spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A miał być basen, kamery, flesze, druga Japonia, to może jakiś hydromasaż chociaż włącz Adaś ... albo przyjedź w sobotę do Pułtuska, powinno coś wypalić z filmikiem bo woda w Narwi niska i można po długości główki nagrać co nieco. Ta Japonia, co najwyżej fontanna w parku Szymańskiego przy Górczewskiej A Ty, coś tam się zabarykadował w tym Pułtusku??? Adam albo wpadaj od wiosny do Białego...mam mały basenik na działce...nagrasz co trzeba....ale "to nie są tanie rzeczy" Dogadamy się Pompuj basenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Na starych śmieciach dalej siedzę a do Pułtuska popylam lakierować bo za duże ilości mam na warszawski metraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Teraz jesteś w Warsaw? Ociepla się. Można by na jakieś riby się umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Holo series 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Odkąd zrobiłem sobie hologramy, co prawda nie takie wypasione jak Twoje, tylko normalnie, oklejone folią holo, stałem się fanem takiego zdobienie.Nie wiem czy to przypadek, bo dopiero od roku ich używam, ale odniosłem wrażenie, że na mętnej, przybranej wodzie i wieczorami, gdy już słońce było za horyzontem, były skuteczniejsze od tradycyjnie malowanych, tych samych konstrukcji. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Dagon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mega fajny efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Odkąd zrobiłem sobie hologramy, co prawda nie takie wypasione jak Twoje, tylko normalnie, oklejone folią holo, stałem się fanem takiego zdobienie.Nie wiem czy to przypadek, bo dopiero od roku ich używam, ale odniosłem wrażenie, że na mętnej, przybranej wodzie i wieczorami, gdy już słońce było za horyzontem, były skuteczniejsze od tradycyjnie malowanych, tych samych konstrukcji.Mam zupełnie te same spostrzeżenia Mi najlepiej sprawdzajà się o zmierzchu i w bure jesienne dni. W ubiegłym sezonie zrobiłem też serię boleniòwek holo i też bardzo ładnie łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 W ubiegłym sezonie zrobiłem też serię boleniòwek holo i też bardzo ładnie łowiły Nawet,bardzo,bardzo ładnie łowiły... Miałem okazję się przekonać już dosłownie w pierwszym rzucie takim woblerem.Bolki na nic nie reagowały,otworzyłem pudło z przynętami i widzę "Cienkiego" (prezent od Adama),chwila zawahania bo koniec października,zimno i wietrznie.Czyżby dzisiaj właśnie "to" chciały,w taką pogodę?No nic,rzut za warkocz (jak to prowadzić myślę?) przyśpieszyłem zwijanie,wobler zaoczkował i wtedy za wobkiem powstał wielki garb a za sekundę piekielnie mocne "BUM!"...Przerobiłem już sporo konstrukcji podobnych do woblerów Adama,ale Jego jerki boleniowe (nie mylić z BS-ami bo za to dostałem od Niego ochrzan ) są po prostu jedyne w swoim rodzaju... Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 W ubieglNawet,bardzo,bardzo ładnie łowiły... Miałem okazję się przekonać już dosłownie w pierwszym rzucie takim woblerem.Bolki na nic nie reagowały,otworzyłem pudło z przynętami i widzę "Cienkiego" (prezent od Adama),chwila zawahania bo koniec października,zimno i wietrznie.Czyżby dzisiaj właśnie "to" chciały,w taką pogodę?No nic,rzut za warkocz (jak to prowadzić myślę?) przyśpieszyłem zwijanie,wobler zaoczkował i wtedy za wobkiem powstał wielki garb a za sekundę piekielnie mocne "BUM!"...Przerobiłem już sporo konstrukcji podobnych do woblerów Adama,ale Jego jerki boleniowe (nie mylić z BS-ami bo za to dostałem od Niego ochrzan ) są po prostu jedyne w swoim rodzaju... PzdrW ubiegłym sezonie dużo pisałem o tej konstrukcji z cienkiej listwy. Wobler od wiosny był w fazie testòw i praktycznie nie był w sprzedaży. Kilka osòb ktòre dostało " Cienkiego " naprawdę dobrze połowiło na te woblery dlatego, od tego roku wchodzà do stałej oferty i od kwietnia będà dostępne ...ròwnież w wersji HOLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Te holo są świetne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tak, to te "Cieniasy" ten z tego co pamiętam 11 cm. Będà za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tymczasem takie Fat Boye Tiger i krasnopiórka która dostanie jeszcze czerwone wyróżniki Zdjęcia trochę prześwietlone, bo z telefonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No, barwy Fat Boye Tiger'a rewelacyjne i daje sobie coś uciąć, że na majowe randki z mamuśkami będą skuteczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No, barwy Fat Boye Tiger'a rewelacyjne i daje sobie coś uciąć, że na majowe randki z mamuśkami będą skuteczne. Żòłty zawsze hipnotyzował Esoxy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Takie kolorki też działają praktycznie na każdej wodzie, szczególnie wiosną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Właśnie skończyłem lakieroweanie takich działających praktycznie na każdej wódzie... wodzie znaczy. Kupiłeś siuwax na Płockiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Kupiłem ale nie Wiem jak Ty to robisz??? Wszystko kleiło mi się do łap rzuciłem to w diabły i pomalowałem z wolnej ręki Edytowane 21 Lutego 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 No lepisz taką glizdę cienką, układasz "falami" potem z grubszej glizdy ramka i do pieca, a jak się klei do rąk to znaczy, że wam ciepłownia za bardzo grzeje Kup w takim razie Fimo classic, mniej się babrze i polecam niebieski kolor bo chyba też sporo zależy od barwnika. A jest jeszcze lepszy patent- córce daj tą modelinę to Ci chwila moment szablon zrobi, toć to ten wiek, że ma plastykę w szkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ta, còrce. One teraz na plastyce pazury malujà nie obrazy hehe. Może faktycznie coś nie tak z tà modelinà bo to żona mi kupowała jakàś polskà. Nie dało się z tego absolutnie nic zrobić. Powiedziałem Jej, że zaniosę to dziadostwo do Piotrka i niech lepi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ta, còrce. One teraz na plastyce pazury malujà nie obrazy hehe. (...)Dokładnie. Moja wróciła raz tak wypacykowana z koleżankami, że dziecka nie poznałem. Gdy zapytałem jak to? Kto? Dlaczego? To odpowiedziała, że pani na świetlicy im pozwoliła....Druga klasa, a co jeszcze przed nami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ta, còrce. One teraz na plastyce pazury malujà nie obrazy hehe. Może faktycznie coś nie tak z tà modelinà bo to żona mi kupowała jakàś polskà. Nie dało się z tego absolutnie nic zrobić. Powiedziałem Jej, że zaniosę to dziadostwo do Piotrka i niech lepi heheJak się klei to na łapki troszkę zwykłego kremu nivea i po kłopocie... Dokładnie. Moja wróciła raz tak wypacykowana z koleżankami, że dziecka nie poznałem. Gdy zapytałem jak to? Kto? Dlaczego? To odpowiedziała, że pani na świetlicy im pozwoliła....Druga klasa, a co jeszcze przed nami? Też mam córę i też często zadaję sobie to pytanie (np ostatnio je sobie zadałem jak mi żona powiedziała,że nasza córuś pocięła pidżamę nożyczkami bo jej się nudziło ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Hehe Mifek zmusił mnie do odkopania pudeł z Boleniówkami. Piękne wspomnienia wiążą się z tymi woblerami Oj działo się, działo ))Na ten sezon będą takie klasyczne ósemeczki ale szykuję też dalekosiężną baardzo smukłą 9-kę ze sterem Edytowane 21 Lutego 2015 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Tak mniej więcej będzie wyglądać. 9 cm długości, w najszerszym 1,3 cm, w najszerszym na grzbiecie 1,1 cm. Przy swojej smukłości będzie ważył około 15 gram. Oczywiście będą także wersje lżejsze. Testowalem także korpus pływający waga 7 g. Bardzo ładna, delikatna sandaczowa praca. Będzie dobry na płytkie blaty, i nocne rafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dla porównania gabarytów zdjęcie z sandaczową 9-tką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Pewnie nie jeden bolek ją zakąsi Edytowane 22 Lutego 2015 przez Arek1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi