spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Twitche, pod pajki. Dzięki sugestiom Gawła, i kilku innych poławiaczy zębatych na przyszły sezon powstanie, a właściwie już jest seria Zander - X do płytkiego twitchingu. Woblery przy podbiciach przepięknie migają bokami, przy pauzach powoli wypływają ku powierzchni. Bardzo naturalnie to wygląda i jestem przekonany, że będzie kapitalnie prowokować leniwe esoxy. Woblery testowałem na przydomowym jeziorku i szczerze powiem, że nie spodziewałem się tak ciekawej pracy w twitchu. Już po głowie chodzi mi jakiś model o typowo szczupakowych gabarytach ... 30> )) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Adam nie dość że łowne, piękne to mega estetyczne w każdym szczególe [emoji4] Te stery wyglądają pięknie [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Adam nie dość że łowne, piękne to mega estetyczne w każdym szczególe [emoji4] Te stery wyglądają pięknie [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Dzięki Te stery, nie dość, że dają kapitalne refleksy, to jeszcze wpływają na nietuzinkową pracę No, chyba, że to tylko złudzenie ale jest naprawdę fajny temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dopiero teraz zwróciłem uwagę, że stery są metalowe? Jak wyważony jest wobler kiedy leży swobodnie na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Dopiero teraz zwróciłem uwagę, że stery są metalowe? Jak wyważony jest wobler kiedy leży swobodnie na wodzie? Dupką do dołu. Stery są z aluminium 1,5 mm waga 1,4 g. Ten sam ster z poliwęglanu waży 0,7 g, więc dwa razy mniej. Napewno ma to duże znaczenie w szybkości nurkowania i pracy. Będę nadal rozwijał temat alu sterów, ze sterami w woblerach trollingowych typu SDR włącznie. Zobaczymy co z tego wyjdzie...? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Adaś to ją chcę takie Zander x pozdro 600 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Będę nadal rozwijał temat alu sterów,Gdy pojawią się pływające Aspiusy8 z takimi, to ja bardzo chętnie;)Osobiście widziałbym w większości Twojej twórczości przejście na takie usterowienie.Przy okazji, temat WTD nie zdechł? Marzy się taki pływający;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jak dupka do dołu, to lubią jeszcze zachęcająco chlapnąć przy pierwszym szarpnięciu ...kuszą nie tylko szczupaki, mnie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Jak dupka do dołu, to lubią jeszcze zachęcająco chlapnąć przy pierwszym szarpnięciu ...kuszą nie tylko szczupaki, mnie też Robercik, potestujemy na multiku.pl Pewien, nasz wspólny Kolega twierdzi, że takie smukłe konstrukcje ostatnimi czasy na Ż lepiej mu się sprawdzały jak klasyczne jerki No cóż, trza iść z duchem, z postępem, z osiągnięciami Edytowane 16 Listopada 2018 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Trollingowa 13-stka się szykuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Gruba łuska czy drobna ? Który lepiej Wam podchodzi ? Jedna i druga jest mocno wykrepowana; zdjęcie z telefonu, to tak tej faktury nie widać. Chodzi o to która bardziej pasuje, bo sam już nie wiem hehe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja bym stawiał na drobną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Gruba zdecydowanie[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Hehe, i weź tu dogodź Będzie taka i taka. Klient nasz pan A tak poważnie, wiadomo, że to tylko efekt wizualny dla naszego oka.Chociaż, coś w tym jest, i sam się na tym łapię, że jak kolorki i inne pierdołki pasują mi w woblerku, to jakiś łowniejszy się zdaje... Edytowane 18 Listopada 2018 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zajebiste zrobiłeś te lusterka ze sterem,na filmie widzę ze lusterkują nieziemsko i widzę ze dlugość woba nie ma znaczenia dla ciebie jak robisz ,mają wszystkie zblizoną bardzo pracę a nawet taką samą,,panie kolego podziwiam twoją robotę przynajmniej od kiku sezonów...powodzenia życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Gruba łuska czy drobna ? Który lepiej Wam podchodzi ?Jedna i druga jest mocno wykrepowana; zdjęcie z telefonu, to tak tej faktury nie widać. Chodzi o to która bardziej pasuje, bo sam już nie wiem hehe Ja poproszę z tą grubą Mam dla nich świetne zastosowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Gruba łuska czy drobna ? Który lepiej Wam podchodzi ? Pogodziłoby wszystkich coś pośredniego:)Mój gust, moja opinia, gruba łuska;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Drobna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Adam na ile metrów zejdzie w trollu ta 13tka sdr? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Zajebiste zrobiłeś te lusterka ze sterem,na filmie widzę ze lusterkują nieziemsko i widzę ze dlugość woba nie ma znaczenia dla ciebie jak robisz ,mają wszystkie zblizoną bardzo pracę a nawet taką samą,,panie kolego podziwiam twoją robotę przynajmniej od kiku sezonów...powodzenia życzę Dziękuję Ja poproszę z tą grubą Mam dla nich świetne zastosowanie. Piotrek, to jest 13 cm korpusu plus 6,5 cm łopata. Z łapy tego na rzece nie pociągniesz. No chyba, że chcesz do trolla lub na jezioro, to tak.Pogodziłoby wszystkich coś pośredniego:)Mój gust, moja opinia, gruba łuska;) Dobra, z lewej strony będzie drobna, a z prawej gruba Adam na ile metrów zejdzie w trollu ta 13tka sdr? Daniel jeszcze z nimi nie pływałem. Ale oscylowałem wielkością steru na jakieś 6-8 m na wodzie stojącej. Na Wiśle na bank będą łowiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Na pewno wykorzystam Chociażby okazyjny troll, jak żona puści w marcu do Hiszpanii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Będą Adam te 13-stki w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Będą Adam te 13-stki w sprzedaży? Będą. Zastanawiam się jeszcze nad wersją z grzechotką. Jak myślisz ? Jest sens ?ps. gratuluję pięknych łosi. Nieźle połowiliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Czasem działa, ale tak samo łowiłem fajne ryby bez grzechotki, nawet chyba częściej.Dzięki , jak pisaliśmy mega wyprawa. Jak mówił Marek trafiliśmy w najlepsze warunki w tym roku, to się nazywa mieć fart, a mało brakowało że wyjazd by się nie udał. Edytowane 19 Listopada 2018 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi