ms80 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 A mógłbyś zaprezentować jak ugina sie ten blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 A mógłbyś zaprezentować jak ugina sie ten blank?Niestety kijek już ma właściciel. A dodam tak na marginesie ,że zamawiającym ten kijek był aktualny Mistrz Polski w wędkarstwie spinningowym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Niestety kijek już ma właściciel. A dodam tak na marginesie ,że zamawiającym ten kijek był aktualny Mistrz Polski w wędkarstwie spinningowym I delfina nie chcial tylko w piance ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) I delfina nie chcial tylko w piancebo pewnie On już wie ,co jest wygodniejsze i praktyczniejsze Edytowane 18 Marca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) I delfina nie chcial tylko w pianceA no właśnie nie chciał. Miała być twarda pianka i już Edytowane 19 Marca 2016 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Skoro Delfin został wywołany do tablicy to pokarzę . ST.C 5S610MLXF na uchwycie Delfin ,przelotki Fuji Torzite w systemie Delta. W projekcie dominuje grafit ,pianka i aluninium. Moim zdaniem idealne połączenie.Wyszedł kijek bardzo lekki , czuły i szybki. Pod sandałka na lekko ideolo. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 " Połączenie obydwu S5 i Delfina może skutkować rozszczelnieniem zaworów w trakcie brania sandacza " Informacja o takiej treści powinna znajdować się na tego typu konstrukcjach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konslawecki Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kijek na blanku ST.C 3S66ULF. Jest już po testach perfekcja, taki miał byc. Zresztą jak wszystkie moje kije od Skałka, a mam ich kilkanaście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Kijek na blanku ST.C 3S66ULF. Jest już po testach perfekcja, taki miał byc. Zresztą jak wszystkie moje kije od Skałka, a mam ich kilkanaście. Testowałeś go z gumkami? jeśli tak to od jakiej gramatury dobrze działa? Edytowane 20 Marca 2016 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 " Połączenie obydwu S5 i Delfina może skutkować rozszczelnieniem zaworów w trakcie brania sandacza " Informacja o takiej treści powinna znajdować się na tego typu konstrukcjach W zestawie dokładam dodatkowo korek . Taki mniej więcej jak do gąsiora .Tan na wszelki wypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konslawecki Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Optymalnie 2-5g w przynętach 2-3" niezbyt pękate. 6gram jeszcze jest ok. przy robalach. Mam już trzeci kij od Skałka na tym blaku b.dobre wszystkie, trzyma rybę extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki za odpowiedź, chyba tego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konslawecki Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mogę jeszcze podpowiedzieć tylko potrzeba więcej danych. Jak do czego metoda itd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 No to jeszcze jeden Sławkowy już. Suzuki RXF -8lb-762. Kijek zrobiony z myślą o zawodniczym łowieniu szczupaków na lekko. Generalnie pstrągówka z tego kijka ,również niegorsza . Pianka ,Torzite, SKSS i woven. W niebieskiej szacie tym razem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wędka piękna ale aparat polecam przestawić w tryb manualnego ustawienia ostrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Wędka piękna ale aparat polecam przestawić w tryb manualnego ustawienia ostrości przy założeniu, że taki jest! moje niektóre nie mają... sorry Rafał za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 No właśnie chciałbym mieć manual ale niestety nie mam i zdjęcia wychdzą jak wychodzą, raz lepiej ,raz gorzej. Faktem jest ,że aparat to mam raczej z niskiej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Zdecydowanie w aparat trzeba zainwestowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Rafał,to umówimy się, ze Ty mi będziesz wędki robił, a ja Tobie zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Rafał,to umówimy się, ze Ty mi będziesz wędki robił, a ja Tobie zdjęcia... @Jano, wyślij lepiej aparat Rafałowi bo w takim tempie to się swoich patyków nie doczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) To i ja sie pochwalę nowym nabytkiem od Rafala. A więc kijek na blanku 5SC90MHF2, przelotki KR SIC, korek: mix burnta i tygryska, DPS.Kijek w zamyśle to brzegowy uniwersał na średnio-ciężkie łowy: szczupak/sandacz ale i trotka. Póki co zdjęcia nieplenerowe bo debiut za 2 tygodnie nad Parsęta.Co do jakości wykonania, nie będę się powtarzał; parę postów wyżej już coś o tym skrobnąłem . No ok - rewelacja!Jako, że miałem okazję porównać z seryjnym LES90MHF2 dodam, że kijek dużo lżejszy i bardziej dynamiczny na tych przelotkach, żeby nie powiedzieć że seryjny trochę siermiężnie przy nim wyglądał. Edytowane 23 Marca 2016 przez pmiszk1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Rafał wszystko mnie się podoba ale musisz wprowadzić w końcu jakiś róż, pomarańcz, toxic green bo inaczej wiosna nigdy nie przyjdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 a Rafał wszystko mnie się podoba ale musisz wprowadzić w końcu jakiś róż, pomarańcz, toxic green bo inaczej wiosna nigdy nie przyjdzie ja poproszę electric blue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Kijek na blanku Blaas SLF 9010-2N . W minimach szczyt torzite i ciemnym korku ze złotymi dodatkami. Kijek stworzony pod klenio-jazia, z ewentualnym przyłowem bolka. Edytowane 29 Marca 2016 przez skalek-77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 co to za nitka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi