smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Adam jakiej firmy kółka montujesz do pstrągowych wobków ? Chodzi mi o te szarawe coś jak gunsmoke wygladają . Moim skromnym zdaniem najlepsze to tylko kamatsu hyper strong są czarne i srebrne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Dokładnie w takie zbroję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Też takich używam ale srebrnych , nie wiedziałem o istnieniu czarnych . Dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 I ja używam właśnie tych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Panie Mariuszu melduję wykonanie zadania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Panie Adamie brak niebieskiego .I podobno kolega zamawiał Fat boy w takim kolorze .Dziewczyna powiedziała że muszę takiego mieć bo ''jest piękny '' Edytowane 8 Września 2017 przez MARIUSZ 69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Uuu, to żeśmy się nie dogadali Sądziłem, ze chcesz dwie plotki, dwa okonie i szczupaka ok. To napisz na priv jeszcze raz co i jak. Te złote karasie to będą dopiero w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Uuu, to żeśmy się nie dogadali Sądziłem, ze chcesz dwie plotki, dwa okonie i szczupaka ok. To napisz na priv jeszcze raz co i jak. Te złote karasie to będą dopiero w październiku.Adam starzejesz się chyba problemy z pamięcią lub daltonizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 To jest właśnie to, o czym Ci pisałem ... a co do starości ...no do młodości to napewno nie idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Adam byle byś dał jeszcze rade wytwarzać woblery i holować wielkie ryby a reszta sie nie przejmuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Daje rade, ale serie coraz krótsze hehe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Adamie myślałeś nad wprowadzeniem do oferty Panika z w kształcie płotki ? myślę że taka konstrukcja nieźle zamiesza w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Adamie myślałeś nad wprowadzeniem do oferty Panika z w kształcie płotki ? myślę że taka konstrukcja nieźle zamiesza w wodzie No, raczej po za mieszaniem wody, to nic by z tego nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Zedy coraz bardziej aktywne, chociaż brania dosyć delikatne. Była tez ładna ryba w granicach 80 cm, niestety brzuszną kotwiczką zahaczyła o siatkę podbieraka wyrywając sobie płytko wpięta tylną kotwę. Mocny, szybki kij dopełnił reszty... Myślę, że na te większe dopiero przyjdzie czas Edytowane 13 Września 2017 przez spinnerman 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ładne te kolorki tego woka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No, sprawdził się, chociaż ten duży klepnął na klasyczną srebrną ukleję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Fajnie popatrzeć że łowicie ,Ja narazie mogę tylko pomarzyć o wypadzie na ryby.Kleszcz mnie załatwił.Nie tam żebym się skarżył ,ale uważajcie. A tu taki świetny okres na drapieżnika właśnie się rozpoczął ,ahh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Adam na jakiej wodzie były zedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Kant z 2 na 5 m. Brania na blacie tuż przy kancie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Adam, pytanie. Czy w panikach sandaczowych przednie oczko jest tak samo jak w boleniowych tylko doginane do środka bez skręcania czy może skręcane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 We wszystkich woblerach stelaż jest po całości. Kąt oczka, to już spraw indywidualna dla każdego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Poranny test nielubianego przeze mnie niebieskiego koloru. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Poranny test nielubianego przeze mnie niebieskiego koloru.P9145320.JPG Szybki jesteś Ktoś tam pisał, ze na niebieską makrelkę 10-ke sandaczy połapał na miejskim. Trzeba będzie i sobie ze dwie sztuki zaadoptować do pudełka, chociaż tez nie przepadam za tym kolorem hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 We wszystkich woblerach stelaż jest po całości. Kąt oczka, to już spraw indywidualna dla każdego modelu.Zupełnie nie to miałem na myśli Oczko w boleniowym nie jest skręcane a tylko dogięte. Wyszarpując wobler z zaczepu rozgięło mi się wykruszając pianę z którego przynęta jest zrobiona. Agrafka swobodnie wyszła z oczka. Wydaje mi się, że o ile w woblerze pod bolenie taki patent jest "dość" bezpieczny to w sandaczowym i przypadku przyłowu suma (innej dużej ryby) będzie to pierwszy element zestawu który klęknie W załączniku fotka, może nie najlepszej jakości ale chyba obrazuje o co mi konkretnie chodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Rozumiem. Faktycznie w tych najmniejszych czasami się to zdaza przy siłowym holu dużej ryby czy szarpaniu z zaczepu. Cóż wobler nie jest przeznaczony do łowienia dużych ryb wiec trzeba się z tym liczyć. Przy ostrych holach dużych ryb wyrywałem niejednokrotnie całe stelaże z markowych woblerow. Niestety w tak małych konstrukcjach są to częste przypadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi