Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

Daniel i taki fajny kijek? Przecież to aż nie pasuję :D  :D  :D A te sandacze, które będzie niby na niego łowił - to tylko marzenia :D  :D  :D A tak serio to dobra robota p. Skałek, lakier na omotkach położony wzorowo, kolorystyka dobrana perfekcyjnie, tylko ta rękojeść :D  :D  :D A raczej jej brak :D  :D  :D

SIEMA SIEMA....

MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ???

Pozdrawiam

SIEMA SIEMA....

MHX- P 843-2. Bedzie go mozna pomacac w Karnitach ???

Pozdrawiam Pawel. ;)

Jak będzie okazja to pewnie że tak. Choć karnity to średnio sandaczowe łowisko to z przyjemnością pochwalę się kijkiem od skałka bo jest czym!!! 

Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem 3 kijków produkcji Skałka, i jestem bardzo zadowolony. Kije, które robi są wyśmienite. Kiedyś pożyczyłem od dwóch moich kolegów po kijku wykonanym na zamówienie pod sandacza. Jeden kij, jak się później okazało, od Skałka, a drugi z jakiejś cenionej pracowni. Chciałem przetestować... i tak poznałem Rafała. Tamten drugi kij "do niczego" się nie nadawał...

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Kolejna wykałaczka na okonie Phenix Mosqito. 2,01m w jednym kawałku od 1 do 3,5g.uzbrojony w przelotki fuji KR titanium.Uchwyt SK -ss insert z bambusa od kol.Matusiaka.Koreczek flor ,kruciutka rękojeść.Ogólnie biorąc bardzo delikatny kijek , fajny do paproszenia.

205eemw.jpg

21oauqt.jpg

152g9dl.jpg

fawuj8.jpg

Edytowane przez skalek-77
  • Like 2

• 2 tygodnie później...

A teraz troszkę większy kaliber. Batson XSB752.75 ubrany w koreczek naturalny uchwyt sk ss i przelotki fuji alconite KR.Bardzo prosto bez fajerwerków ale wyjątkowo mi się podoba.Zrobiony dla kolegi ale wziąłem go raz na próbę i powiem tylko tyle ,że ja też takiego będę miał  :D .Najfajniejsza sandaczówka jaką łowiłem.

10deccl.jpg

35cn6sg.jpg

2dw7wy9.jpg

14c8juo.jpg

zjweop.jpg

Edytowane przez skalek-77

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Za takie podejście do wędek, które robisz dla mnie kolego Skałek masz dużego minusa. Nie wystawiać zdjęć takich cacuszek to grzech!!! Pochwale się ostatnią- bajecznie wykonanym Batsonem RX8 XST 1084F

attachicon.gif5.jpg

attachicon.gif6.jpg

attachicon.gif7.jpg

Albo zła fota, albo niedolakierowana omotka na środkowym zdjęciu