spinnerman Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Ale to na mocz z dzika hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Na szczęście nie kapitana dzika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zupa chmielowa przy świecach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Zupa chmielowa przy świecach I barszcz ukraiński hehe A w domu patelnia na głowie... )) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Cześć, panowie na ryby wieczorem nie na "barszcz ", sandały włączyły szperacze . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 No ładny zedzik Panie Zbyszku Na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dykbait płytko-sandaczowy 10cm ,a Panic z 10 zdjął przed wieczornego szczupłego ale bez foty , i nie Pan tylko Zbyszek ; 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jesienno - opadowy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sandaczowy PanicZ, 10 cm 10 g Floating. Akcja drobne lusterko, bardzo dobrze wyczuwalna na kiju. Wobki lotne i bardzo stabilne nawet w silnym uciągu. Taki sandaczowy uniwersał i na dzień i na noc Stelaż z drutu 1 mm, ster poliwęglan 2 mm. Tutaj podrasowane lakierem z holograficznymi drobinami widocznymi przy nocnym oświetleniu. Zobaczymy co na to zedy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Bankowo będą się "SLINIC" na ich widok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) I jedenastki. To już kawał woba którego nie było łatwo okiełznać. Poszło trochę korpusów zanim wpadłem na prosty pomysł. Żeby osiągnąć drobną ale wyraźną akcję boczną tzw. lusterkowanie zastosowałem w tej konstrukcji taki swoisty kil na brzuchu oraz dosyć mocne przewężenie 1/3 korpusu . Ten prosty zabieg spowodował, że wobler stał się niezwykle żywy, a zarazem bardzo stabilny. Nie "myszkuje" gdzie chce, nie wykłada się nawet w bardzo ostrym nurcie i słucha wędkarza. Myślę, że będzie podstawą mojego sandaczowego pudełka Edytowane 14 Października 2015 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Sandaczowy PanicZ, 10 cm 10 g Floating. Akcja drobne lusterko, bardzo dobrze wyczuwalna na kiju. Wobki lotne i bardzo stabilne nawet w silnym uciągu. Taki sandaczowy uniwersał i na dzień i na noc Stelaż z drutu 1 mm, ster poliwęglan 2 mm. Tutaj podrasowane lakierem z holograficznymi drobinami widocznymi przy nocnym oświetleniu. Zobaczymy co na to zedy Adamie czy w Niedzielę z dwa będę mógł odebrać osobiście No i zabieraj pudełka bo z Krystianem mamy zamiar tam pobuszować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Adamie czy w Niedzielę z dwa będę mógł odebrać osobiście No i zabieraj pudełka bo z Krystianem mamy zamiar tam pobuszować Spoko z 10-tek coś jeszcze będzie Przy okazji zabierzecie albinoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Spoko z 10-tek coś jeszcze będzie Przy okazji zabierzecie albinoski Fajnie będzie się poznać osobiście pogadać i wymienić spostrzeżeniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jestem ZA Fajnie będzie się poznać osobiście pogadać i wymienić spostrzeżeniami Nie przyszła góra do Mahometa, to przyszedł Mahomet do góry hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 (edytowane) Jestem ZA Nie przyszła góra do Mahometa, to przyszedł Mahomet do góry heheHehe!albo nad Pilice aż bolenie spaniCowały Edytowane 14 Października 2015 przez Raffaello 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Hehe!albo nad Pilice aż bolenie spaniCowały Spanikujemy Żerańskie rybki z Krystianem już w Sobotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Muszę to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Muszę to zobaczyć Jedziemy tam zupełnie w ciemno nawet nic nikogo nie pytam co i jak tam łowić.Wiara w przynętę i w własne umiejętności czyni cuda.A Adamowe przynęty w tym roku zdziałały cuda na naszych odrzańskich miejscówkach. Marcin ja i tak liczę tam bardziej na spotkanie niż rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja to przy obozie będę siedział i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Spanikujemy Żerańskie rybki z Krystianem już w Sobotę Oby na brzeg nie pouciekały bo te w Pilicy pływały po 15cm wodzie a że brzegi zarośnięte to nie miały gdzie s...ić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Adamie, szalejesz z tymi wobkami. Wypłaty mi braknie, żeby chociaż na testy po sztuce zamówić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Adamie, szalejesz z tymi wobkami. Wypłaty mi braknie, żeby chociaż na testy po sztuce zamówić Kamil jedziesz z nami mamy miejsce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 A quo vadis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Do mnie [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi