B4rtolek Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Hej, Czy Panic'i będą w najbliższym czasie dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Ten drut sie super nadaje do woblerów ? W juli jest dostępny,to ten do stali nierdzewnej? Ps.kiedy lecisz na Parsęte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dla mnie najlepszy drut jaki miałem. Dosyć sprężysty i twardy ale odpowiednimi szczypcami da się formować na małych odcinkach. Oczko w trociówkach gne w trzech płaszczyznach bez problemu.Będę na Święcie Troci i Łososia.Pozdro A 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Extra wobki ,klasa????????????Stosujesz do nich obciążenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Dwie wersje robię; pływające i wolno tonące. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Drut - prosze bardzo - różne średnice , różna ilość.https://allegro.pl/listing?string=drut%20spawalniczy%20nierdzewny%20316&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-5-0605 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Drut - prosze bardzo - różne średnice , różna ilość.https://allegro.pl/listing?string=drut%20spawalniczy%20nierdzewny%20316&bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-5-0605 Romek przestań spamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Coś na szybkie, rugenowe pajki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 ZanderX DR, oj narobił w tym sezonie niemało zamieszania trim.B8C75650-E8C3-41F0-B32F-3A1B754A7648.MOV 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Nie mogę wysłać pv, więć zapytam tu.Masz coś z sandaczowych dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Nie mogę wysłać pv, więć zapytam tu.Masz coś z sandaczowych dostępne?Obecnie nie mam dostępnych żadnych woblerów. Można zamawiać na priv ale termin realizacji około września. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Cześć Adam. Też chciałbym zamówić Zandery X do trolla na późno jesienną Szwecję ale masz chyba zapchaną skrzynkę. Pzdr. Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) Nie jest to rozmiarówka kosmiczna(>70), ale mój największy w tym roku. Edytowane 23 Czerwca 2020 przez asp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nie jest to rozmiarówka kosmiczna(>70), ale mój największy w tym roku. No i pięknie Najważniejsze, że szczerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Są rzeki gdzie pstrągi dostają drgawek jak widzą te kiełbiki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nie mogę wysłać pv, więć zapytam tu.Masz coś z sandaczowych dostępne?przyłączam się do pytania. I boleniowe Stynki też poszukiwane.A te trociówki z poprzedniej strony dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 przyłączam się do pytania. I boleniowe Stynki też poszukiwane.A te trociówki z poprzedniej strony dostępne? Panowie skrzynka już wyczyszczona.Stynki będą od przyszłego tyg w CF, u mnie zero na stanie. Trociowek w tym sezonie nie będzie. Temat jest bardzo świeży i trzeba to potestować itd. Od ubiegłego roku zrobiłem kilka modeli trociówek i wciąż mnie nie zadawalają... nie jest problem zrobić tzw. zapierdalacza ale w tym woblerze chodzi zupełnie o coś innego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Są rzeki gdzie pstrągi dostają drgawek jak widzą te kiełbiki Niebieskie to sam bym schrupał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Korzystając z okazji czas odkopać wątek ))Dużo osób pytało o nowy model sandaczowki, więc wrzucam. Dzisiaj malowanie, w przyszłym tyg będą gotowe. Pływające w czterech rozmiarach - 8 cm na wszystko z pstrągiem, a może przedewszystkim na czele , 9,10,11 cm typowo rzeczne woblery o bardzo mocnym lusterkowaniu. Wobki sprawędzą się tez w jeziorowych twitchu.Pozdro A 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Trzeba będzie podebrać 11tki na nocne zwierzęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Coś na szybkie, rugenowe pajki Możesz podać ile cm i gram, pływający/tonący ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Możesz podać ile cm i gram, pływający/tonący ?20 cm / 25 g pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 To woblery bardziej na rzekę,bo na jeziorko 6-8 m głębokości nie bardzo,,czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Panowie skrzynka już wyczyszczona.Stynki będą od przyszłego tyg w CF, u mnie zero na stanie. Trociowek w tym sezonie nie będzie. Temat jest bardzo świeży i trzeba to potestować itd. Od ubiegłego roku zrobiłem kilka modeli trociówek i wciąż mnie nie zadawalają... nie jest problem zrobić tzw. zapierdalacza ale w tym woblerze chodzi zupełnie o coś innego...Tu fajny artykuł o co chodzi ... https://www.wedkarz.pl/article/3572/woblery-nie-po-sznurku-chodzace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2020 Tu fajny artykuł o co chodzi ... https://www.wedkarz.pl/article/3572/woblery-nie-po-sznurku-chodzaceHeh, tak się składa, że od przeszło 20 lat konsultuje z Lechem różne kwestie woblerowe, a o trociówkach wybitnie dużo mi powiedział... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi