skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No No fajne te zakończenie... Danielowy wyrób czy łatwiłeś w jakiejś firmie? Pewnie ,że Danielowy. W sobotę do północy prawie skrobaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To kiedy spotkanie nad Wisełką?Ja tylko czekam na cynk od Ciebie jak się bolesławy ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kij bardzo ładny w swojej prostocie:) Kapselek z aluminium? pytam bo w ostatnim projekcie chciałem zastosować coś podobnego jednak okazało się ,że waga kapsla przewyższa wagę gołego blanku...Mam dwa rodzaje kapelków 4g i 2g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zaje..... Ale w mosiądzu byłby jeszcze lepszy no nie? ;] Ten z amelinium tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zaje..... Ale w mosiądzu byłby jeszcze lepszy no nie? ;] Ten z amelinium tak?Ten akurat jest z amelinium,będą prawdopodobnie z duraluminium.A z mosiądzu też byłyby fajne ale ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Kapselki mam w opcji polerowanej napis w oxydzie i odwrotnie . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Srebrniak trzyma klasę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Mój kijek przejdzie do historii jako pierwszy "zakapslowany" Po wyholowanej 1000 rapie powieszę go w gablotce za szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Srebrniak trzyma klasę Też bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Rafał robota na 6+ Bardzo schludne wykonanie kija, świetnie wyważony, wszystko tak jak chciałem Miałem coś napisać jak wypadły testy nad wodą tak więc coś w kilku zdaniach coś naskrobię Jak na razie wszystkiego o blanku nie mogę napisać, dopiero po pierwszej rapie będę wiedział coś więcej Na pewno miło zaskoczyło mnie to jak kijek ładuje się przy wyrzucie i katapultuje woblery na takie odległości, że nie mogłem wyjść z podziwu, nie trzeba przy wyrzucie mocno machać kijem aby wobler nawet 10g śmigał za horyzont Moim zdaniem najlepiej współpracuje z przynętami 7-20g chociaż rzucałem też kleniowymi woblerami 1,5-2,5g nie było żadnych problemów żeby wobler poleciał na ładne kilkanaście metrów na żyłce 0.22 Kijek sprawdzałem w różnych uciągach rzeki, od wody stojącej po rwące przelewy, na rwącej wodzie szczytówka lekko się zaczęła wyginać przy 15g woblerze ze sterem, kij ma duży zapas mocy w dolniku więc z pewnością poradzi sobie nawet z większym przyłowem, zobaczymy jak będzie w praktyce, najbardziej zastanawia mnie jak będzie sobie radził z zacinaniem na większych odległościach. Na pewno blank bedzie pod rybą pięknie przechodził w pół parabolę. Ja jestem w 100% zadowolony z wyboru. Edytowane 16 Marca 2014 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Mam kijek na tym blanku, jak dla mnie na wiślane bolki to palce lizać. Pięknie pracuje w trakcie holu, a odległości jakie można uzyskać wobkami boleniowymi przyprawiają o zawrót głowy. Z dalszej odległości rzeczywiście trzeba trochę siły włozyć w zacięcie, ale to już inna kwestia - bardziej związana z używaniem żyłki zamiast plecionki. Z tego kija nie spadają ryby, to jest niewątpliwie kolejna zaleta. Gratuluję wyboru, kij pięknie wykonany. Edytowane 16 Marca 2014 przez pawello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzięki Tomek za dobre słowo oraz za raport o kijku od strony użytkowej.Może ktoś kiedyś z tych informacji skorzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Jazioklenióweczka na blanku z F.A, Blaas XF, SLXF966-2. Uzbrojony w Minimy hard chrome od 20M do 4V na szcycie S6 z wkładem cyrkonowym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ģrześkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mam kij z pod Twojej ręki (Kuby Blaas F) a powiedz dało by rade wkleić w taki srebrny kapselek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ģrześkowy?Ta,to Grześkowy. Ładny Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Mam kij z pod Twojej ręki (Kuby Blaas F) a powiedz dało by rade wkleić w taki srebrny kapselek? Już teraz to nie da rady,bo otwór w korkogumie jest frezowany w pojedynczym plasterku przed sklejeniem rekojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tak tez myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rafał ,bardzo ładny lakierek na tym druciku popełniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Ta,to Grześkowy. Ładny Co? E tam mój ładniejszy Kijek daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rafał ,bardzo ładny lakierek na tym druciku popełniłeś Bo ja używam lakierku co się sam lakieruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 E tam mój ładniejszy Kijek daje rade Pewnie .Każda myszka swój ogonek chwali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rafał czy mógłbyś napisać szczegółowo rozmiarówkę ringów , które zamontowałeś do XF966 Może okazać się pomocne dla mnie , przymiarki do XST batsona o podobnych parametrach . Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Nieskromnie przyznam się że mój Ci on aż mi kopara opadła - heheheehe byle do piątku kijaszku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Rafał czy mógłbyś napisać szczegółowo rozmiarówkę ringów , które zamontowałeś do XF966 Może okazać się pomocne dla mnie , przymiarki do XST batsona o podobnych parametrach . Z góry dziekuję Mówisz masz .20M12M8M6M 5V5x4Vszczytowa S6 pearl nickel rozmiar 5Idealnie to pasuje do takiego kijaszka.Moim zdaniem oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi