bielik Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Wow piękna rakieta wyszła już się nie mogę doczekać, dzięki super Tomku jak kijek bedziesz mial wolaj mnie na bzurke zerkne ..... fajnie wyszedl .... moze i ja niebawem skorzystam z uslug Skalka-77 juz 2 kijki widzialem i bardzo mi sie podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Tomku jak kijek bedziesz mial wolaj mnie na bzurke zerkne ..... fajnie wyszedl .... moze i ja niebawem skorzystam z uslug Skalka-77 juz 2 kijki widzialem i bardzo mi sie podobalyoki jesteśmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 No i niestety się nie udało Ale mam jeszcze tego 4lb to może chociaż tego pouginam Miałeś może ten kijek nad wodą? Jak to rzuca? Prawidłowo opisany? A ugiecie tez by się zdało;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Miałeś może ten kijek nad wodą? Jak to rzuca? Prawidłowo opisany? A ugiecie tez by się zdało;dMiałem .Łowi się bajecznie. Chodzi już fajnie od 1,5g główki z paprochem a kończy sie na 6g + kopytko 2". Podbija szczytem ale po zacięciu od razu przechodzi w pełniejsze ugięcie. Efekt taki trochę dziwny,to tak jak bym podbijał gumkę kijkiem szczytowym a po zacięciu zmienił kij na taki z pełnym ugięciem.Z tym uginaniem co mam cały czas pod górkę bo jak mam chwilkę czasu to nie ma chętnych żeby mi pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Fajna kosa Cw tez sie zmienilo przy tym delikatniejszym szczycie?Dzięki za uznanie .Czy CW się zmieniło to ciężko mi powiedzieć bo nie łowiłem ani takim standardowym ani tym delikatniejszym. Ale w/g mnie raczej nie ewentualnie w bardzo nieznacznym stopniu. Poprawiło się za to ugięcie i to wyraźnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Miałem .Łowi się bajecznie. Chodzi już fajnie od 1,5g główki z paprochem a kończy sie na 6g + kopytko 2". Podbija szczytem ale po zacięciu od razu przechodzi w pełniejsze ugięcie. Efekt taki trochę dziwny,to tak jak bym podbijał gumkę kijkiem szczytowym a po zacięciu zmienił kij na taki z pełnym ugięciem.Z tym uginaniem co mam cały czas pod górkę bo jak mam chwilkę czasu to nie ma chętnych żeby mi pomóc. Brzmi bardzo ciekawie;) dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Wczoraj odebrałem od Rafała Suzuki RXF-8lb-702. 2,13m długości, 6-12lb, od 3,5 do 11g w dwóch kawałkach. Wykonanie extraklasa, dbałośc o każdy detal. Smukły blank. kapitalnie lakierowany.Podczas dwugodzinnego wypadu nad Warte obsługiwał smukle woblerki 4-5cm oraz typowe groszki "z jajem". Czucie wyśmienite. Nie jest to typowy "hot-shot' ale kijek o cieplym ugięciu i bdb transmisji drgań. Mam nadzieję, że będzie to typowe 2w1 - sandacz na lekko oraz pstrągowanie.Dzięki Rafał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Blaasik z F.A. SLF 9610-2N. Zamówiony z o 10% delikatniejszą szczytówką. Bardziej mi podpasił niż robiony w standardzie, dużo bardziej .Zrobiony z myślą o porządnych kleniach i jaziach. Ewentualnej brzany się nie wystraszy .Uzbrojony w secik fuji torzite. Wyszedł na prawdę kapitalny kijek.piekny kijek wyszedl mialem go w rekach bomba skalek napewno zglosze sie do ciebie po pstragowy badyl pozdrawiam dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo80 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Na sucho kijek wymiata, powiem tak na żywo kijek wyglada jeszcze dużo lepiej niz na fotach. Leciutki, szybki kijek z ugięciem kapitalnym. Wykonanie świetne Rafał wielkie dzięki o to mi chodziło . Po 20 minutach testów nad wodą (ale troche z przygrubą żyłką) wymiata juz od 1,5 gr bielików bandziorów woblerki czuć bardzo dobrze. Przy tak niskiej wodzie i słabym nurcie ciezko powiedziec ale teraz nie poddawał sie nawet mocno pracującym woblerkow 3,5 cm. Wiecej po testach w przyszłym tygodniu. Jeszcze raz wielkie dzieki świetna robota następny kijek też u Ciebie moze pstrągoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Ładne projekty, dobre wykonczenie no i pianka z korkiem co lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Jaziowo-kleniowy MHX ST 1142 taki troszkę na kolorowo Edytowane 9 Lipca 2015 przez skalek-77 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fajny Moze nie porwalbym sie na takie kolorki, ale fajny Rekojesc mi sie podoba, smukla, sportowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Wow! Ale kosmos Nie moje kolory ale wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Kolory jak kolory ale ten insercik...mniam To barwione drewno czy jakiś syntetyk? I jeszcze prosiłbym kilka słów na temat blanku gdyż w przyszłości się do niego przymierzam.Szybki jest? Jakie jest realne cw?Jak wypada np. przy dss 1142-2 batsona? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Kolory jak kolory ale ten insercik...mniam To barwione drewno czy jakiś syntetyk? I jeszcze prosiłbym kilka słów na temat blanku gdyż w przyszłości się do niego przymierzam.Szybki jest? Jakie jest realne cw?Jak wypada np. przy dss 1142-2 batsona? pzdrInsercik jest z akrylu w BRC mają spory wybór kolorków.A blank? Pwiedziałbym taki typowy MHX-owski. Nie jest zły,demon szybkości to też nie jest. Nie łowiłem nim więc ciężko powiedzieć coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Kolorki na żywo jeszcze bardziej ciekawie wyglądają bo żółty to Yellow Neon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Faktycznie kolorki odważne, mi się troszkę gryzie insert acryl z korkami. To jakby dwie inne bajki. Ogólnie jak zwykle robota pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ten akryl electric blue, to z czarnymi piankami by lepiej się strawił, ewentualnie cienkie wstawki z ciemnych korków, korkogum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Ten akryl electric blue, to z czarnymi piankami by lepiej się strawił, ewentualnie cienkie wstawki z ciemnych korków, korkogum.Dokładnie tak. Sobie pewnie tak bym zrobił,ale kijek pod dyktando był robiony , kolory nitek też. No i pianka przy takiej skromnej rękojeści mogła by być za lekka . Edytowane 11 Lipca 2015 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Z wyważeniem częstto jest jakiś problem, szczególnie przy splitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tak . Generalnie przy długich kijkach odradzam rękojeści dzielone, ale jak ktoś mocno chce to nie robię problemu. A potem problem mam ja jak to wyważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tak patrzę na te dzieła sztuki i podchodzę do swojej suszarki.... i od razu w gaciach jakby krócej..... Generalnie ten blank MHX to fajna propozycja pod klenio- jazia, już wiem co będę robić zimą oprócz chodzenia na trocie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Kaolejny patyś z F.A. SLF 9610-2N, tym razem wzmocniona wersja do 12lb. Ma to być taka lekka boleniówka co obsłuży wobki do 20g. Edytowane 22 Lipca 2015 przez skalek-77 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zaszalałeś, ładna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi