spinnerman Opublikowano 5 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 (edytowane) StynkaVib 9, 10 cm Edytowane 5 Maja 2022 przez spinnerman 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Dwa nowe modele 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 ZanderX 19 cm????Który to już gruby Zed… 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 ZanderX 19 cmKtóry to już gruby Zed… Trolling czy rzucanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Trolling czy rzucanie?Rzut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 RzutGratuluję Kolejna wspaniała Ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 … 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Gratuluję Kolejna wspaniała RybaDzięx Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 Tydzień w Szwecji spędzony. Przetestowany gruby size. Pierwsze skrzypce grały swimbaity BigPike w kolorach Perch i Bass Peacock 45 cm / 450 g obsługiwanych przez StC PGM80HM. W razie pytań o wymieniony kij zapraszam na priv.Pozdro A 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Co tu się odjeba... Jak jest z dostępnością tych wędek w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Łooooj dawno mnie tu nie było, a to zaraz 10 lecie będę obchodził tegoż wątku Ale do rzeczy, sporo osób pyta mnie o pstrągówki i trociówki. Otóż zostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej serii, więc jak będzie chwila to wrzucę na giełdę przy niedzieli żeby każdy miał szansę coś wyrwać Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 23 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Adaś a masz coś na stanie Bullet-ów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Łooooj dawno mnie tu nie było, a to zaraz 10 lecie będę obchodził tegoż wątku Ale do rzeczy, sporo osób pyta mnie o pstrągówki i trociówki. Otóż zostało mi kilkanaście sztuk z ostatniej serii, więc jak będzie chwila to wrzucę na giełdę przy niedzieli żeby każdy miał szansę coś wyrwać Pozdro Gdzie łone som ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peryskop Opublikowano 27 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 własnie dotarły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Loszka????Zgarnęła z dna wolno prowadzonego Bulleta 8,5 cm 25 g. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Gdybym nie otworzył miniaturki tego zdjęcia to byłbym przekonany że to leszcz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Gdybym nie otworzył miniaturki tego zdjęcia to byłbym przekonany że to leszcz. Dobra mama, co... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Nowe wiślane kolorki ???????????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolomistrz7 Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Kozak to malowanie na kiełbia z ostatniego posta ???? SZACUN ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 (edytowane) Malowanie w kiełbia zawsze mi się sprawdzało, zwłaszcza od czerwca do końca lata. Im prostsze malowanie z wyraźnymi akcentami w postaci ciemnych kropek na jasnych bokach tym lepsze. Ważny jest też mocno perłowy brzuch i czasami delikatna niebieska opalizacja. Moim zdaniem im wobler bardziej naciapany kolorami tym mniej skuteczny. Mowa o dużych rzekach nizinnych oczywiście Edytowane 13 Marca 2023 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Stare tematy odkurzyliśmy ???????? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Stare tematy,tzn. ile lat mają, 20-30lat...?wyglądają ciekawie,jakby nadepnięta płytka DT'ka od Rapali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Stare tematy,tzn. ile lat mają, 20-30lat...?wyglądają ciekawie,jakby nadepnięta płytka DT'ka od Rapali...Ponad 10 lat napewno więc detetka już była, ale ja się na niej nie wzorowałem. Zresztą model DT Rapala zerżnęła z jaziowej kulki Dylewskiego. Chyba żaden brand woblerowy nie wykorzystał tylu pomysłów i wzorów lurebuilderów co Rapala uznając je za swoje projekty… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 (edytowane) Ponad 10 lat napewno więc detetka już była, ale ja się na niej nie wzorowałem. Zresztą model DT Rapala zerżnęła z jaziowej kulki Dylewskiego. Chyba żaden brand woblerowy nie wykorzystał tylu pomysłów i wzorów lurebuilderów co Rapala uznając je za swoje projekty…Toś się zapędziłJeśli dla Ciebie jaziowa kulka LD i DT Rapali to ten sam wzór woblera to zerknij sobie lepiej na "swoje" wzory przy których na nikim się nie wzorowałeśPo tylu latach istnienia woblera jako takiego i ograniczonej liczbie kształtów mówienie o zżynaniu modelu (pomijając kopie z Ali i kilku innych) nie ma sensu Edytowane 22 Kwietnia 2023 przez jajakub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
code Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 No tak, taka manufaktura jak rapala, zapewne bacznie śledziła i dalej sledzi polskie podwórko lurebuildingowe i tylko czyha by zerżnąć projekt jakiegoś woblera... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi