andre99 Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 woblery robią sie a i rybasy też co raz większe,,Pozdrawiam.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 woblery robią sie a i rybasy też co raz większe,,Pozdrawiam..Jak na razie wszystkie nowe projekty wypaliły ????????????Wczoraj był dzień konia 6 ryb wyjechało w dwie godziny ???????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Minnow X family. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Srebrniaki wyraźnie polubiły ostrą akcje Krąpików ???? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Przeszło 3 tyg nie byłem na Wiśle, i ku mojemu zaskoczeniu woda po tych masakrycznych upałach pięknie się trzyma, także MinnowX DR 10 cm dał znów fajną rybkę z kantu przykosy ????????Pozdro???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Testy nowej sumówki na duży + ???????????? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Wczoraj odebrałem woblery, dziś z rana taki zielony, bardzo fajna, energiczna praca .Jak zaciąłem myślałem że ładne sreberko, ale nabrał zieleni podczs holu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 21 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2024 U mnie też go lubią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Panowie ale to miał być wobler trociowy…????????????Pozdro???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Lubię zaglądać do Twojego wątku, prócz pięknych woblerów można też obejrzeć zdjęcia ryb, najlepsze potwierdzenie skuteczności przynęt N 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Lubię zaglądać do Twojego wątku, prócz pięknych woblerów można też obejrzeć zdjęcia ryb, najlepsze potwierdzenie skuteczności przynęt NDzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2024 Wielkie żarcie się zaczęło ????????Pozdro ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 StynkaV. Prowadzona w podbiciach robi robotę na zaporówkach ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 MinnowX Perch.Kolor który kiedyś opracowałem do big baitów na Szwecję i dał mi masę pięknych szczupaków ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Cześć a to stynka powyżej to jaka gramatura i ile centymetrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2024 8 cm / 11 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Natural born killers ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Jesienne, bardziej stonowane kolorki ????Pozdro???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 hej masz w ofercie 9 sdr grzbiet, seledyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 hej masz w ofercie 9 sdr grzbiet, seledyn Będą w połowie listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Nowe kolory MinnowX.Jest kilka wolnych, jak ktoś chętny priv.Pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 (edytowane) …i klasyka gatunku. Edytowane 27 Listopada 2024 przez spinnerman 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Cześć Adam. Masz jeszcze te na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Cześć Adam. Masz jeszcze te na stanie? IMG_20241007_221422401.jpgOooo Panie, a gdzieś Ty to wykopał??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Oooo Panie, a gdzieś Ty to wykopał???Oho, będą problemy:)))Owijać w bawełnę nie będę, leżał i czekał na swoją kolej. Bo przecież jeszcze sporo woblerów od Ciebie mam:)Oczywiście łowił, ale sporadycznie w ramach odskoczni od innych przynęt.Teraz sięgam po niego częściej. Jak można zauważyć,dostał już w kość, bo ster musiałem instalować na nowo.Pomyślałem, że jeszcze masz coś w zanadrzu. Dobrze się sprawdza na kilku miejscówkach, które odwiedzam.Ma rewelacyjną pracę. Jego drobny X jest wyśmienity. Jak go drapieżnik namierzy, to jest bezbłędny strzał.Nie mam teraz takich wyników, jak w czasach, gdy jeździłem za Wrocław, ale takie woblery pozwalają wracać z uśmiechem nawet z miejskich bulwarów.Oglądałem ofertę w CF, ale wydaje się, że konkretnie takich nie ma.Rybek ustrzeliłem na niego więcej, ale wiadomo, forum;)Zdjęcia trzech fajniejszych z ostatnich wypadów. Jest szansa na odtworzenie modelu? pzdr., Jacek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi