Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał, super robota!

Gdzie kupowany i jakiej jakości jest korek (zwykły) na tych rękojeściach?

Dzięki za dobre słowo ;)  z korek kupuję zawsze u Roberta z BRC, nigdy nie miałem żadnej lipy. Korek jest klasy super extra.Znakomita relacja jakości do ceny.

Edytowane przez skalek-77
  • Like 1

161cju8.jpg

To mi o ten chodzi. Rewelacyjny wygląd w połączeniu z czarnymi paskami pianki i ratanem! Jeszcze jakby wstawić insert uchwytu z drewna pod kolor ratanu, wyszło by zajebiście!!

Już wiem jak będzie wyglądała rękojeść mojego następnego kijka ;) Chociaż ja wolę dzielone rękojeści, a na takich straci się ten fajny wygląd.

Edytowane przez Żbiku

Rafał czy  ważyłeś taki kawałek ratratatta ;)  Czy jest cięższe  od innych tzn korkowatych , gumokorkowatch etc.. Czy może lżejsze

Generalnie waga elementów rattanowych nie odbiega znacząco od wagi od analogicznych z korka aglomerowanego, przy użyciu ekstremalnie rzadkich  lakierów będzie nieco większa.

Edytowane przez ark70

Kijek odebrany i od razu tego samego dnia ochrzczony.Klenik +40 nawet nie wiedział co się dzieje.Wędka bardzo ładnie zgasiła jego zapędy.Wobki od 3-5cm i wadze 3-6g latają baardzo daleko.Większych i cięższych nie zabrałem.Wezmę na kolejną wyprawę,sandaczową.

Dzięki Rafał za badyla :good:

W głowie już następne pomysły B)

Kijek odebrany i od razu tego samego dnia ochrzczony.Klenik +40 nawet nie wiedział co się dzieje.Wędka bardzo ładnie zgasiła jego zapędy.Wobki od 3-5cm i wadze 3-6g latają baardzo daleko.Większych i cięższych nie zabrałem.Wezmę na kolejną wyprawę,sandaczową.

Dzięki Rafał za badyla :good:

W głowie już następne pomysły B)

Połamania życzył nie będę :P ,ale niech służy dzielnie :)

• Like 1

• 2 tygodnie później...