Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Kamil w kwestii Panica nic ulepszać już nie będę. To co było zamierzone zostało osiągnięte i w obecnej formie wobler spełnia wymogi zarówno pod względem lotności, pracy, jak i łowności. Fajnie było patrzeć jak wobler "ewoluował" do obecnego stanu. Kilka osób wie jakie

Pozornie nic nie znaczące niuanse były zmieniane w kolejnych seriach i jak wielki miało to wpływ nie tylko na łowność ale i na lotność przynęty o czym sam się niebawem przekonasz ;)

• Like 4

Kamil w kwestii Panica nic ulepszać już nie będę. To co było zamierzone zostało osiągnięte i w obecnej formie wobler spełnia wymogi zarówno pod względem lotności, pracy, jak i łowności. Fajnie było patrzeć jak wobler "ewoluował" do obecnego stanu. Kilka osób wie jakie

Pozornie nic nie znaczące niuanse były zmieniane w kolejnych seriach i jak wielki miało to wpływ nie tylko na łowność ale i na lotność przynęty o czym sam się niebawem przekonasz ;)

Niezmiernie mnie to cieszy i tym gęściej przebieram nóżkami w oczekiwaniu na listonosza :D

• Like 1

Rafał pracuję nad tym ale powiem szczerze praca mnie nie zadowala, ale jak się uprę, to zrobię :) Nie chcę Ci wciskać shitu więc będziesz musiał jeszcze trochę poczekać. Wobler ma Przedewszystkim łowić a później to już kosmetyka. Jeżeli chcesz to w tym malowaniu zrobię Ci klasyczne zetki, może nawet wolno tonące, bo to już będzie miało fajną akcję ;)

Jasna, klarowna sytuacja, to lubię :) Więc nic na siłę. Wiem że wobler ma głównie łowić. Wiem też że malowanie i "łuseczki" to bardziej się wykonuje dla naszego oka aniżeli dla głodnego smoka. Potrzebuję takiego modelu, jaki Ci opisałem, a być może nie da rady połączyć tych wszystkich cech aby przynęta była skuteczna. Do tych psiaków będę musiał podpłynąć albo użyć innej przynęty. Wolno tonące z fajną akcją przyjmę z otwartymi ramionami :rolleyes:

• Like 1

Ja do 8cm paników używam kija 2.9m 17lb do 28gr paniki 10cm też im obskoczę ale dużo lepiej i więcej z nich mogę wykrzesać kijem 2.9m 25lb do 56gr  zaraz ktoś powie ,,z kijem  25lb na bolki,, chyba mu się klepki p........y! gówno prawda! spróbujcie a się przekonacie!

• Like 1

Ja do 8cm paników używam kija 2.9m 17lb do 28gr paniki 10cm też im obskoczę ale dużo lepiej i więcej z nich mogę wykrzesać kijem 2.9m 25lb do 56gr  zaraz ktoś powie ,,z kijem  25lb na bolki,, chyba mu się klepki p........y! gówno prawda! spróbujcie a się przekonacie!

Też kupiłem Avida 2,9 do 2 uncji tak naprawdę z przeznaczeniem do bezpiecznego miotania ciężkimi Boleniówkami na bardzo dalekie dystanse i kij ten sprawdzał się znakomicie zarówno przy prezentacji przynęty jak też przy holu.

Łukaszu jak już kupisz se kij pod bolenia, to na dobry start Paniczka dostaniesz ode mnie w prezencie ;)

Kij na bolki będzie dopiero na drugi sezon bo zanim uzbieram w tym roku to bolek zejdzie głębiej a w najgorszym wypadku bedzie styczeń i zaczną się próby na zimowe klenio-jazie oraz pstrągi :P