Bachamut Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ja doczekać się nie mogę na swojego spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fajnie, ale ta jasna wstawka przed złotymi pierscieniami zakłóca kolorystykę całości. Tak ja to odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Fajnie, ale ta jasna wstawka przed złotymi pierscieniami zakłóca kolorystykę całości. Tak ja to odbieram E tam, jest fajna, a po kilku wędkowaniach będzie fajniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Witam pytanko czy skrócenie tego SKSS 17 od czoła wpływa w jakikolwiek sposób na stabilność/ sztywność uchwytu ..? Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Nie wpływa , wpływa tylko na optykę i fore jest mniej bulwiasty ,wręcz można osiągnąć płynne przejście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dokładnie jak Artur pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W jaki set torzite ubrany jest Phenix K2 TX-684-c ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Od 20H do 4KT, A dokładnie 20H/10H /5,5M/4,5kb/4x4kt,+top 4/1,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dzięx!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kijki zbudowane z myślą o łowieniu sandaczy na 20-30g koguty. Powstały na bazie blanków Phenix Ultra MBX model 700MH. Blanki zostały przycięte do długości 1,98m. Jeden w piance i przelotkach Fuji alconite , drugi w korku i na Torzite. Zapomniane trochę już blanki ale pod takie zastosowanie okazały się idealne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Kijek do dłubania okoni na blanku Kraag F ,model SKF 705-2N. Szybki ,dynamiczny o fajnym progresywnym ugięciu. Obsłuży przynęty na główkach od 1g do 5-6g. Kijek uzbrojony w przelotki PB minima z torzite na szczycie, uchwyt TVS z nakręcanym gripem. Korek burnt z korkogumą ,paski z korka naturalnego. Ogólnie bardzo przyjemna wędeczka wyszła 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz331 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Bardzo ładnie zrobiona A gdybyś miał ubrać tego Kraaga w przelotki Torzite to w jaki set Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Bardzo ładnie zrobiona A gdybyś miał ubrać tego Kraaga w przelotki Torzite to w jaki setDzięki W torzite na pewno byłby fajniejszy. Ubrał bym od 16H do 3,5 kt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz331 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz331 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Dzięki W torzite na pewno byłby fajniejszy. Ubrał bym od 16H do 3,5 ktA dokładnie cały set byś mógł podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 16H/8H/5,5M/4,5kb/5x3,5kt/szczyt 3,5/1,3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz331 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Rafale, czekam z niecierpliwoscia na zamowionego SKXF 707-1N jak to cacko wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Pokrowce są już dostępne jak by co 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 wow, ale pikne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No Panie - ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Napisz cos wiecej o pokrowcach. Jak material, opcje kolory bajery etc.... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Napisz cos wiecej o pokrowcach. Jak material, opcje kolory bajery etc.... Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu TapatalkaTakie jak widać na zdjęciach. Materiał nie wiem jaki , ja się nie znam. Ja tego nie szyję. W/g mnie fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Dla mnie jeden zostaw na mojego kraga ???? Edytowane 7 Grudnia 2016 przez Damian St Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Juz widze ten las rąk chcacych miec Rafalowe pokrowce. Ja stoje pierwszy w szeregu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi