Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, taka manufaktura jak rapala, zapewne bacznie śledziła i dalej sledzi polskie podwórko lurebuildingowe i tylko czyha by zerżnąć projekt jakiegoś woblera...

…byś się zdziwił jak…

Woblera nie tworzy manufaktura tylko człowiek, a przede wszystkim doświadczony wędkarz ;)

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Oj...chyba Pana Adama poniosło,czas chyba się obudzić. Trochę ponad 10 lat temu forumowi twórcy podpowiadali jak zrobić wobler, kształty niektóre żywcem ściągnięte z Azji...I szydera z Rapali...niesmacznie i tyle

Tiaaa, a ty kolego akurat mnie znasz i wiesz co robiłem przed zarejestrowaniem się na międzygalaktycznym forum Jerkbait… I jesteś takim fachmanem od lure, że będziesz oceniał i wyrażał swoje poglądy wyłącznie w jednym celu…

Witam w swoim wątku typowego jb trola‍♂

Bez odbioru.

Edytowane przez spinnerman

Czepiacie się i tyle

Na pewno przed zarejestrowaniem się na tym "międzygalakyycznym forum" kolega już wszystko miał wymyślone, opracowane i sprawdzone.

I wtedy jakiś niedobry Japonczyk z Megabassa, Smitha czy innej krzaczkiem pisanej nazwy firmy skopiował te pomysły i pierwszy puścił to na rynek

Po prostu się trochę spuźnił i tyle

• Like 1

Ileż to emocji potrafi wzbudzić kawałek drutu, ołowiu i kształtka z czegokolwiek...

Prawda jest taka, że nie staż stanowi kryterium tego co można zrobić w dziedzinie robienia przynęt. Świetne woblery można zrobić z dnia na dzień i tak samo, można ich nie zrobić, starając się przez 50 lat... Przykładów mógłbym podać wiele ale sami je zapewne znacie. Nie kształtka stanowi o sukcesie przynęty, wszystkie elementy łącznie składają się na sukces o ile przynęta osiągnie poziom tegoż zjawiska. 

Ileż to emocji potrafi wzbudzić kawałek drutu, ołowiu i kształtka z czegokolwiek...

Prawda jest taka, że nie staż stanowi kryterium tego co można zrobić w dziedzinie robienia przynęt. Świetne woblery można zrobić z dnia na dzień i tak samo, można ich nie zrobić, starając się przez 50 lat... Przykładów mógłbym podać wiele ale sami je zapewne znacie. Nie kształtka stanowi o sukcesie przynęty, wszystkie elementy łącznie składają się na sukces o ile przynęta osiągnie poziom tegoż zjawiska. 

Tylko jak widać niektórzy tego sukcesu strasznie nie trawią, i zwykle są to zagubione ludziki ktorych życie i otoczenie na okrągło kopie w tyłek... i nie ma tu żadnych emocji ani merytoryki w temacie, jest to czysty, typowy hejt w celu leczenia własnych kompleksów i życiowych porażek. 

Kolega Tofik udowodnił Ci że pieprz... głupoty i mijasz się z prawdą

Zrobiłeś sobie "kopię" japończyka i ok

Twoje prawo

Tylko trzeba wyjąć głowę z dupy i spojrzeć prawdzie w oczy a nie wyjeżdżać z hejtem itp

Taka prawda

Już nie wspominając o kulturze wypowiedzi.

Ktoś pisze spokojnie stwierdzając fakt, bo każdy kto ma jakiś przekrój przynęt w swoich pudełkach szybko pozna której bryły to kopia.

A nasz odlewacz rzuca obelgami z których jasno wynika kto ma coś z głową.

Jakie są konsekwencje wypowiedzi odlewacza w sensie prawnym to "Pan" też powinien się zapoznać wylewając obelgi bo jednak zamiast "dupy" , zaboleć może coś innego.

Edytowane przez arielos24
  • Like 1

Kolega Tofik udowodnił Ci że pieprz... głupoty i mijasz się z prawdą

Zrobiłeś sobie "kopię" japończyka i ok

Twoje prawo

Tylko trzeba wyjąć głowę z dupy i spojrzeć prawdzie w oczy a nie wyjeżdżać z hejtem itp

Taka prawda

Wiesz jaka jest prawda? Że dla was co by tu nie zrobił to będzie kopia, zle, nie takie, nie srakie itp. itd. Ocenianie, malkontenctwo i pogarda, takie są wasze cechy. Nie rozumiem po co zaglądacie bez przerwy do tego wątku skoro wszystko was tu wkurwia??? Przez trzy dni prawie 4000 wejść w mój wątek i… 4 polubienia… :))))) nie ukrywam, że mam to w dupie, ale pytam się po jaki gwint tu zaglądać jak wszystko takie byle jakie i podrobione…??????

Kiedyś to forum naprawdę było inne, a może ludzie byli po prostu normalniejsi.

• Like 1

Wiesz jaka jest prawda? Że dla was co by tu nie zrobił to będzie kopia, zle, nie takie, nie srakie itp. itd. Ocenianie, malkontenctwo i pogarda, takie są wasze cechy. Nie rozumiem po co zaglądacie bez przerwy do tego wątku skoro wszystko was tu wkurwia??? Przez trzy dni prawie 4000 wejść w mój wątek i… 4 polubienia… :))))) nie ukrywam, że mam to w dupie, ale pytam się po jaki gwint tu zaglądać jak wszystko takie byle jakie i podrobione…??????

Kiedyś to forum naprawdę było inne, a może ludzie byli po prostu normalniejsi.

Czy Ja napisałem że Twoje wobki są do dupy?

Mi się one podobają i pewnie są równie skuteczne co ładne

Nie o to tu chodzi

• Like 1