Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Oj, widzę, że trzeba jechać na Oderkę i się do niego przyłożyć... Edytowane 10 Maja 2015 przez Kamil Z. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Piękny bolesław. Graty dla łowcy i także twórcy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj Adam,piękne chwile nad wodą spędziłem dzięki Panicowi 8cm.Dzięki tej przynęcie,brani zapadają w pamięć na bardzo,bardzo długo...Dzisiejsze moje "marzenie",86cm z Odry. bolo.JPGKrystian gratuluję! Pięknie łowisz. Personal Best to najpiękniejsze chwile w życiu każdego wędkarza. Chwile ktòre pozostajà w nas na całe życie i napędzajà do dalszego rozwoju. Cieszę się, że mogłem w jakimś stopniu przyczynić się do zrealizowania Twoich marzeń Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 11 Maja 2015 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Dzisiaj Adam,Panic 8cm znów dał mi fajną rybkę. Dzięki i pzdr. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Widząc wątek na pierwszym miejscu od razu wiedziałem, że będzie post krystiano z pokaźną rapą na panica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Pięknie Krystian! Szkoda tylko tego konia co urwał plecionę i poszedł z woblerem ale còż jak się ma łowisko z takimi kabanami ... Graty!Ps. Czy bolki aktywne były dzisiaj na powierzchni? Edytowane 11 Maja 2015 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Pięknie Krystian! Szkoda tylko tego konia co urwał plecionę i poszedł z woblerem ale còż jak się ma łowisko z takimi kabanami ... Graty!Ps. Czy bolki aktywne były dzisiaj na powierzchni?Dzięki Adam.Szkoda,wielka szkoda tej ryby,ale czasem tak bywa...Bolki były aktywne tylko jakąś godzinę (może trochę więcej) po przyjeździe nad wodę,później ataki były coraz rzadsze aż do całkowitego zaniku aktywności przy powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ależ na tego Panic'a są piękne brania! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ależ na tego Panic'a są piękne brania! W całej rozciągłości potwierdzam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Dzisiaj taki przyłów trafił się na panicusa, 42cm klenio, może nie jakiś potwór ale mega kwadratowy Edytowane 16 Maja 2015 przez penkulski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ależ na tego Panic'a są piękne brania! W całej rozciągłości potwierdzam... Dzisiaj taki przyłów trafił się na panicusa, 42cm klenio, może nie jakiś potwór ale mega kwadratowy Coście tam Chłopaki nałowili???@penkulski piękny kleń Panic coraz lepiej się rozkręca Ja od czwartku resetuję się i naładowuje baterie w takich klimatach Rybki współpracują znakomicie tylko z zasięgiem na mojej kwaterze słabo dlatego na wszystkie privy postaram się odpowiedzieć dzisiaj po powrocie do domu Pozdrawiam wszystkich Panicmenów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Kaj ty pojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Tym kijem to chyba Ci ciężko Panic'a zapodać? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Tym kijem to chyba Ci ciężko Panic'a zapodać? Oj, jakby się uparł...tylko linkie tża by było obiema ręcyma wybierać co by pędu wabikowi nadać heheA tak poważnie, Kamilu jestem pod wrażeniem Twojego blogowego opisu Panica. http://zahaczeni.net...enal-panic-hms/ Masz polot w piórze Przynętą opisana konkretnie, zwięźle i bez lania wody Dzięki Koledzy za zdjęcia, opisy i sugestie. A najwartosciowsze jest to, że robicie to zupełnie bezinteresownie.To daje kopa i progres. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 http://zahaczeni.net...enal-panic-hms/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 http://zahaczeni.net...enal-panic-hms/Nie działa mi link a chętnie poczytałbym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 http://zahaczeni.net/kamilfishingblog/2015/05/15/boleniowy-arsenal-panic-hms/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Jako, że wszystkie rybki złowiłem na muszki swojej roboty wstawiam kilka fotek w wątku LB Ryby brały znakomicie przez cały wyjazd, więc dziwię się dlaczego na rzekach nizinnych jest taka mizernota tego roku Jedyny minus samotnego wędkowania to, że nie ma komu cyknąć fotki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ósemeczki gotowe. Wersja 17-18 gram. Odchudzenie drutu stelaża z 1 mm do 0,8 mm pozwoliło upchnąć jeszcze 3-4 gramy ołowiu więcej dzięki czemu wobler jest jeszcze bardziej lotny i stabilniejszy w wodzie przy bardzo szybkim prowadzeniu. Oczywiście wersja 14 gramowa do typowego prowadzenia z prądem będzie nadal dostępna Jutro do Was jadą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Moje ulubione 11-stki, w ulubionych kolorkach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Cukieraski ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Cukieraski ! E, tam. Killerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 A taka armia, że nęcić nimi możesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 No, w weekend będą ostro walczyć na Bugu i Odrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Bardzo duża powtarzalność. To ciągle drewno? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi