Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszę się ,że mam kibiców :) ,ale nie dziękuję ,żeby nie zapeszyć. Do tej decyzji dojrzewałem od czerwca ubiegłego roku. Ale jak to wiele osób mi mówiło " jak nie spróbujesz to się nie dowiesz" . Tak więc postanowiłem spróbować .A czy firma wypali, to czas pokarze. W największej mierze zależy to od tego ilu będę miał chętnych na zbudowanie kijka. Jeżeli będę miał ich stosunkowo dużo , to na pewno się uda :)

• Like 1

<...> W największej mierze zależy to od tego ilu będę miał chętnych na zbudowanie kijka. Jeżeli będę miał ich stosunkowo dużo , to na pewno się uda :)

Rafał, ale przecież doskonale wiesz od czego to będzie zależało ilu znajdzie się chętnych na budowę kija, prawda? B)

Czas najwyższy coś pokazać bo jeszcze ktoś pomyśli ,że to pic na wodę a nie żadna pracownia  :P

Nowość z F.A  Seria Kraag model SKXF 705-1N. Ubrany w minimki i mix korków tygrysich. Kijek bardzo smukły i piekielnie szybki. O akcji typowo szczytowej ale z chętnie współpracującym dolniku. Ogólnie świetny blank do jigowania. Już nim trochę porzucałem i bardzo dobrze współpracuje z główkami 2-8g + gumka 2'-3'.

Jest to bardzo ciekawa propozycja dla łowców okoni na jaskółki i inne jigi dość ostro podszarpywane.

DSCF1204J_swrxpaw.jpg

DSCF1205J_swrxpqp.jpg

DSCF1207J_swrxpqn.jpg

DSCF1208J_swrxpqs.jpg

DSCF1209J_swrxhpr.jpg

DSCF1210J_swrxhpn.jpg

• Like 14