skalek-77 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A gdzie tu szaleństwo .Bardzo prosto zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Szaleństwem jest robienie rękojeści ciętej po skosie mieszanej z pianką i naturalnym korkiem. Jak to się toczy o zgrozo. Już taką zrobiłem i nie długo pokarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Moja Ci ona ....no powiemi Ci Rafał ..... wygląda zaje.....ście ....już nie mogę się doczekać aż ją wyślesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kolory jak kolory ale ten insercik...mniam To barwione drewno czy jakiś syntetyk? I jeszcze prosiłbym kilka słów na temat blanku gdyż w przyszłości się do niego przymierzam.Szybki jest? Jakie jest realne cw?Jak wypada np. przy dss 1142-2 batsona? pzdr Robota jak zawsze extra, nawet wiem dla kogo ten niebieski patyczak A co do samego blanku i porównania do Batsona, to MHX jest szybszy niż Batson IST 1142, miałem w domu akurat oba. Szczerze to jedna z najfajniejszych w swojej cenie propozycji Kleniowo-jaziowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 A gdzie tu szaleństwo .Bardzo prosto zrobiony Piękno tkwi w prostocie, piękny patyś. nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) . Edytowane 28 Lipca 2015 przez marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Xoga Taka G66 ,4kg. Pod szczupale z pływadła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Fajne wyszła rękojeść w tigerku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To raz, a dwa - nici pod lakierem na omotkach to czysty seks! Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To raz, a dwa - nici pod lakierem na omotkach to czysty seks! Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Kwestia światła .... i przy tym i przy tym, jeżeli chodzi o … czystość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dolnik cały w tym wytaliowanym tiger'ku byłby super, pomieszanie tego z burnt'em wprowadza w moim odczuciu brak spójności ale i tak świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Podrzucam filmik z okonków łowionych za pomocą Suzuki 6lb 601, które wykonał Skalek Jeszcze raz dzięki za ten patyk! http://youtu.be/eM0qoL-ftcw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Kolejny Blaas F z Fishing Art. SLF 8015-2N 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Przy okazji zamawiania tego SLF 8015-2N zamówiłem i sobie blank . Nie podałem w zamówieniu konkretnego modelu, tylko napisałem ,że chcę blank na sandałka w jednym kawałku 2,13m co obsłuży do 20g główkę + guma ok 9cm i ma być z maksymalnie najlepszego włókna węglowego z jakiego takie coś da się zrobić.No i przyszedł patyś cienki i smukły 1,5mm w szczycie 9,2 w drugim końcu, nie podobny do żadnych innych blaasów bo nie szlifowany.Pierwsza moja myśl ,że to pomyłka bo ja nie chciałem okoniówki. Ale po ok 15 minutach machania samym blankiem stwierdziłem ,że może się nada bo sztywny jak drut, co najwyżej będę łowił 15g główką. Z każdą następną godziną byłem bardziej przekonany ,żeby go jednak uzbroić. I tak zrobiłem. Po uzbrojeniu coraz bardziej mi się podobał, ale nie popadając w skrajna euforię czekałem na testy.No i co się okazało.Kijek piekielnie szybki nie kołkowaty,miota z powodzeniem 20g + kopytko 9cm, znakomicie podbija i co najbardziej mnie zaskoczyło swobodnie przebija twarde pyski sandaczy hakiem 5/0. Złowiłem 3 sandacze i wszystkie 3szt przebite w podniebienie na wylot.Hol bardzo komfortowy i bezpieczny.Jak widać pan Zieliński lepiej wiedział czego potrzebuje niż ja sam A wyszło z tego takie coś 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Ślicznota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wszystko pięknie, połączenie pianki z koreczkiem bardzo oryginalne ..tylko powiedz czemu aż 5/0 do gum 9cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wszystko pięknie, połączenie pianki z koreczkiem bardzo oryginalne ..tylko powiedz czemu aż 5/0 do gum 9cm Kopytko "TIGER" Trapera zbroję w głowki Mustada V-point z hakiem 5/0. Jest akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ten Bass F, fajny czarnuch wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ten Bass F, fajny czarnuch wyszedl Taki czarnuchowato brązowaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Nooo, powiem że robi wrażenie, piekne wykończenie i z opisu wnosze że super kosa sandaczowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nooo, powiem że robi wrażenie, piekne wykończenie i z opisu wnosze że super kosa sandaczowa.To nie jest taka typowa kosa, czyli miękki szczyt i mocny dolnik. Raczej płynniej gnący się kijek. Ale z racji użycia maty węglowej o wysokim stopniu sztywności jest to bardzo szybki kijek i świetnie się nim sandacze łowi. Hol za to jest mega przyjemny A za dobre słowo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No wiesz , stwierdzenie sztywny jak drut oraz piekielnie szybki mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No tak. Szybki to nie zawsze = szczytowe ugięcie i kołek w dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi