sukingad Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Adaś, przytuliłbym w następnym tygodniu tą lipkę od Ciebie bo ta wygrzebana wczoraj jest...lipna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No problemos Moja jest dwa lata sezonowana. Wiesz gdzie mnie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 I 10-ki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Kiedyś rzadko przeglądałem tematy twórców ,,dużych'' woblerów, teraz coraz częściej. Przeze mnie Twój wątek jest chyba najczęściej oglądany. Bardzo fajne malowanko tego Japońca Edytowane 17 Lipca 2015 przez Wil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Tymczasem taka Japan stajlowa 11-ka I 10-ki.A ósemek "japan stajlowych" nie ma...??? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Gratuluję Panowie pięknych Rapek Krystiano, w przyszłym sezonie to ja chiba Ciebie odwiedzę...hehe Może jakiś filmik się zmontuje... Adam zapraszam,wiesz,że dla Ciebie moje drzwi (i barek ) stoją zawsze otworem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A ósemek "japan stajlowych" nie ma...??? :o Yyy, ósemki na razie tylko Polish stalowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Yyy, ósemki na razie tylko Polish stalowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 images.jpgNie wyj. Nie jesteś sam...hehe We wtorek wysyłam wobki, a narazie pełny reset na Kisajnie -Niegocinie Pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Tak przy porannej kawie Wolno tonące czertrusy na fińskie esoxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Kolejny panikowiec 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Graty Sebastian. Oj darzy Oderka, darzy Krystian też ostatnio ładnie nakosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Graty Sebastian. Oj darzy Oderka, darzy Krystian też ostatnio ładnie nakosił W niedzielę faktycznie,pobiłem swój rekord w ilości brań i ryb,dzisiaj natomiast Seba i Tomek pokazali klasę (ja się oblizałem "tylko" czterema braniami) Poniżej ryba Tomka,Seba wstawi jak dotrze do domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Kolejny amator Panika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 W niedzielę faktycznie,pobiłem swój rekord w ilości brań i ryb,dzisiaj natomiast Seba i Tomek pokazali klasę (ja się oblizałem "tylko" czterema braniami) Poniżej ryba Tomka,Seba wstawi jak dotrze do domu. DSCN0057.JPGCzyżby uczniowie przewyższyli Miszcza? ))Graty Panowie. Piękne rybki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kolejny amator Panika Ale zasssssał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Ale zasssssał Branie było bardzo efektowne z gejzerami wody jak przystało na Panika Dziś ruszam na inne łowisko bardziej za kleniem ale kij pod bolenia zabieram Edytowane 22 Lipca 2015 przez Sebo0707 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jeżeli zagląda tu Daniel K. z Łosic , to proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Krystian hydrozagadka rozwiązana. Znalazłem foty z konstrukcją i wszystko się wyjaśniło Zrobiłem jeden mały myk w bebechach 8-ki i praca jest poprostu miazga o lotności nie wspomnę Po skończeniu kilka sztuk wysyłam Ci w gratisie do testów. Myślę, że tu już komar picka nie wsadzi hehe Dzięki za sugestie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Cześć. Wróciłem z urlopu i teraz trzeba nadrabiać w pracy dlatego dzisiaj tylko godzina przed. Niestety na kanale cisza ale poranne wstawanie uratował o dziwo nie Panic ale jegomość poniżej. Bolek 70+ zebrał wabia po pięknym, gejzerowym braniu. Niestety foty brak bo foto zostało w aucie. Tego woblera dostałem chyba w zeszłym roku od Adama, z tego co pamiętam nazywał się Pencil Dog... W sumie to moja pierwsza ryba zacięta i wyholowana na Top Watera. Fajnie idzie po powierzchni, bardziej jak Spinnerbait RH niż ołówek, z takimi mykami na boki ale łatwiej go utrzymać na powierzchni. Pzdr. Tomek Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Co godne odnotowania dopiero dzisiaj coś innego niż Panic wyszło z pudełka boleniowego od początku sezonu. No i waga plecaka z przynętami znacznie spadła [emoji6] Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Krystian hydrozagadka rozwiązana. Znalazłem foty z konstrukcją i wszystko się wyjaśniło Zrobiłem jeden mały myk w bebechach 8-ki i praca jest poprostu miazga o lotności nie wspomnę Po skończeniu kilka sztuk wysyłam Ci w gratisie do testów. Myślę, że tu już komar picka nie wsadzi hehe Dzięki za sugestie.Super Adam.Wiedziałem,że dasz radę,poza tym potrafisz słuchać posiadaczy Twoich woblerów,to cecha,którą niezmiernie cenię u lurebuilderów.... Ps.Dzisiejszy wypad przyniósł dwa brania,niestety tylko jedną rybę udało się wyholować...Szkoda bo boleń był naprawdę zacny.Ps2.Dzisiaj,także dostałem info o boleniu 92cm,ryba oczywiście złowiona na Panica. Pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Cześć. Wróciłem z urlopu i teraz trzeba nadrabiać w pracy dlatego dzisiaj tylko godzina przed. Niestety na kanale cisza ale poranne wstawanie uratował o dziwo nie Panic ale jegomość poniżej.20150724_061457(1).jpgBolek 70+ zebrał wabia po pięknym, gejzerowym braniu. Niestety foty brak bo foto zostało w aucie. Tego woblera dostałem chyba w zeszłym roku od Adama, z tego co pamiętam nazywał się Pencil Dog... W sumie to moja pierwsza ryba zacięta i wyholowana na Top Watera. Fajnie idzie po powierzchni, bardziej jak Spinnerbait RH niż ołówek, z takimi mykami na boki ale łatwiej go utrzymać na powierzchni. Pzdr. TomekWysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu TapatalkaTak, to faktycznie PD. Super woblery. Ładnych ryb połowiły chociaż tak naprawdę niewielu umiało je obsługiwać. Ten model napewno będzie cały czas w ofercie, bo w pewnych sytuacjach jest nieoceniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Super Adam.Wiedziałem,że dasz radę,poza tym potrafisz słuchać posiadaczy Twoich woblerów,to cecha,którą niezmiernie cenię u lurebuilderów.... Ps.Dzisiejszy wypad przyniósł dwa brania,niestety tylko jedną rybę udało się wyholować...Szkoda bo boleń był naprawdę zacny.Ps2.Dzisiaj,także dostałem info o boleniu 92cm,ryba oczywiście złowiona na Panica. PzdrKrystian opinie wędkarzy to dla mnie podstawa. Człowiek sam wszystkiego nie ogarnie. Poza tym każdy ma inny punkt widzenia i wychodzą z tego fajne rzeczy Trza tylko słuchać ludzi Szkoda, że nie dane nam popatrzeć na tą Big Mamę. 92 centy; GRRRUBO 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Krystian opinie wędkarzy to dla mnie podstawa. Człowiek sam wszystkiego nie ogarnie. Poza tym każdy ma inny punkt widzenia i wychodzą z tego fajne rzeczy Trza tylko słuchać ludzi Szkoda, że nie dane nam popatrzeć na tą Big Mamę. 92 centy; GRRRUBO Chodzi też o to aby te drobne sugestie poskładać w fajną całość,Ty to bez wątpienia potrafisz.... Co do tego bolenia,pływa dalej a więc jest jeszcze szansa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi