DelTor0 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 To pewnie do lowienia na grubo na tym lodzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Super zrobiłeś te Suzuki jednak ten drugi bardziej mi się podoba. Ładnie, czysto, estetycznie. Prosto i ze smakiem. Jak to się gnie wiadomo coś?;d jak dla mnie super patyk, może kiedyś się takiego doczekam;) Podlodowka tez zgrabniutka;) z tym uchwytem i korkiem wygląda jak miniaturowy avid;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 To pewnie do lowienia na grubo na tym lodzie?Czy ja wiem czy tak grubo. Szcztyówka jest z jakiegoś UL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Super zrobiłeś te Suzuki jednak ten drugi bardziej mi się podoba. Ładnie, czysto, estetycznie. Prosto i ze smakiem. Jak to się gnie wiadomo coś?;d jak dla mnie super patyk, może kiedyś się takiego doczekam;) Podlodowka tez zgrabniutka;) z tym uchwytem i korkiem wygląda jak miniaturowy avid;)Suzuki gnie się pięknie.Wstawię zdjęcia z ugięciem jak ktoś pomoże mi zrobić, to będzie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Suzuki gnie się pięknie.Wstawię zdjęcia z ugięciem jak ktoś pomoże mi zrobić, to będzie widać Tą podlodóweczkę tez byś mógł myślę, że nie tylko mnie to interesuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Kolejna Xoga Taka G66 tym razem 5KG. Zrobiona prosto lekko i przyjemnie .od ilu ładuje ta xzoga?podda sie 1g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Do ciężarków 1g są bardziej odpowiednie blanki. Ta Xoga zaczyna gadać gdzieś tak od10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Kolejny Suzuki tym razem jeszcze delikatniejszy RXF-4lb-602. Nie będę się długo rozpisywał jaki to on och i ach, ale blank jest kapitalny. Tak szybkiego tak delikatnego blanku o pięknym progresywnym ugięciu to ja chyba jeszcze nie widziałem. Ubrałem go w korek jak na zdjęciach niżej a przelotki to Fuji Torzite od 16H do 3,5KT.Czym robisz te złote napisy na blanku?Bardzo mi sie podobają i pasowały by idealnie do mojego "brązowego" szklaka ze wstawkami cooper w omotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Napisy robię farbą Humbrol i stalówką z chińskiego pióra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Napisy robię farbą Humbrol i stalówką z chińskiego pióra Aaaaaaa. Oki. Dzięki.Czyli te modelarskie. Rozcieńczasz czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Akrylowym rozpuchem. Tak ,żeby dobrze się pisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Akrylowym rozpuchem. Tak ,żeby dobrze się pisało.To teraz już nic nie łapię. One są na bazie wody???Wrzuć jakiegoś linka, fotę farby i rozpuszczalnika o ile nie jest to Twoja tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Bo i są Humbrole wodne . Ja mam nie wodne a dokładna nazwa to Humbrol Enamel są w takich malutkich puszeczkach po 14ml.Jak nie zapomnę to jutro wstawię fotkę tej puszeczki. A rozcieńczalnik to zwykły do wyrobów akrylowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ten zwykły rozcieńczalnik to taki jak do akrylowych farb samochodowych np. Novol Thin 850???Może te farby Humbrol są na podobnej bazie jak lakiery akrylowe samochodowe więc …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dokładnie taki rozcieńczalnik używam. Próbowałem nitro , ekstrakcyjny i się ważyła. Na akrylowym jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 OKI. Dzieki za pomoc i podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 I jeszcze jeden Suzuki teraz RXF-8lb-702. 2,13m długości, 6-12lb, od 3,5 do 11g w dwóch kawałkach. Blank szybki o płynnym ugięciu dosyć mocno uniwersalny. Ogarnie sandałka na lekko, okonia na ciężej i pstrąga na wobki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 noo laaaddny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Fajna wedeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Rafał, masz fotkę z ugięciem Suzuki teraz RXF-8lb-702?Pozdrawiam, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Nie robiłem .Jak się uda to zrobię i wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) No i niestety się nie udało Ale mam jeszcze tego 4lb to może chociaż tego pouginam Edytowane 5 Lipca 2015 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Blaasik z F.A. SLF 9610-2N. Zamówiony z o 10% delikatniejszą szczytówką. Bardziej mi podpasił niż robiony w standardzie, dużo bardziej .Zrobiony z myślą o porządnych kleniach i jaziach. Ewentualnej brzany się nie wystraszy .Uzbrojony w secik fuji torzite. Wyszedł na prawdę kapitalny kijek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Wow piękna rakieta wyszła już się nie mogę doczekać, dzięki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Fajna kosa Cw tez sie zmienilo przy tym delikatniejszym szczycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi