Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

@Bujo, sławetna kształtka, która wielu dokucza, podobnie jak refluks, niewiele wnosi do efektu jakiego dostarcza wobler panic. Można podobną przynętę zrobić na innym korpusie. Akurat w tym najbardziej bolesnym przypadku, nieszczęsny korpusik niewiele ma wspólnego z finałem.

Oczywiście geneza całego bólu, leży zupełnie gdzie indziej i nie ma nic wspólnego z kształtką. Człowiek zrobił przynętę, która odniosła sukces i to właśnie jest powodem aby zrobić wszystko, żeby ten sukces zniszczyć...

Ile lat można wymiotować tą samą puszką piwa?

Czarny humor to skomplikowana sprawa, dla nierozumiejacych moze byc hejtem, jak trafia poza okreslona grupe to jeszcze gorzej.

Bedac bardzo szczerym to jerkbait moze po malej, poczatkowej chwili, byl, jest i bedzie miejscem bardzo toksycznym jesli wezmiemy pod uwage robienie wedek i przynet.

Jerkbaitowi tworcy czesto "wzorowali" sie na ksztaltkach z Japoni czy Chin. Zreszta dla kogos nawet srednio ogarnietego umyslowo jest to oczywiste. Spora chwile przed Adamem.

Dla mnie na prawde nie ma to znaczenia.

Tu się nic nie podoba, kanon tworzenia wędek - zły , brzydki ,nieadekwatny, kształt przynęt, ch..owy, . Wszystkich Twórców pod mór poprowadzić pod batem i sznór. Co się dzieje z wami ludzie ?

Takie dyskusje to wszak kwintesencja jerkbaita, nie ma sie co za bardzo spieniac, dac sie chlopakom wyzyc zanim mod czy admin posprzata :)

To dziala jak nie jestes uwiazany we wszelkie koniugacje w swiecie lure czy rod-buildingu made in Poland, nawet jesli wszyscy cie o to posadzaja :)

Jak slawne juz moje tajemne powiazania z Fishing Center :)

Autor watku z tego co kojarze to znad Buga, zanim za jakis czas zawitam nad rzeka to na pewno pierwsze woblery Jakie zakupie to jego Paniki czy jak je zwiecie bo akurat zeby zrobic cos zajebistego na buzanskie bolenie to po prostu trzeba byc znad Buga :)

Edytowane przez Bujo
  • Like 3

Mam wiele przemyśleń ale nie chce mi się już tego komentować… Bolki wiślane już w fajnej kondycji. Odchorowały tarło i walą jak wściekłe???????????? więc polecam udać się nad rzekę zamiast klepać w klawiaturę kompa…

Dużo ludzi pyta o boleniówki. Może uda się około połowy czerwca przygotować co nie co na giełdę, to sobie powybieracie ;)

Wspierającym dzięki za dobre słowo.

Pozdro????

post-52196-0-73751000-1684669990_thumb.jpeg

• Like 11

no właśnie dobrze Adam ze wróciłeś i pokazuj jak najwięcej zdjęć z hand made  i połowów bo lubię oglądać twoje foty nowości  a nie jakiś kolo się wpierd..... nie na temat i ciągnie to mozolnie jak starego osła ,,Pozdrawiam,,Hejj

• Like 1

Dokładnie Adaś masz swoją renomę, każdy kto używa Twoich przynęt powinien szybko wyłapać że nie są to kopię itd. Tylko długa i ciężka praca którą włożyłeś w stworzenie swoich przynęt. Ja akurat z czystym sumieniem mogę powiedzieć że dla mnie Adam jest jednym z najlepszych twórcą na naszym podwórku. A każda przynęta przechodzi długie testy zanim zostanie pokazana na światło dzienne...

Pozdrawiam????

• Like 3

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

W dzisiejszym świecie każdy wobler jest podobny do jakiegoś który już istnieje. Nawet jeśli ktoś wymyśla to za chwilkę okazuje się ze w świecie już takie coś istnieje. Pamietam jak cieszyłem się po zbudowaniu jednego z woblerow jaki to on nie oryginalny, a potem przypadkowo trafiłem na podobny w internecie. Kształty zapożycza dużo twórców, bo czasami kształt musi być tak nie inny i tyle, jesli zmieniają środek do własnych preferencji to już jest inny wobler. Gorzej jak ktoś kopiuje 1:1

• Like 3

W dzisiejszym świecie każdy wobler jest podobny do jakiegoś który już istnieje. Nawet jeśli ktoś wymyśla to za chwilkę okazuje się ze w świecie już takie coś istnieje. Pamietam jak cieszyłem się po zbudowaniu jednego z woblerow jaki to on nie oryginalny, a potem przypadkowo trafiłem na podobny w internecie. Kształty zapożycza dużo twórców, bo czasami kształt musi być tak nie inny i tyle, jesli zmieniają środek do własnych preferencji to już jest inny wobler. Gorzej jak ktoś kopiuje 1:1

Dobrze napisane Niestety frustracje co niektórych biorą górę nad rozumem…‍♂

Pozdro

• Like 1

Panowie - uniknąć shit stormu, to całkiem proste!  Nie róbcie woblerów na handel - znika wszelka konkurencja, a niskie emocje z mety znikają.. chyba, że ktoś stworzony jest do niskich emocji  :)

• Like 2