogę się zgodzić... Czyli co - @wujek dobra rada? Raczej bardzo dobry boleniarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Styneczki w kolorze Blue Marine Jak to mówią, klient nasz pan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Mam i ja podobny kolorek w palecie jest miazga Adamo Rapmascior chyba już czeka na poczcie w poniedziałek odbiór i mam nadzieję jakoś godnie pożegnać się z sezonem boleniowym Styneczki w kolorze Blue Marine Jak to mówią, klient nasz pan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Mam i ja podobny kolorek w palecie jest miazga Adamo Rapmascior chyba już czeka na poczcie w poniedziałek odbiór i mam nadzieję jakoś godnie pożegnać się z sezonem boleniowym No wysłany we wtorek, to raczej na drugą stronę Wisły powinien już dotrzeć A ten kolorek, to priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 No szkoda Jasiu tego tematu nie ruszyć, bo potencjał jest . Tym bardziej, że obecnie panuje opinia, że w kwestii przynęt boleniowych wymyślono już wszystko, z czym absolutnie nie mogę się zgodzić... Raczej bardzo dobry boleniarz Toś pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W obu kwestiach trzymam się tego rencami i nogami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Na tą samą stronę Wisły A poczta polska nie zawsze działa w Stolicy wysyłałem woblery jednemu z kolegów 18.09 i doszły.....wczoraj No wysłany we wtorek, to raczej na drugą stronę Wisły powinien już dotrzeć A ten kolorek, to priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 W obu kwestiach trzymam się tego rencami i nogami No sam jestem ciekaw co z tego wydusisz, może być ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Podbiję kwestię woblerów sterowych których jestem bardzo ciekaw. Ostatnie tendencje dotyczące woblerów bezsterowych czy powierzchniowych lekko zmarginalizowaly przynęty sterowe. I choć sam jestem ich zdecydowanym zwolennikiem to nie wyobrażam sobie sytuacji, by nie mieć ich przy sobie, by pozbyć się ich z pudełka. Wydaje mi się że to wynika z trudności opracowania skutecznych konstrukcji. Badziewia jest bardzo dużo i poza nazwą boleniowych nic z tego nie wynika.podobnie jest z powierzchniowymi przynętami ale tu można zagonić na wędkarza który źle prowadzi, eksponuje przynętę. będę trzymał kciuki Adamie za sterowce bo sa sytuacje że bez nich nie można skutecznie ganiać za bolkami. Ps. Mam nadzieję, że podobnie do twoich szczupakowych czy sandaczowych przynęt będą to duże konstrukcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Wschodnie klimaty Tam się po prostu odpoczywa 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Cała prawda. Nigdzie tak nie odpoczywam, jak na wschodzie. Inne życie, inna mentalność, brak tego ciągłego pośpiechu i obojętności/wrogości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Wschodnie klimaty Tam się po prostu odpoczywa Cała prawda. Nigdzie tak nie odpoczywam, jak na wschodzie. Inne życie, inna mentalność, brak tego ciągłego pośpiechu i obojętności/wrogości. Czyli całe moje życie to jeden wielki wypoczynek ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Takie proste malowanie w klasycznych kolorkach zawsze działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Adamo też lubię wschód [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 GRRRUUBOOO Z mięskiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Naturalnie [emoji38]GRRRUUBOOO [emoji14] [emoji14] [emoji14]Z mięskiem ?Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 No tak. Po weselu jak znalazł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Najładniejszy w sezonie 84cm na panica - jak większość w tym sezonie 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Najładniejszy w sezonie 84cm na panica - jak większość w tym sezonie Darek 5 84cm.jpgAle piękny i zdrowy [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Czas na relax Za dużo projektów na raz ruszyłem i na nic nie ma czasu. Dzisiaj poszły wszystkie wysyłki. Boleniowek na ten czas brak w magazynie hehe Po niedzieli może będzie trochę sandaczowek w wersji nocnik o zajebistej i... łownej pracy Pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Najładniejszy w sezonie 84cm na panica - jak większość w tym sezonie Darek 5 84cm.jpg Darku piękny klamot Gratuluję Zdjęcie też kozackie; takie naturalne i bez napinki Z niecierpliwością oczekuję artykułu z tego rocznych łowów boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi