Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

przyłączam się do pytania. I boleniowe Stynki też poszukiwane.

A te trociówki z poprzedniej strony dostępne? :wub:

Panowie skrzynka już wyczyszczona.

Stynki będą od przyszłego tyg w CF, u mnie zero na stanie. Trociowek w tym sezonie nie będzie. Temat jest bardzo świeży i trzeba to potestować itd. Od ubiegłego roku zrobiłem kilka modeli trociówek i wciąż mnie nie zadawalają... nie jest problem zrobić tzw. zapierdalacza ale w tym woblerze chodzi zupełnie o coś innego...

• Like 1

• 4 miesiące temu...

Korzystając z okazji czas odkopać wątek :)))

Dużo osób pytało o nowy model sandaczowki, więc wrzucam. Dzisiaj malowanie, w przyszłym tyg będą gotowe. Pływające w czterech rozmiarach - 8 cm na wszystko z pstrągiem, a może przedewszystkim na czele ;) , 9,10,11 cm typowo rzeczne woblery o bardzo mocnym lusterkowaniu. Wobki sprawędzą się tez w jeziorowych twitchu.

Pozdro A

post-52196-0-74978100-1605094824_thumb.jpeg

• Like 13

Panowie skrzynka już wyczyszczona.

Stynki będą od przyszłego tyg w CF, u mnie zero na stanie. Trociowek w tym sezonie nie będzie. Temat jest bardzo świeży i trzeba to potestować itd. Od ubiegłego roku zrobiłem kilka modeli trociówek i wciąż mnie nie zadawalają... nie jest problem zrobić tzw. zapierdalacza ale w tym woblerze chodzi zupełnie o coś innego...

Tu fajny artykuł o co chodzi ... https://www.wedkarz.pl/article/3572/woblery-nie-po-sznurku-chodzace