KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Młody oddaj wobka .Weż mu Adam zrób kilka takich szóstek, bo mnie podbiera .Wolę jak leżą u mnie w pudełku,bezpieczniejsze są .Ja wolę bez sterowce, a Młody jak widać ,he he he he,ale ogarnął szybko temat i z nimi .Jaki potem był ucieszony u hu hu .Pierwsza ryba mu spadła,ale druga już nie.Powiem Ci, żeby ogarnąć Twoje bez stery potrzeba trochę pracy, ale nagroda jest przednia. Widok jest niesamowity ,szczególnie na metrowej wodzie ,woda się otwiera i czas zwalnia .Pierwsze branie na takiego wobka miałem jak byliśmy razem ,staliśmy od siebie kilka metrów na płytkim blacie blisko kosy,ryby wychodziły potężne. Prowadzę woba blisko powierzchni i ......... jest już jakieś kilka metrów ode mnie i widzę jak zaoczkował i wtedy potężny wir i bum (wtedy dla mnie czas się zatrzymuje).Braciak w pierwszym momencie myślał że to po prostu kolejny atak bolenia w drobnicę ale tą drobnicą był mój wobek .Jak zobaczył wygięte wędzisko i gwizd hamulca zrozumiał co jest grane.Od tego momentu zaczął zgłębiać temat bez sterów. Nie myśl Adam że pisałem to bezinteresownie Piszę to żebyś nie zapomniał o moim żniwiarzu .Pozdro Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Będą, będą chłopaki dla Was woby tylko z czasem ciężko a wszystko musi być dograne na tip top bo nie lubię badziewia i woby muszą przedewszystkim łowić i tyle. Co do bezsterów Krystek to dla mnie nie ma lepszej przenęty boleniowej! Dla mnie na bolka istnieje tylko ta przynęta a woby ze sterem robię też kozackie ale dla mnie to strata czasu na łowisku hehe Zbiegły się te posty z moimi wątkami na giełdzie twórców ale naprawdę nie chodzi tu o reklamę. Ci którzy kupili moje bezstery przekonają się o ich skuteczności w nadchodzącym sezonie bo to przynęty wiosny i lata i gwarantuję, że nie będą chcieli łowić na nic innego Wiem, skromny nie jestem ale piszę jak jest Pozdrawiam ps. dzięki za foty Edytowane 30 Października 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Spoko Adam mi się nie spieszy. Lubię mieć takie i takie . Ze sterem w tym sezonie też trafiło się kilka fajnych rybek co nie znaczy ze w bez sterowce się nie wkręciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Poczekamy ,byle jak zawsze konkret były.Be stery to czas wiosny lata i wczesnej jesieni-przeważnie ,bo jeżeli rzeka nie za głęboka i wobek cięższy to można i póżniej .Jeżeli chodzi o reklamę ....... ja nigdy nic nie reklamowałem,może to tak być odbierane ale na to nie poradzę.Powiem szczerze ,nam reklama nie potrzebna wręcz przeciwnie(nie zarabiamy na wędkowaniu).Żeby się choć trochę odwdzięczyć za zrobienie dobrego wobka to wklejamy fotkę do tego kto go zrobił i tyle .Co do skuteczności Twoich bez sterów ...... daj porządnie nimi połowić chociaż jeden sezon -cały ,to zobaczysz.Są podatne na wszelkiego rodzaju myki wędkarskie.Poczekaj Adam ,oj poczekaj ,zobaczysz w przyszłym sezonie-obiecuję ,kupię dobrą kamerkę i cosik Ci nakręcę z braciakiem .Począwszy od miejsca żerowania dużych boleni ,po sposób łowienia,brania i miejmy nadzieję holu dużej ryby.Może spalę jedną miejscówkę ale zobaczysz.Z tego sezonu mamy nagrane hole trzech dużych boleni,na bez stery właśnie.Dwa są z udziałem Twoich wobów.Jak się nauczę wysyłać to Ci podeślę jak chcesz,choć w sumie to nuda ,tylko wygięta wędka i brzęk hamulca i nasze dialogi mocno okraszone brzydkimi słowami ale nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Adasiu zrób dla nas ze trzy dogi ,dziś byliśmy z godzinkę posprawdzać nowe nabytki ,Pencil Dog mi pasuje jak cholera.Jednego z tym seledynowym celownikiem ,jak te wcześniejsze ale dwa naturale ze złotym akcentem jak te bez stery które robiłeś dla mnie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ok. dołożę do zamówienia chyba, że się śpieszy to są jeszcze dwa na giełdzie twórców a jak nie to do wiosny czyt. do maja powinienem się wyrobić pozdrawiamps. Będą jeszcze w wersji cięższej tj ok. 18-20 gram bo kilka osób pytało o dogi dalekosiężne ale z pracą już tak pięknie nie będzie z tego co wiem to Wy łowicie z pływadła więc te 12g będą idealne. Osobiście wolę poświęcić kilka metrów zasięgu na rzecz pracy jakiej oczekuję tym bardziej, że bolek takiego chlapaka i tak namierza z bardzo dużej odległości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzięki Adam ,poczekamy ile będzie trzeba.Waga taka jak jest może być,praca przede wszystkim .Design taki jak prosiłem i zastanów się nad tym mniejszym dogiem .Ps. zdejmij te dwa z giełdy ,wezmę je ,wyślesz razem z resztą jak zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Witaj Adam.Jakieś jigi pstrągowe będą niebawem ???Pozdr Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam. Zapierdziel jest taki, że nie ma kiedy taczki załadowač :-) jeżeli interesujâ Cię Karolu jakieš konkretne wzory to pisz na PW. Przepraszam za pisownie ale jestem na wyježdzie I nie moge rozkminić znakõw polskich na iPadzie :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krystek obiecałem to będziesz miał Taki mały 10 gramowy pocisk Będzie taki i z dopałką-też dostaniesz; zobaczysz jaki czad do opadu i na klatki Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 To jateż się zapiszę na takiego co Krystek chce i nawet w jednej przesylmce można wysłać .i straszna cisza tu u Ciebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ręców do pracy brakuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krystek obiecałem to będziesz miał Taki mały 10 gramowy pocisk Będzie taki i z dopałką-też dostaniesz; zobaczysz jaki czad do opadu i na klatki PozdrawiamNo w końcu się pokazał ,dobrze że te większe walą w drugiej połowie sezonu bo bym się pogniewał na Ciebie Adaś :lol: Design może być ten stary ja się złowiłem i bolki też ...MIODZIO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Na drugà połowę sezonu to te 10 cm z cienkiej listwy te dopiero koszà Robię teraz większà partię to coś zostanie. Mam nadzieję, że uda się w końcu razem połowić na Waszej Vistuli Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Adam,Ty nie kombinuj ,he he.Mi brakuje tylko tych 6 -tek ,złote i naturalne ...Nic więcej nie oczekuje Mam dla nich parę miejsc ,jeżeli znowu dopisze szczęście i wyjdzie do któregoś z nich taka ryba i zechce zjeść to będzie wszystko...Woda zejdzie ,miejmy nadzieję to coś się wykombinuje z tym łowieniem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Ok. Zrobimy turniej Ty na 6-ki, ja na 10-chi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Jak byś nie pamiętał to mam i 8 i 10 ,he he .Jak zaczną jeść te grube ryby drobnicę to pogadamy Zrób to o co proszę niedobry człowieku :lol: :lol: to dam Ci się wykazać ...Tylko tego mi brakuje do kolekcji potrzebnych rzeczy ,tych 6 -tek .O reszcie pogadamy na łajbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Tak by te małe pieski Krystku wyglądały Sorki za jakość zdjęć-telefon Edytowane 17 Czerwca 2014 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Bardzo ładnie się to zapowiada Adaś .Ciekawy jestem ich pracy Wykończ je standardowo ,znaczy jak poprzednie.Nic broń boże nie zmieniaj.Pozdro Adaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Hej, odnośnie do naszej rozmowy, potrzebuję takiego cudaka, tylko 8gram, może być też więcej.Znajdziesz coś w zapasach czy musiałbyś "strugać"? Ewentualnie jakieś opcje kolorystyczne są? Daj znać na PW. Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Z tego co widzę to 7-mka. Może coś będzie za około tydzień, dwa. Teraz mam luźnych kilka takich 8-mek 12 gramowych i parę bezsterów. Sorry za jakość foty ale utopiłem aparat 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Hej,ja bym ze dwa takie jak powyżej przytulił,da radę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jak masz jeszcze tego złotego z foty to wysyłaj do mnie .Zapłacę dopiero jak zrobisz mi te 6 bez sterowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Hej,ja bym ze dwa takie jak powyżej przytulił,da radę...?Da radę Pisz na pw. Jak masz jeszcze tego złotego z foty to wysyłaj do mnie .Zapłacę dopiero jak zrobisz mi te 6 bez sterowe :lol: Oj Krystek. Ty to masz sentyment do tego kolorku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 A tym czasem nabyłem aparat i kilka fotek takiego Rivierka Mój ulubiony rzeczny wzorek Bardzo uniwersalna konstrukcja i wszystko to lubi przekąsić szczególnie w klasycznym malowaniu na płotkę i oczywiście na mój ulubiony seledynek Woblerek 6,5 cm około 7 gram. Bardzo dobrze skupiona masa tej konstrukcji stawia go w czołówce najbardziej lotnych woblerków więc dobry też będzie pod casta Kolega który zamówił pewnie napisze pare słów z użytkowania Akcja X z lusterkowaniem. Bardzo stabilny nawet w mocnym uciągu. Jak dostaną ubranko to będzie filmik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi