slaw34 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Piękny... co klasa to klasa... Twórcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Chociaż nie lubię dzielonych rękojeści to ten Lemax jest zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Miodzio Piękne wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Wykałaczka na okonie i białoryb Matagi Super Big Pond. W minimach i koreczku klasy top flor Dawno nie widziałem tak ładnego korka, aż muszę zacytować z fotką piekny projekt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Dzięki wszystkim za dobre słowo. Az się zawstydziłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Brak słów piękny kij! Jestem z Ciebie dumny. Rękojeść piękna. Super pomysł na zestawienie.powiedz jak wagowo się przedstawił?Nie wiem Bartek ile waży bo nie ważyłem a już spakowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Jak poniżej 100 gram to sam zwaze;p jak juz złapią go moje oblesne lapska;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Krótka pałka pod koguty. 183cm w 2 kawałkach. Lemax LAS 60. Na bogato ;KR sic po całości ,drewienko Arturowe .Jadowita kosa -tak pomyślałem. Rafałek, Ty masz chodzić dumny jak paw ,a nie się rumienić ,Zajebiaszcza robota !. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Rafal, ostatnio kupowales tego tigera w BRC? Bo jakos nie widze tego ciemnego, jest jakis jasny, ale ten mi sie nie podoba. https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pierscienie-korkowe-BURL-Tiger-Stripes/718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Też miałem zapytać gdzie kolega nabywa ten ciemny Tiger bo bardzo mi się podoba poszukałem troszkę znalazłem dwa źródła Rodmas i Kawalec a w BRC go nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tego tigra z BRC niestety nima i z tego co wiem nie będzie .Sam bym chętnie zakupił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Tego tigra z BRC niestety nima i z tego co wiem nie będzie .Sam bym chętnie zakupił . uuuu to lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 uuuu to lipa...A w Rodmas nie chcą sprzedać Mają go od dawna i raczej nie słyszałem o problemach z dostępnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zawsze mozna do producenta uderzyc, bo to zadna tajemnica Ale pewnie by jakiejs mniejszej ilosci nie chcial sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Zawsze mozna do producenta uderzyc, bo to zadna tajemnica Ale pewnie by jakiejs mniejszej ilosci nie chcial sprzedac.No to nie kumam problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nie potrzebuje tego az tak duzo A producent pewnie 100 ringow nie bedzie chcial sprzedac tylko wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) A w Rodmas nie chcą sprzedać Mają go od dawna i raczej nie słyszałem o problemach z dostępnością Rafał to nie o tego tygrysa chodzi. Mowa o tym z BRC https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Pierscienie-korkowe-BURL-Tiger-Stripes/718 . Rodmasowski to wiem ,że jest i właśnie zakupiłem mały zapasik Edytowane 23 Października 2015 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 OK,teraz kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Rafał, oby zawsze tak darzyło . 100 lat! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Rafał, oby zawsze tak darzyło . 100 lat! DSC_0019 kopia1.jpgDzieki Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Dzięki wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Spóźnione ale szczere! Ty wiesz czego Ci życzę w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi