skalek-77 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Kolejny Suzuki. Tym razem RXF-12lb-661. W fuji Torzite. Fajna ,szybka z pięknym ugięciem dzida wyszła. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 I jeszcze jeden 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof27031 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 jakie realnie przynęty to obsługuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Widzę rozpoczęła się era "ścigaczy":) Pojawia się ich coraz więcej:) Jak zawsze klasa wykonanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 MHX HS-9600-2. Bardzo fajny uniwersalny kijek wyszedł na tym blanku. Przelotki Minima hard chrom tozite na szczycie. Pianka fuji bardzo twarda, insert uchwytu z woovenu. Omotki czarne z żółtym fluo. Pierwszy raz robiłem takie połączenie i powiem szczerze ,że podoba mi sie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nawet naklejka pasuje do tej omotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Tak dokładnie. Wcale to nie było zamierzone, wyszło przypadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 A ta Pani to właścicielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Pięknie to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Ostatni projekt świetnie się komponuję w całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Xoga Shitenno model SR-G72. 2,18m długości ,6-16lb mocy i c.w 5-30g. Moim zdaniem blank opisany bardzo poprawnie. Kijek uzbrojony W fuji KR-y alconite w chromowanych ramkach ,szczyt sic ,stożek na 4szt KH. od 20H. Rękojeść na piance fuji (bardzo dobrej jakości ,nieporównywalna do zwykłej EVA) Uchwyt VSS 17 z adapterem fuji. Wszystko kupione w BRC. Kijek jest świetną propozycją dla szupakowców i łowców boleni, choć nie tylko.Kijek powstał z czystej ciekawości i w celach poznawczych więc szuka swojego właściciela A tak wygląda; Edytowane 11 Listopada 2015 przez skalek-77 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Narazie kijek widno Zdjecia zaginely .......... No, teraz juz widac Ladna wedka. Ten butt cup tez w BRC kupowales? Edytowane 11 Listopada 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) A tak się zgina Xoga Sitenno SR-G72 Dla mnie bomba Progresja ugięcia wręcz idealna. Edytowane 11 Listopada 2015 przez skalek-77 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Narazie kijek widno Zdjecia zaginely .......... No, teraz juz widac Ladna wedka. Ten butt cup tez w BRC kupowales?Wszystko butt cup też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak według Ciebie wygląda porównanie tej xzoga shintenno 5-30g do Taka G-66 3 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A wyobraź sobie ,że właśnie porównywałem oba kijki bo mam Taka G-66 3kg. .Shitenno mimo, że dłuższy to szybszy i lżejszy. Mocą podobne ,no może Shitenno ciut mocniejszy ale niewiele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Do pięknych ugięć przyzwyczaiła nas już X-Zoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A wyobraź sobie ,że właśnie porównywałem oba kijki bo mam Taka G-66 3kg. .Shitenno mimo, że dłuższy to szybszy i lżejszy. Mocą podobne ,no może Shitenno ciut mocniejszy ale niewiele.Wiem, że masz dlatego zapytałem . Jak w porównaniu wypada grubość ścianek? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Tego nie wiem bo nie chciało mi się ciąć swojej G66 . Ale myślę ,że Shitenno ma trochę cieńsze ścianki, choć mimo to ,to i tak są grube 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Czy średnica blanku w shintenno też taka mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Fajna dłoń trzyma kijek który też niczego sobie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Butt cup sprawia wrażenie solidnego czy tak jest faktycznie - walory użytkowe np. "stawianie" kija na kamieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Czy średnica blanku w shintenno też taka mała?Tak smukły jak inne Xogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Butt cup sprawia wrażenie solidnego czy tak jest faktycznie - walory użytkowe np. "stawianie" kija na kamieniach?Tak butt cup na końcu jest gumowy i kamienie mu nie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janos75 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ładnie się komponuje z całą rękojeścią także trzeba wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi