ark70 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No Panie, kijaszek jak ta lala, pięknie się zgrało wszystko, ogląda się z prawdziwa przyjemnością .Szczególnie omotka fajnie dobrana, podkreśla spójność kompozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 witam !!! śliczności - muszę tu zdecydowanie częściej zaglądać , super wykonanie oraz czysta przyjemność oglądania .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 No Panie, kijaszek jak ta lala, pięknie się zgrało wszystko, ogląda się z prawdziwa przyjemnością .Szczególnie omotka fajnie dobrana, podkreśla spójność kompozycji.Poniekąd Artur się do tego przyczyniłeś ,jak by nie patrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Poniekąd Artur się do tego przyczyniłeś ,jak by nie patrzeć . Eeee, najlepsze komponenty nie pomogą jak monter dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bardzo ładny projekcik.Ratanki Artura też klasa.Ciekawy jestem czy lakier na ratanowym insercie przetrwa próbę czasu ,oczywoście w warunkach bojowych ,nie w szafie? Nie ukrywam sam się do takiego insertu przymierzałem,ale jednak obawy o trwałość pohamowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Bardzo ładny projekcik.Ratanki Artura też klasa.Ciekawy jestem czy lakier na ratanowym insercie przetrwa próbę czasu ,oczywoście w warunkach bojowych ,nie w szafie? Nie ukrywam sam się do takiego insertu przymierzałem,ale jednak obawy o trwałość pohamowały.Też się zastanawiałem nad tym czy lakier da radę, ale jak się nie spróbuje to się nie dowie może nie odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Też się zastanawiałem nad tym czy lakier da radę, ale jak się nie spróbuje to się nie dowie może nie odpadnie Spoko, po prawie roku użytkowania kosmity nie zauważyłem jakichkolwiek uchybów, a zdarzyło się kilka " wypadków przy pracy", min. kij przeleżał mokry w zamkniętej tubie kilka dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 FX 711-2 wypolerowany na połysk , uzbrojony w fuji alconite w chromowanych ramkach od 20Y do 5L, insert z rataniku od Artura . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Polerowales pasta polerska? Zdradz 'technologie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak pastą polerską którą dostałem od znajomego lakiernika, taką do ręcznego polerowania. Spolerowałem lakier ręcznie szmatką, świeci się jak psu j... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Jest taka pasta polerska Tempo do lakierow samochodowych. Spolerowalem kiedys nia blank po zdjeciu przelotek i wygladal calkiem niezle. Przy nastepnym blanku z odzysku, ktory zbroil Rafał, juz nie mialem tej pasty i srednio to wyszlo.Polecam Tempo --> http://www.elakiery.pl/prod/126,2651,4717,pasta-polerska-tempo-turbo Edytowane 9 Lipca 2014 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jeszcze cieplutka Xzoga Taka- G66 , test 2kg. Przedłużona o 10cm i na dodatek zrobiona pod młynek castingowy. Przelotki Fuji alconite w spiralce od 7 do 4,5.Budowana pod konkretny młynek.Generalnie dominuje czerń , carbon i amelinium . A tak się prezentuje z młynkiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 No i pięknie się to komponuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 No i pięknie się to komponuje .A jak pięknie się tym rzuca .Robiłem próby na podwórku i jestem pod dużym wrażeniem tak szerokiej rozpiętości gramatury jaką ten blank obsługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Ktoś tu nie umiał castów skladać a tu patrz... jak pięknie wyszedł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Jakimi gramaturami rzucałeś Rafał? Chodzą mi ostatnio po głowie Xzogi, między innymi właśnie ta również w wersji cast pod niewielkie gumy szczupakowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 (edytowane) Ktoś tu nie umiał castów skladać a tu patrz... jak pięknie wyszedł !No bo okazało się, że jednak umiem Edytowane 15 Lipca 2014 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jakimi gramaturami rzucałeś Rafał? Chodzą mi ostatnio po głowie Xzogi, między innymi właśnie ta również w wersji cast pod niewielkie gumy szczupakowe.Rzucałem główka 2g z gumą 3' jak i kopytem 4L na główce 10g. W jednym i w drugim przypadku kijek praktycznie rzucał sam. A ugięcie Xzogi rzeczywiście takie jak opisują-bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No bo okazało się, że jednak umiem To się nazywa fach w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Fajny badyl i świetnie wygląda z MGXem.Zmieniasz wszystkie na casty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Jest taka pasta polerska Tempo do lakierow samochodowych. Spolerowalem kiedys nia blank po zdjeciu przelotek i wygladal calkiem niezle. Przy nastepnym blanku z odzysku, ktory zbroil Rafał, juz nie mialem tej pasty i srednio to wyszlo. Polecam Tempo --> http://www.elakiery.pl/prod/126,2651,4717,pasta-polerska-tempo-turbo..tempo jest grubo ziarnista...lakiernicy używają farekli g3 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Fajny badyl i świetnie wygląda z MGXem.Zmieniasz wszystkie na casty? Spokojnie Rafał ,stałoszpulowce jeszcze mam a casting będzie używany do zabawy,tak żeby trochę inaczej sobie połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Piękne kije, szczególnie tygrysek i wykończenie w m1 mi się podobają:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Kolejne dwa batoniki, tym razem czarne REVS 68M i REVS 72M. Zrobione prawie identycznie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 będą jesienne testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi