zetika16 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Brawo ! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac72 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Powodzenia Rafał.Czyżby mój patyczek był sygnowany nr.1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Powodzenia Rafał.Czyżby mój patyczek był sygnowany nr.1 ? Chyba 1001 he he :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Panie Rafale oby klienci mieli fantazję i pełne portfele a ja sam również niedługo się odezwę z pewnym zamówieniem ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To powinno mieć miejsce już trochę wcześniej, kiedyś już o tym gadaliśmy:) Powodzenia i wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Brawo brawo brawo ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No i w reszcie stało się. Pragnę poinformować wszystkich zainteresowanych , że ja ,czyli Skałek od jutra 03-03-2016r zaczynam swoją działalność jako Pracownia Wędkrska pod nazwa ( banalną co prawda ale jakaś musi być ) SKALEK rodsNo i stało sie to co miało sie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Skalek jak długo dojrzewales do tej decyzji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Super Rafał, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaw34 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 W końcu, super Rafał, powodzenia i wierzę, że będą sami zadowoleni z Twojej Pracowni klienci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Brawo Rafał , trzymam kciuki za powodzenie a przyszli klienci na pewno będą zadowoleni...Kunszt opanowany do perfekcji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Cieszę się ,że mam kibiców ,ale nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć. Do tej decyzji dojrzewałem od czerwca ubiegłego roku. Ale jak to wiele osób mi mówiło " jak nie spróbujesz to się nie dowiesz" . Tak więc postanowiłem spróbować .A czy firma wypali, to czas pokarze. W największej mierze zależy to od tego ilu będę miał chętnych na zbudowanie kijka. Jeżeli będę miał ich stosunkowo dużo , to na pewno się uda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Prostych blankow zycze.Cholera, ale teraz moze byc drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 <...> W największej mierze zależy to od tego ilu będę miał chętnych na zbudowanie kijka. Jeżeli będę miał ich stosunkowo dużo , to na pewno się uda Rafał, ale przecież doskonale wiesz od czego to będzie zależało ilu znajdzie się chętnych na budowę kija, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Brawo Rafał trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Czekamy ma zdjecia nowych patykow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 .. .A czy firma wypali, to czas pokarze. ...Lepiej żeby pokazał niż pokarał , czego jak najbardziej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Prostych blankow zycze.Cholera, ale teraz moze byc drozej Wcale nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Gratulacje Rafał. Z okoniówką nam nie wyszło , ale jesienią zgłoszę się do Ciebie po lekką sandaczówkę.Życzę samych sukcesów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Czas najwyższy coś pokazać bo jeszcze ktoś pomyśli ,że to pic na wodę a nie żadna pracownia Nowość z F.A Seria Kraag model SKXF 705-1N. Ubrany w minimki i mix korków tygrysich. Kijek bardzo smukły i piekielnie szybki. O akcji typowo szczytowej ale z chętnie współpracującym dolniku. Ogólnie świetny blank do jigowania. Już nim trochę porzucałem i bardzo dobrze współpracuje z główkami 2-8g + gumka 2'-3'.Jest to bardzo ciekawa propozycja dla łowców okoni na jaskółki i inne jigi dość ostro podszarpywane. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Dasz rade porownac ten blank z jakims od innego producenta?Na papierze wygladaja na ciekawe patyki pod gumowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Budową podobny do FX 701 tyle,że dużo szybszy, wyraźnie wyższy moduł grafitu, ładniej się gnie i bez przesztywnień Edytowane 4 Marca 2016 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkieljan Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Super Rafał.Twoje wędki to prawdziwe cuda rękodzieła wędkarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Kijek na blanku już dość znanym i lubianym Suzuki RXF-4lb-602. Typowa okoniówko pstrągówka bardzo ładnie się uginający patyczek. W ciemnym korku i na przelotkach fuji torzite. Wstawka w butt - mój wymysł. .Uchwyt DPS 16 z insertem z woovenu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi