peryskop Opublikowano 14 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Heh, tak się składa, że od przeszło 20 lat konsultuje z Lechem różne kwestie woblerowe, a o trociówkach wybitnie dużo mi powiedział... Czekamy na owoce wspólpracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Są rzeki gdzie pstrągi dostają drgawek jak widzą te kiełbiki Nawet są wędkarze którzy jak widzą te kiełbiki dostają drgawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Wobki dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 SerwusTrzeba było odkopać i odświeżyć wątek… sporo osób pisze które nie mają konta na fb, więc w miarę możliwości jak pozwoli czas będę wrzucał wieści z pracowni Było w ostatnim czasie trochę różnych nowości, ale w tym sezonie prym wiedzie nowa sandaczówka MinnowX. Wobler stworzony z myślą o sandaczach i ubiegłej jesieni już dał mi i kilku klientom naprawdę przyzwoite zedy, jednak obecny sezon potwierdził, że jest to mega skuteczna konstrukcja na wszystkie rzeczne drapieżniki z sumami włącznie Cztery rozmiary 8,9,10,11 cm pozwalają dopasować się do niemal każdych warunków i każdego gatunku. Więcej w kolejnych postach niebawem.Pozdro A 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dostępne będą na giełdzie JB, czy tylko CF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dostępne będą na giełdzie JB, czy tylko CF ?postaram się wrzucić trochę dobrego towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal6564 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Panowie widzę że jest już kolejka, ustawiam się jako pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Panowie widzę że jest już kolejka, ustawiam się jako pierwszyTo jesteś za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 W lipcu nastawiłem się na sumy i działo się Większość ryb z raf i płytkich przykos. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 MinnowX 11 GoldTiger jerkbait floating. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 17 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 MinnowX 11 GoldTiger jerkbait floating.Jak zrobisz odłóż mi 2szt.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) SerwusTrochę woblerów na giełdę wrzuciłem.Pozdro Edytowane 18 Września 2021 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Piękny zed w nocy wyjechał na 11-kę????????????Dzięki za fotę???????? Edytowane 18 Września 2021 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 W odpowiedzi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 MinnowX malowany na imitację kiełbia, wiisną rozwalił na Bugu system????????????Polecam szczerze ten design, bez względu na markę woblera ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 … 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrams Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Hej . 8cm oliwa I srebrno czarny połowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Mozna zamowic 5 sztuk panic (8cm) tego na dole zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Ten MinowX malowany na kiełbia jest pływający czy tonący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Mozna zamowic 5 sztuk panic (8cm) tego na dole zdjecia? W przyszłym tyg będzie trochę wolnego towaru. Jak ktoś chętny priv. Ten MinowX malowany na kiełbia jest pływający czy tonący?Wszystkie MinnowX są pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Dzisiaj jeden z forumowiczów zapytał mnie o model bardzo łownego swego czasu wobka którego nazywałem Cygarko. Na tego woblera miałem na warszawskim odcinku Wisły, na dosyć płytkim żwirowym wymiale kapitalne, mega silne branie z expresowym odjazdem zakończonym strzałem plecionki. Było to w listopadzie i przypuszczam, że mógł być to łosoś lub potężna troć. Szkoda… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateos_74 Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 zgodnie z ustaleniami wrzucam tutaj zdjęcie wobków które chciałem zamówić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Lubię te landryny ???????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Sen nocy jesiennej ???????????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Klasyka gatunku ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi