JanuszD Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Bardzo ładny wyszedł. Delfin w najnowszej odsłonie - z wyprofilowaną górną częścią Grzegorz masz oko, rzeczywiście najnowsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Grzegorz masz oko, rzeczywiście najnowsza wersja. Wyglada sportowo, szczegolnie z tym butt. Napisz mi na prv Janusz, jak mozesz ile taki komplecik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 (edytowane) Suzuki RXF-12lb-661 w torzite , rękojeść dzielona z burnta i SKSS 17. Edytowane 14 Listopada 2016 przez skalek-77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Oraz do kompletu RXF-6lb-662. Podobnie wykonany jak wyżej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Kolejny kijek na blanku Suzuki RXF-16lb-702. Ideał pod szczupale z pływadła na średnie przynęty, wahadła do 30g, wszelkiego rodzaju wobki ,mniejsze jerki, obrotówki oraz gumy w granicach 10-15cm. W/g mnie żywiołem dla tego kijka jest łowienie na spore lecz stosunkowo lekkie przynęty np. cannibal 12,5cm z 5-7g główką lub duże wahadełko z cienkiej blachy.Kijek uzbrojony w Tytanowe przelotki fuji z pierścieniem sic , rękojeść z ciemnego burnta z korkogumą ,uchwyt SKSS 17. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Witam, a jak ten 16lb-702 spisuje się przy sandaczach. Nie jest za miękki aby wciąć sandacza? Na wody gdzie jest 50/50 sandacz/szczupak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Da się łowić i sandacze ale to nie jest typowy kijek pod sandałki. Model jednoczęściowy RXF-16lb-661 to i owszem pod sandałka i na szczupłego jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Potrzebuję coś w dwuczęściowego w tej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi o kijek typowo pod sandacze w 2 kawałkach i długości 2,13m to nie ma za dużego wyboru. Edytowane 21 Listopada 2016 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tylko mi nie chodzi o kij typowo na sandacze gdyż na mojej wodzie łowione ryby to 50/50 sandacz/szczupak. Chodzi o kij najbardziej uniwersalny pod te dwa gatunki. Żeby nie był zbyt sztywny aby szczupaki nie spadały ale aby miał tyle mocy żeby zaciąć sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tylko mi nie chodzi o kij typowo na sandacze gdyż na mojej wodzie łowione ryby to 50/50 sandacz/szczupak. Chodzi o kij najbardziej uniwersalny pod te dwa gatunki. Żeby nie był zbyt sztywny aby szczupaki nie spadały ale aby miał tyle mocy żeby zaciąć sandacza. To trochę podobnie jak u mnie. Może Kraag F (długość i moc do wyboru) albo Matagi Lesson Super Seven 16lb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Okonióweczka na blanku Suzuki RXF-4lb-601 w wersji pro. Blank nielakierowany i nieszlifowany, wyraźnie szybszy od wersji standardowej i ok 4g lżejszy.Super wykałaczka do dłubania okoni. Kijek uzbrojony W fuji Torzite uchwyt TVS 16 korek burnt. Rafał masz inf jaki jest max dla przynęt obsługiwanych tym kijkiem? Albo daj znać kogo podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Tylko mi nie chodzi o kij typowo na sandacze gdyż na mojej wodzie łowione ryby to 50/50 sandacz/szczupak. Chodzi o kij najbardziej uniwersalny pod te dwa gatunki. Żeby nie był zbyt sztywny aby szczupaki nie spadały ale aby miał tyle mocy żeby zaciąć sandacza. CDEXN-702M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Okonióweczka na blanku Suzuki RXF-4lb-601 w wersji pro. Blank nielakierowany i nieszlifowany, wyraźnie szybszy od wersji standardowej i ok 4g lżejszy.Super wykałaczka do dłubania okoni. Kijek uzbrojony W fuji Torzite uchwyt TVS 16 korek burnt. Rafał masz inf jaki jest max dla przynęt obsługiwanych tym kijkiem? Albo daj znać kogo podpytać. RXF-4lb-601 pro jak i standardowa lakierowana obsługuje max 6g +kajtek 3' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Kijek pod klenia ,jazia ,okonia i strąga. Czyli taki uniwersał w wersji UL na blanku Blaas XF SLXF 866-2N. Dolnik wzmocniony do 7lb. Kijek uzbrojony w Minimy PB z Torzite na szczycie , rękojeść bardziej tradycyjna z naturalnego korka b. dobrej jakości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Rafał dps 16 koreczek faktycznie ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Tak . Tu jest DPS 16 silver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 No wreszcie jakis ladny klasyk.. a nie tylko dzielone rekojesci, torzite'y czy inne delfiny ????????Gnie sie zajedwabiscie I czeka na odrzanski sezon ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Rafał szkoda ze nie dałeś 18stki lub chociaż 17tki cieniutka ta rękojeść ,no chyba ze klient tak chciał to nie mam pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Rafał szkoda ze nie dałeś 18stki lub chociaż 17tki cieniutka ta rękojeść ,no chyba ze klient tak chciał to nie mam pytań.Przecież to kijek 6lb ,no wtym przypadku 7lb. Nie ma potrzeby pchać tam 17, czy 18. Cała rękojeść wyszła by bulwiasto a miała być smukła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) Witam serdecznie. Mam pytanie do kolegi skalek-77 odnośnie wędki na blanku phenix M1 Sp722L. Czy nadaje się na sandacza na lekko z przyłowem okonia. Czy można go porównać np. z kraagiem o podobnej mocy , chodzi mi o czucie w ręku i szybkość? Pozdrawiam. Edytowane 29 Listopada 2016 przez slawmen5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jak najbardziej się nadaje do takiego łowienia. Ja używam SP-722L właśnie do takich łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Kijek wybitnie pod sandałka na blanku Phenix K2 TX-684-c, Ubrany w torzite, rękojeść dzielona z burnta z korkogumą oraz drewienko. Blank znany i wielokrotnie opisywany więc nie będę się powtarzał. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ale piękny kijek . Dech zapiera...szczerze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Łowię na taki sam, klasa sama w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi