skalek-77 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Patyczek okoniowy na blanku MHX s-781-2. Taki raczej ekonomiczny projekcik. Pianka fuji, przelotki minima hard chrom ,torzite na szczycie. Edytowane 23 Listopada 2015 przez mario 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Ale mi się fotka wkradła .Z jakimiś samolotami. Nie wiem skąd ja takich nie mam.No i przydała by się możliwość edytowania postów. A tu nie ma jak Edytowane 23 Listopada 2015 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ale mi się fotka wkradła .Z jakimiś samolotami. Nie wiem skąd ja takich nie mam.No i przydała by się możliwość edytowania postów. A tu nie ma jak Rafał ja żadnych samolotów nie widzę ale między fotkami mhx hs kiedy wyświetlało mi jakąś Panią sytuacja jedynie na telefonie i tablecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie widzisz samolotów na drugim zdjęciu przy kijku MHX s-781-2?Ja nic nie paliłem a widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nie widzisz samolotów na drugim zdjęciu przy kijku MHX s-781-2?Ja nic nie paliłem a widzę Rafał nie przejmuj się to kiedyś minie;) tej Pani od mhx hs też już nie ma hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Rafał nie przejmuj się to kiedyś minie;) tej Pani od mhx hs też już nie ma hihiA ładna chociaż była? Bo ja jej nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ale mi się fotka wkradła .Z jakimiś samolotami. Nie wiem skąd ja takich nie mam.No i przydała by się możliwość edytowania postów. A tu nie ma jak Ja myślałem że chciałeś pokazać przygotowanie techniczne jakie przeszedłeś zanim zabrałeś się do RB . Sam takie modelarskie przygotowanie posiadam i muszę przyznać że bardzo pomaga Było to dla mnie tak logiczne że nawet nie zwróciłem uwagi że coś jest nie tak w wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja sam już nie zły model jestem. Tak przynajmniej moja żona mówi. Więc sklejanie mi nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Sandaczowy batsonik IMMS 610MXF .Ubrany w KR-y sic po całości, Koreczek tiger z Rodmasu, Uchwyt SKSS 17 z insertem mojej produkcji. Edytowane 24 Listopada 2015 przez skalek-77 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Rafał napisz coś więcej nt. tego batsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 A co byś chciał wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Np. zakres cw. czy to typowy "kołek" sandaczowym, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Smukły blank z dość grubymi ściankami, Delikatna szczytówka,z dość mocnym dołem, ale nie kołek,no i typowe batsonowskie przesztywnienie w miejscu gdzie kończy się miękkość szczytówki a zaczyna moc reszty kija. Bardzo szybki kijek. CW. myślę ,że główka 8-20g w komforcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Dzięki,To chyba dobrze zrobiłem...Że zdecydowałem się na nowego Gawasa O batsonie też przez chwilę myślałem Edytowane 24 Listopada 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Sandaczowy batsonik IMMS 610MXF .Ubrany w KR-y sic po całości, Koreczek tiger z Rodmasu, Uchwyt SKSS 17 z insertem mojej produkcji. Nie cytujemy zdjęć!! Fajny ,zgrabny i sportowy charakter Od razu widać że jest to koń wyścigowy a nie szkapa pociągowa . Mimo że Batson to wygląda jak sandaczowa kosa Prawdę mówiąc jakby nie kształt fore oraz nalepka to pomyślałbym że jest to projekt @ark70 , brawka bo czysto schludnie ,precyzyjnie i ze smakiem. Edytowane 27 Listopada 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Fajny ,zgrabny i sportowy charakter Od razu widać że jest to koń wyścigowy a nie szkapa pociągowa . Mimo że Batson to wygląda jak sandaczowa kosa Prawdę mówiąc jakby nie kształt fore oraz nalepka to pomyślałbym że jest to projekt @ark70 , brawka bo czysto schludnie ,precyzyjnie i ze smakiem.Jest w tym ziarnko prawdy . - przyznaje się do pierścionka, wyszedł spod mojej ręki - reszta Skalkowa. Edytowane 25 Listopada 2015 przez ark70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Artur faktycznie ma mały udział w tym projekcie, bo pierścienie są od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 A sam blank Immortal jak? Da sie porównać klasę do St.Croix Legend Tournament? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Troszkę inny w ugięciu ale można porównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzięki! Kijek wyszedł naprawdę kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Producent zeznaje, że ten IMMS610MXF to XSB822.5 w nowym wydaniu. Zatem wnioskuję, że nie tylko wygląda jak "kosa sandaczowa", a po prostu "nią" jest.Nie mniej jednak osobiście nie znam definicji "kosy sandaczowej" Kolejny fajny projekt.Rafale, czy mógłbyś coś więcej o tym "insercie Twojej produkcji" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Tak kosa sandaczowa na pewno to jest ale różni się trochę od XSB 822.5 . Ma grubsze ścianki i jest smuklejszy .A insert. Nic specjalnie skomplikowanego. Rurka z wovenu osadzona na arborach grafitowych . Robione pod wymiar konkretnego uchwytu. Edytowane 28 Listopada 2015 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Kolejny Suzuki. RXF-6lb-662.W minimach hard chrom torzite szczyt, uchwycie SKSS 16 ,z insertem z wovenu, korek tygrys. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Piekny napis, wedka tez niezgorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Piękna wędka. Gdzie nabywasz woven i jakiej jest średnicy? Ciekawe jak by się zgrały złote ringi w minimach z tymi złotymi wstawkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi