pietrus Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 No tak . Kosa sandaczowa to nie zawsze = szczytowe ugięcie i kołek w dole . Tak czy inaczej kijek pieknie wykończony.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No to jeszcze raz . Suzuki RXF-4lb-601. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 No to jeszcze raz, bardzo fajna wedka Korek juz wiem skad pochodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Porównanie ugięcia suzuki RXF-4lb-601 i RXF-4lb-602. Blanki o tej samej długości . c.w i mocy z tym, że jeden to jednoczęściówka, a drugi dwuskład. 2 składy 60g1 skład 60g2 składy 120g1 skład 120g2 składy 220g1 sklad 220g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Klasyczny kijek boleniowy zrobiony właśnie z myślą o łowieniu tych rybek, Batson XST 1144F. Przyznam ,że armata jest z tego nie zła . A wiem bo swego czasu takim łowiłem.Ubrany w koreczek naturalny ze wstawkami z niebieskiego burla, przelotki Fuji sic w ramce titanium coated. Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez skalek-77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Mi się podoba ta armata , bardzo ładnie , czysto wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Takie oto inserciki skonstruowałem do SKSS 16 i 17. Opcja w połysku i w macie. I bardzo ciekawie wyszło to wagowo Do SKSS16 Do SKSS17 A tak się prezentuje z uchwytem 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ten matowy jest czadowy... Podoba mi się. W realu wygląda jeszcze lepiej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Klasyczny kijek boleniowy zrobiony właśnie z myślą o łowieniu tych rybek, Batson XST 1144F. Przyznam ,że armata jest z tego nie zła . A wiem bo swego czasu takim łowiłem. Poszedł w bardzo dobre ręce Rafale:-) Ubrany w koreczek naturalny ze wstawkami z niebieskiego burla, przelotki Fuji sic w ramce titanium coated. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ta powyższa "armata" akurat należy do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ta powyższa "armata" akurat należy do mnie Miałem na myśli prywatny kij Rafała który od niego odkupiłem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Suzuki RXF-8lb-661 w jednoskładzie do 11g. Uzbrojony w Torzite ,SKSS 17 i insercik z woovenu mojego wykonania. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Śliczne maleństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No co tu mowic, czepic sie nie ma czego Kolorystyka, wykonanie bardzo ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Kolejny blaasik z F.A zrobiony w/g własnego widzimisię SLXF 7014-1Nano. Również nie szlifowany. Bardziej szczytowy niż inne blaasy i mocniejszy w części środkowej ale dolnik nie kołek. Ma mi ogarnąć 25g główkę i czuję ,że ogarnie. Ale jeszcze nie łowiony to na 100% nie powiem.Z koreczkiem trochę powydziwiałem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Korek- rękojeść przepiękny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tiger swietnie wyglada Naturalny czy cos w niego wcierales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tiger swietnie wyglada Naturalny czy cos w niego wcierales?Ja nic nie wcieram w korki. Nie wiem po co . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Rękojeść bardzo pracochłonna ale ostatnio mam loty na właśnie takie .Niedługo pewnie mi przejdzie. A to dobrze bo klejenie tych skosików to "o matko dopomóż". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Rękojeść bardzo pracochłonna ale ostatnio mam loty na właśnie takie .Niedługo pewnie mi przejdzie. A to dobrze bo klejenie tych skosików to "o matko dopomóż". I własnie za taki wkład pracy SZACUN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Dwie Xogi Taka G66. 2 i 3kg. Obydwie w Fuji KR ,rękojeści na piance z korkogumą. Taki pajkowy komplecik łódkowy Xoga 2kg Mam pytanie, jak wyszła wagowo ta przedłużona Xzoga 2kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie pamiętam dokładnie a nie mam możliwości jej teraz zważyć (wagę wywiozłem do nowego warsztatu).Ale coś ok 130g było . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Tak jak piszą koledzy - Rafał szacun ogromny za nakład pracy a szczególnie za pier....lenie się z tymi skosami, myślę że efekt wynagradza z nawiązką nadszarpnięte nerwy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Blue Rapid uncjowy w długości 2,3m. Taki podobno mocno uniwersalny blank.Tak wyszedł 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Rafał piękne kije,miło popatrzeć na taka robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi