Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mi się fotka wkradła :blink: .Z jakimiś samolotami. Nie wiem skąd ja takich nie mam.

No i przydała by się możliwość edytowania postów. A tu nie ma jak :(

Rafał ja żadnych samolotów nie widzę ale między fotkami mhx hs kiedy wyświetlało mi jakąś Panią:) sytuacja jedynie na telefonie i tablecie

Ale mi się fotka wkradła :blink: .Z jakimiś samolotami. Nie wiem skąd ja takich nie mam.

No i przydała by się możliwość edytowania postów. A tu nie ma jak :(

Ja myślałem że chciałeś pokazać przygotowanie techniczne jakie przeszedłeś zanim zabrałeś się do RB . Sam takie modelarskie przygotowanie posiadam i muszę przyznać że bardzo pomaga :) Było to dla mnie tak logiczne że nawet nie zwróciłem uwagi że coś jest nie tak w wątku :)

Smukły blank z dość grubymi ściankami, Delikatna szczytówka,z dość mocnym dołem, ale nie kołek,no i typowe batsonowskie przesztywnienie w miejscu gdzie kończy się miękkość szczytówki a zaczyna moc reszty kija. Bardzo szybki kijek. CW. myślę ,że główka 8-20g w komforcie.

Sandaczowy batsonik IMMS 610MXF .Ubrany w KR-y sic po całości, Koreczek tiger z Rodmasu, Uchwyt SKSS 17 z insertem mojej produkcji.

Nie cytujemy zdjęć!!

Fajny ,zgrabny i sportowy charakter :) Od razu widać że jest to koń wyścigowy a nie szkapa pociągowa . Mimo że Batson to wygląda jak sandaczowa kosa :) Prawdę mówiąc jakby nie kształt fore oraz nalepka to pomyślałbym że jest to projekt @ark70 , brawka bo czysto schludnie ,precyzyjnie i ze smakiem.

Edytowane przez mario

Fajny ,zgrabny i sportowy charakter :) Od razu widać że jest to koń wyścigowy a nie szkapa pociągowa . Mimo że Batson to wygląda jak sandaczowa kosa :) Prawdę mówiąc jakby nie kształt fore oraz nalepka to pomyślałbym że jest to projekt @ark70 , brawka bo czysto schludnie ,precyzyjnie i ze smakiem.

Jest w tym ziarnko prawdy  ;) . - przyznaje się do pierścionka, wyszedł spod mojej ręki - reszta Skalkowa.

Edytowane przez ark70

Producent zeznaje, że ten IMMS610MXF to XSB822.5 w nowym wydaniu. Zatem wnioskuję, że nie tylko wygląda jak "kosa sandaczowa", a po prostu "nią" jest.

Nie mniej jednak osobiście nie znam definicji "kosy sandaczowej" ;) 

Kolejny fajny projekt.

Rafale, czy mógłbyś coś więcej o tym "insercie Twojej produkcji" ? 

• Like 1

Tak kosa sandaczowa na pewno to jest ale różni się trochę od XSB 822.5 . Ma grubsze ścianki i jest smuklejszy .

A insert. Nic specjalnie skomplikowanego. Rurka z wovenu osadzona na arborach grafitowych . Robione pod wymiar konkretnego uchwytu.

Edytowane przez skalek-77