Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Łooooj dawno mnie tu nie było, a to zaraz 10 lecie będę obchodził tegoż wątku :blink:  :D

Ale do rzeczy, sporo osób pyta mnie o pstrągówki i trociówki. Otóż zostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej serii, więc jak będzie chwila to wrzucę na giełdę przy niedzieli żeby każdy miał szansę coś wyrwać  :P

Pozdro :highfive:

• Like 2

Łooooj dawno mnie tu nie było, a to zaraz 10 lecie będę obchodził tegoż wątku :blink:  :D

Ale do rzeczy, sporo osób pyta mnie o pstrągówki i trociówki. Otóż zostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej serii, więc jak będzie chwila to wrzucę na giełdę przy niedzieli żeby każdy miał szansę coś wyrwać  :P

Pozdro :highfive:

Gdzie łone som ????

• 2 tygodnie później...

Malowanie w kiełbia zawsze mi się sprawdzało, zwłaszcza od czerwca do końca lata. Im prostsze malowanie z wyraźnymi akcentami w postaci ciemnych kropek na jasnych bokach tym lepsze. Ważny jest też mocno perłowy brzuch i czasami delikatna niebieska opalizacja. Moim zdaniem im wobler bardziej naciapany kolorami tym mniej skuteczny. Mowa o dużych rzekach nizinnych oczywiście ;)

post-52196-0-50245000-1678705162_thumb.jpeg

Edytowane przez spinnerman
  • Like 10

• 1 miesiąc temu...

Stare tematy,tzn. ile lat mają, 20-30lat...?wyglądają ciekawie,jakby nadepnięta płytka DT'ka od Rapali...

Ponad 10 lat napewno więc detetka już była, ale ja się na niej nie wzorowałem. Zresztą model DT Rapala zerżnęła z jaziowej kulki Dylewskiego. Chyba żaden brand woblerowy nie wykorzystał tylu pomysłów i wzorów lurebuilderów co Rapala uznając je za swoje projekty…

Ponad 10 lat napewno więc detetka już była, ale ja się na niej nie wzorowałem. Zresztą model DT Rapala zerżnęła z jaziowej kulki Dylewskiego. Chyba żaden brand woblerowy nie wykorzystał tylu pomysłów i wzorów lurebuilderów co Rapala uznając je za swoje projekty…

Toś się zapędził

Jeśli dla Ciebie jaziowa kulka LD i DT Rapali to ten sam wzór woblera to zerknij sobie lepiej na "swoje" wzory przy których na nikim się nie wzorowałeś

Po tylu latach istnienia woblera jako takiego i ograniczonej liczbie kształtów mówienie o zżynaniu modelu (pomijając kopie z Ali i kilku innych) nie ma sensu

Edytowane przez jajakub
  • Like 1