Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Przyzwyczajeni do mocno wyeksponowanych zdjęć, robionych sprzętem z superobiektywami  ciężko przyjąć nam fotkę zrobioną zwykłym kompaktem, przez kobietę mającą tyle styczności z fotografią, co ja z golfem, i z rybą w łapach 190 cm chłopa ponad 100 kg żywej wagi  :D Tym bardziej na Rekord Polski  ;)

Krystian jeszcze raz moje gratulacje  :highfive:

post-52196-0-10306500-1468409103_thumb.jpg

• Like 21

Oj wszystko widać doskonale. Żeby tylko ogona skubaniec nie wygiął :) Ale łeb ma jak sklep!

P.S. A kobiety pozazdrościć... :)moja lepsza połowa maksymalnie godzinę wytrzymuje na rybach to i samemu trzeba fotki robić...

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Cześć Adam. Po dwutygodniowym niełowieniu :( się w końcu wybrałem co by sobie wreszcie przetestować tego nowego Panica (foto)... Nie był to może dzień jak Krystiana ale cztery zaporowe bolki 70+ też nie trafiają się codziennie... Choć wolałbym jedną metrówkę... ;) Bardzo dużo nietrafionych ataków i rajdów, kilka mocnych brań i jeden spad dużej rapy...  U mnie najczęściej bolki zapinają się za brzuszną kotwicę ale teraz chyba nie miało to znaczenia. Chodzi to to fantastycznie, merda ogonem i świetnie surfuje po powierzchni... One to lubią :rockon:  Kolor taki jak lubię, pasuje pod omotki ;)

post-55633-0-52104100-1468786107_thumb.png

post-55633-0-99957200-1468786124_thumb.jpg

post-55633-0-69257100-1468786146_thumb.jpg

post-55633-0-05875200-1468786166_thumb.jpg

• Like 8

Ładniusi! ;) jesteś w PL?

Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka

Od tygodnia męczę odrzańskie bolki, ale lekko nie jest. A na tej wyższej wodzie ostatnie 3 dni to już w ogóle słabo. Dobrze, ze na niskiej bolki chciały skakać do paniczka :)

• Like 1

Cześć Adam. Po dwutygodniowym niełowieniu :( się w końcu wybrałem co by sobie wreszcie przetestować tego nowego Panica (foto)... Nie był to może dzień jak Krystiana ale cztery zaporowe bolki 70+ też nie trafiają się codziennie... Choć wolałbym jedną metrówkę... ;) Bardzo dużo nietrafionych ataków i rajdów, kilka mocnych brań i jeden spad dużej rapy...  U mnie najczęściej bolki zapinają się za brzuszną kotwicę ale teraz chyba nie miało to znaczenia. Chodzi to to fantastycznie, merda ogonem i świetnie surfuje po powierzchni... One to lubią :rockon:  Kolor taki jak lubię, pasuje pod omotki ;)

No Brachu wiedziałem, że zrobisz użytek z tego wobka ale nie sądziłem, że tak szybko :D Gratuluję. Piękne ryby :wub:

Konstrukcję  zbrojone w jedną kotwicę robiłem już na przedwiośniu na zamówienie pod morskie trotki i belony. Wobki w tak agresywnych kolorach sprawdziły się także przy połowie boleni na zaporówkach. Wiem, bo miałem kilka newsów. Miałem dostać jakieś fotki z duńskiego wybrzeża, ale jakoś temat przycichł... :rolleyes: Może Koledzy jeszcze się odezwą  B) W każdym razie model będzie raczej w stałej ofercie. Praca jest znacznie agresywniejsza niż modelu  klasycznego z dwoma kotwicami, poza tym wobler jest chyba bardziej dalekosiężny i z mocniejszym lusterkiem w opadzie. Być może kilka sztuk sztuk trafi na giełdę  ;)

post-52196-0-06754700-1468866824_thumb.jpg

post-52196-0-01199900-1468866833_thumb.jpg

• Like 6