lukanio Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Skałku-77 wędki spod Twojej ręki to majstersztyk na najwyższym poziomie. każda indywidualna, każda piękna, każda inna - i tu masz rację - jak dziewice :-) A wiem co piszę, bo poznałem je wszystkie :-) A jedną z nich zostawiłem tylko dla siebie. Świetna robota Rafał... Dzięki... no i już czekam na kolejne... moje 2 ultralekkie dziewice :-) PS. Dla Was również życzę wszystkiego dobrego i spokojnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Rafał wajne badyle Świetny kolorystyczny dobór komponentów,wszystko czyściutko i starannie .Pieknie nawiniete i polakierowane omotki nic dodać nic ująć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No skałku jedziesz z tematem nieźle. Przez ultra szybki czas wykonania i estetykę po niezwykły profesjonalizm z otwartością na upodobania zleceniodawcy z subtelnymi sugestiami wynikającymi z Twojego doświadczenia. Tak w pełni można opisać proces w jakim tworzysz te kijaszki.(mam 3 wędki od skałka więc wiem co mówię)Skałek otwieraj pracownię! Bo masz dar... I sądzę że inni koledzy z chęcią go sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) No Przemek żeś przylukrował aż mi gupio A otwierac to ja se moge..... piwko wieczorem Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dobrze Pusio prawi z tą pracownią. A piwko tylko jak Ania zezwoli :-) PS. Uchwyty SKSS-16 montujesz wzorowo :-);-);-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jaziokleniówka z Polskim rodowodem Blaas F SLF 9610-2. 2,90m/ 3-14g uzbrojona na minimach Pac Bay. A tak wygląda ugięcieOgólnie całkiem fajna wędka wyszła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Fajna bo moja.Rafał już nie mogę się doczekać aż do mnie dotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor71 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Wielka prośba Rafale . Możesz podać rozmiary przelotek i spacing ,mam w planach podobny kijek.Kijaszek piękny. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez gregor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zacny kijaszek, planuje sobie zrobić wędke na tym blanku. Kuba napisz potem jak Ci się sprawuje w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zacny kijaszek, planuje sobie zrobić wędke na tym blanku. Kuba napisz potem jak Ci się sprawuje w boju.Nie ma problemu. Mam nadzieję, że w sobotę rybki dopiszą i będę mógł zdać relacje z placu boju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) Wielka prośba Rafale . Możesz podać rozmiary przelotek i spacing ,mam w planach podobny kijek.Kijaszek piękny.Mówisz masz Wszystko mierzone od szczytowej5V-10.5cm5V-22.5cm5V-35.5cm5V-49.5cm6V-65.5cm7V-83cm8V-102cm10V-123.5cm16V-148.5cm30V -180.5cmrękojeść 35cm do środka stopki kołowrotka Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor71 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 WIELKIE DZIĘKI. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor71 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Trzecia od rękojeści to 12v czy 10v . Wkradł się mały chochlik w trakcie pisania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ja tam bym dał 10, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Trzecia od rękojeści to 12v czy 10v . Wkradł się mały chochlik w trakcie pisania.Dzięki już poprawiłem.Ale bym kolegę na minę wpakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No to ja już po testach Rybek może nie było, ale kijek przemaglowany Mocy trochę ma, ale to tak jak chciałem, na wiśle się przydaje. Tym jak ciska przynetami ok. 2 g byłem zdziwiony, naprawdę nawet batson co sporo lepiej się ładował przy takich przynetach nie ciskał na takie odległości. Rafał naprawdę się spisał jakoś wykonania na najwyższym poziomie Jak ktoś chce coś jeszcze wiedzieć to śmiało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Cieszy mnie że sie podoba.Jak trochę połowisz już rybek to daj znać jak trzyma rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Hmmm po "skałkowej" pracy myślę, że tylko takich opini można się spodziewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No to ja już po testach Rybek może nie było, ale kijek przemaglowany Mocy trochę ma, ale to tak jak chciałem, na wiśle się przydaje. Tym jak ciska przynetami ok. 2 g byłem zdziwiony, naprawdę nawet batson co sporo lepiej się ładował przy takich przynetach nie ciskał na takie odległości. Rafał naprawdę się spisał jakoś wykonania na najwyższym poziomie Jak ktoś chce coś jeszcze wiedzieć to śmiało DSC_0007.jpgKuba,kijek pierwsza klasa... Wykonawcy szczerze gratuluję wykonania a Tobie Kuba trafnego wyboru... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Hmmm po "skałkowej" pracy myślę, że tylko takich opini można się spodziewać. Ty Pusiek przestań z tą wazeliną bo kolega @skałek w samozachwyt wapdnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To tylko moja subiektywna opinia, każdy może mieć jaką chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Zestawik okoniowy na łódkę . Jeszcze ciepły .MHX-871-2 i mikrowędeczka Pacific Bay rainforest II RF2SP721-2. Obie ubrane w fuji KR titanium i na różnych rękojeściach , uchwyty SK 2 , 17 i 16MHX-871-2Pac Bay Rainforest II.Mikrowędeczka dosłownie .1,83cm opisana 2-7g ale to gruba przesada. Po mojemu to do 4g max.Najdelikatniejszy blank jaki widziałem. Edytowane 3 Października 2014 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ta pierwsza już pokazała, że łowna . Łukaszowi przerzuciła trochę tych okonków na zawodach A druga melodia przyszłości... Mam nadzieję, że Łukasz podzieli się z forumowiczami opinią...;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Octopus Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 O drugiej jedynie słyszałem a MHX'em miałem już okazję pomachać. Bardzo fajny kijek. Dokładnie wykonany. Szukałem informacji o przelotkach a tu prosze... Koledzy z klubu Mam zamiar niebawem złożyć coś okonkowego. Rafał... Zaklepuję termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Ema Maciek Myślę, że koledzy z klubu mają pierwszeństwo, co nie Rafał :>? Bo ja też chcę coś pike'owego uzbroić jeszcze na tą jesień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi