bochun Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Hej Rafał.Kijek dotarł do mnie cały i zdrowy .Jakość wykonania na Olimpijskim poziomie .Jestem mega zadowolony. Jeszcze raz Wielkie Dzięki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Brzegowa okoniówka na blanku Matagi Super Mebaru L-SGT. Kijek 2,44cm długości opisana do 3g i 6lb mocy. Jest nieco mocniejsza w rzeczywistości. Spokojnie obsłuży 5g główkę + gumkę 4-6cm. Mocy w dolniku ma też znacznie więcej niż te 6lb. Myślę ,że bliżej byłoby 8lb.Kijek wykonany na minimach z torzite na szczycie,korek burnt ze wstawką z ratanu. Uchwyt DPS 16 z insertem z burnta. Wyszedł fajny szybki kijek do dłubania okoni. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 z jakiej nitki ten tipet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Tipet z nitki Prowrap metalic 9720. Taki rudo pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Kijek po gruntownym liftingu. Wychwood Truespin 9', 5-20g w trzech kawałkach. Obrany i oskrobany do golasa. Przezbrojony w Torzite, Rękojeść z pianki z czerwonymi dodatkami, uchwyt chybryda VSS17 z nakrętką od KSKSS 17Tak wyszedł 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Moja prywatna jedyna już wklejka na blanku St.C. Przezbrojona kolejny już raz . Zrobiona po taniości .Pianka, z korkogumą ,bez pierścieni, na fuji alconite, DPS 16 black z insertem frezowanym z super twardej pianki. Taki uchwyt jest dla mnie najwygodniejszym uchwytem ze wszystkich dostępnych na rynku ,no i tani przy okazji. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A mi mówiłeś, że dla siebie kije robisz tylko u Zbyszka @yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Rafał gdzie taką dobrą, twardą piankę kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A mi mówiłeś, że dla siebie kije robisz tylko u Zbyszka @yglo Rafal, chetnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Rafal, chetnie poczytam Pytaj Zbyszek Źbika bo ja nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kuba. Tłumacz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Toć żartuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Toć żartuję oczywiście Szoda... bo poczułem się nobilitowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Sandaczowy kijek na blanku Phenix M1 MXS 72M-B. W piance fuji uchwyt TVS 17 ,przelotki fuji sic w tytanowych ramkach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kijek na blanku Kraag SLXF6611-1N, Świetna propozycja dla łowców sandaczy . Kijek piekielnie czuły ,lekki i bardzo szybki. Ugięcie szczytowe ale w dole nie kołek . Zgina się przepięknie bez żadnych dziwnych przesztywnień. Idealnie podbija się główki 7-20g z gumkami 6-9cm. Szybkość i sprężystość kijka na tym blanku jest na prawdę na bardzo wysokim poziomie. W/g jest to jedna z ciekawszych propozycji pod sandałka z dostępnych obecnie na rynku.Ten egzemplarz uzbroiłem w naturalny korek wysokiej jakości z korkogumą ,uchwyt DPS 17 i przelotki Fuji sic w systemie KR. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Pochwal sie jeszcze co to za nitka na omotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mógłbyś porównać tego kraaga do blankow hers? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Pochwal sie jeszcze co to za nitka na omotce? Mówisz masz Prowrap metalic 9730 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mógłbyś porównać tego kraaga do blankow hers?Mógłbym ale nie poprzez pisaninę Zadzwoń do mnie to wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mógłbym ale nie poprzez pisaninę Zadzwoń do mnie to wyjaśnię Szkoda, sam bym poczytal takie porownanie z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No dobra. Generalnie Hersy są jeszcze sztywniejsze od Kraaga XF. szczególnie w części szczytowej. Kraag natomiast jest delikatniejszy w szczycie a mocniejszy w dole . Blank jest o większej zbieżności ,ugięcie przesunięte bliżej szczytu. To tak w ogólnym zarysie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Kijek na blanku Kraag SLXF6611-1N, Świetna propozycja dla łowców sandaczy . Kijek piekielnie czuły ,lekki i bardzo szybki. Ugięcie szczytowe ale w dole nie kołek . Zgina się przepięknie bez żadnych dziwnych przesztywnień. Idealnie podbija się główki 7-20g z gumkami 6-9cm. Szybkość i sprężystość kijka na tym blanku jest na prawdę na bardzo wysokim poziomie. W/g jest to jedna z ciekawszych propozycji pod sandałka z dostępnych obecnie na rynku.Ten egzemplarz uzbroiłem w naturalny korek wysokiej jakości z korkogumą ,uchwyt DPS 17. Jak byś porównał ten kij do kija na blanku: kraag xf SKXF 6811-1N ?Pozdrawiam. Edytowane 16 Września 2016 przez wsw1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Kijek na blanku Kraag SLXF6611-1N, Świetna propozycja dla łowców sandaczy . Kijek piekielnie czuły ,lekki i bardzo szybki. Ugięcie szczytowe ale w dole nie kołek . Zgina się przepięknie bez żadnych dziwnych przesztywnień. Idealnie podbija się główki 7-20g z gumkami 6-9cm. Szybkość i sprężystość kijka na tym blanku jest na prawdę na bardzo wysokim poziomie. W/g jest to jedna z ciekawszych propozycji pod sandałka z dostępnych obecnie na rynku.Ten egzemplarz uzbroiłem w naturalny korek wysokiej jakości z korkogumą ,uchwyt DPS 17. Jak byś porównał ten kij do kija na blanku: kraag xf SKXF 6811-1N ?Pozdrawiam.To dokładnie jest to samo. Ja w opisie modelu popełniłem błąd .Powinno być SKXF 6611-1N a nie SLXF. 6611 i 6811 to jest dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To dokładnie jest to samo. Ja w opisie modelu popełniłem błąd .Powinno być SKXF 6611-1N a nie SLXF. 6611 i 6811 to jest dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 No właśnie robiłeś mi kijek na tym banku. A myślałem że tamten jest troszkę słabszy a to po prostu błąd w opisie.Potwierdzam,blank i kij mega,do podbić idealny. W moim odczuciu też od 7 gramowej główce dopiero fajnie pracuje, a rzucałem i 25 G plus guma i dał radę.A tak po za tym to polecam wędki od kolegi skalek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi