Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...

Serwus

Trzeba było odkopać i odświeżyć wątek… sporo osób pisze które nie mają konta na fb, więc w miarę możliwości jak pozwoli czas będę wrzucał wieści z pracowni ;)

Było w ostatnim czasie trochę różnych nowości, ale w tym sezonie prym wiedzie nowa sandaczówka MinnowX. Wobler stworzony z myślą o sandaczach i ubiegłej jesieni już dał mi i kilku klientom naprawdę przyzwoite zedy, jednak obecny sezon potwierdził, że jest to mega skuteczna konstrukcja na wszystkie rzeczne drapieżniki z sumami włącznie ;) Cztery rozmiary 8,9,10,11 cm pozwalają dopasować się do niemal każdych warunków i każdego gatunku. Więcej w kolejnych postach niebawem.

Pozdro A

post-52196-0-40977900-1631538007_thumb.jpeg

post-52196-0-78501600-1631538038_thumb.jpeg

post-52196-0-36846600-1631538072_thumb.jpeg

• Like 11

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj jeden z forumowiczów zapytał mnie o model bardzo łownego swego czasu wobka którego nazywałem Cygarko. Na tego woblera miałem na warszawskim odcinku Wisły, na dosyć płytkim żwirowym wymiale kapitalne, mega silne branie z expresowym odjazdem zakończonym strzałem plecionki. Było to w listopadzie i przypuszczam, że mógł być to łosoś lub potężna troć. Szkoda…

post-52196-0-03803800-1633096486_thumb.jpeg

• Like 5