korol Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) I ja czekam właśnie na 2 już w ciągu tygodnia wędkę, tyle, że obie kupione na rynku wtórnym Edytowane 12 Maja 2016 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 I ja czekam właśnie na 2 już w ciągu tygodnia wędkę, tyle, że obie kupione rynku wtórnym Z rynku wtórnego ale w super stanie, więc posłużą jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 W weekend szykują się pierwsze testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 (edytowane) Tez bym juz chciał potestować swoj nowy kijek... Rafale Edytowane 12 Maja 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Kijek pod sandałki na lekko i okonie ciężej na blanku CDEXN 702 ML. 2,13m, 12lb do 14g . Myślę ,że bardzo trafnie opisany. Typowy fast z dość delikatną szczytówką i mocnawym dolniku ale nie kołek. Ubrany w sic KR ,uchwyt TVS, Korek tygrys + korkoguma. Tego czarnego TVS'a to gdzie nabyłeś i w jakim rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 A ten uchwyt tvs chociaz wygodny ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Mi on pasuje właśnie ze względu na ergonomię i komfort łowienia. SKS (ze względu na wielkość dłoni i samą wygodę łowienia)odpada u mnie. Edytowane 13 Maja 2016 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Tez bym juz chciał potestować swoj nowy kijek... Rafale Spokojnie. Bedziesz miał w przeciągu 2 tyg. To chyba dobry termin realizacji zamówienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Tego czarnego TVS'a to gdzie nabyłeś i w jakim rozmiarze?To normalny TVS 16 czarny jak każdy inny . W BRC zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Spokojnie. Bedziesz miał w przeciągu 2 tyg. To chyba dobry termin realizacji zamówienia Nie poganiać Rafała bo inni też czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Spokojnie. Bedziesz miał w przeciągu 2 tyg. To chyba dobry termin realizacji zamówienia Termin idealny ale bolenie tak żrą, że aż na brzeg wyłażą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Nie poganiać Rafała bo inni też czekają O,to,to.Święta racja.Inni również oczekują i nie poganiają Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Kolejny kleniowo jaziowy Blaas F na blanku SLF 9010-2N. Tym razem w innym trochę ubranku. Korek burl ze wstawkami z tygryska. Przelotki minima hard chrom na szczycie torzite. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Fajnie, ale aż się prosi żeby dps był w złotej wersji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 W tym kiju kolor dps komponuje się z kolorem ramek od przelotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) No fakt, tego nie wziąłem pod uwagę. Skupiłem się na dolniku.Czyli przelotki też do wymiany Edytowane 14 Maja 2016 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleak Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Z dużym opóźnieniem, ale wielkie dzięki Rafał za kijek. Przesyłka dotarła dwa tygodnie temu, ale ze względu na nawał pracy dopiero w ten weekend mogłem dokładnie obejrzeć moje Suzuki RXF-16lb-862 do 21g. Wykonanie - bajka. Już myślę nad kolejnym projektem u Ciebie. Jeszcze raz dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam. Wczoraj dotarł do mnie kolejny kijek od Skałka. Chciałbym wszystkim polecić Rafała i jego pracownie . Wykonanie wędek na najwyższym poziomie , kontakt z Rafałem super , zabezpieczenie przesyłki rewelacja. Także polecam wszystkim niezdecydowanym . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 A ja już jutro będę miał moją nową Skałkową boleniówkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 No i jest, długo ( ) wyczekiwana nowa armata boleniowa W niedzielę testy! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Taki oto komlecik na pływadło. St.C Extreme 5S70MF-B, przezbrojony stary Elite Legend jeszcze ten brązowy (musiał zostać niestety oskrobany ) LES 70LF i Kraag XF SKXF 705-1N. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Rafał - Piękne kijaszki. Z czego w LES insert uchwytu? Jaka to rurka? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Rafał - Piękne kijaszki. Z czego w LES insert uchwytu? Jaka to rurka? dziękiNie wiem co to za rurka . Pewnie węglowa .Odzyskałem ją razem z uchwytem podczas demontażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 No i jest, długo ( ) wyczekiwana nowa armata boleniowa W niedzielę testy!Kuba i jak ??? ile to dzwignie max .... ogarnia to gumy RH 10-12 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Zaczałem szukać i faktycznie w sklepach dla modelarzy jest od groma takich węflowych rurek o różnych kolorach i strukturze. Spróbować trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi