Maciej 77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam materiał troszkę chociaż taki sztywniejszy czy bardziej taki " delikatny-lejący " ?? jaka cena ? Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam materiał troszkę chociaż taki sztywniejszy czy bardziej taki " delikatny-lejący " ?? jaka cena ? MaciejMyślę , że nie są na sprzedaż Zapewne pakowane w nie są wędki Rafała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam materiał troszkę chociaż taki sztywniejszy czy bardziej taki " delikatny-lejący " ?? jaka cena ? Maciej Najlepiej niech się sam Rafał wypowie i rozwieje wszelkie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Materiał jest miękki i nie gniecie się. Z takiego są szyte damskie spodnie w kant. Pokrowce są w cenie 35zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Oczywiście pokrowce nie są na sprzedaż luzem. Jest to dodatkowy asortyment do zamawianego kijka. Oczywiście na życzenie klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Myślałem, że w gratisie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Pewnie. Uzbroić najlepiej za stówkę ,dać w gratisie pokrowiec i jeszcze przesyłkę wziąć na siebie. Złoty interes 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Równie dobrze mógłbym koszt pokrowców wliczyć w koszt robocizny i oznajmić wspaniałomyślnie ,że pokrowce są w GRATISIE. Tak to wygląda w większości przypadków. Ale ja nie zamierzam mydlić oczu w ten sposób . Bo po co. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Równie dobrze mógłbym koszt pokrowców wliczyć w koszt robocizny i oznajmić wspaniałomyślnie ,że pokrowce są w GRATISIE. Tak to wygląda w większości przypadków. Ale ja nie zamierzam mydlić oczu w ten sposób . Bo po co. Ale jak brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kijek w damskich spodniach,dobrze brzmi,az mi sie cieplo zrobilo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ale jak brzmi Ja jednak wolę współpracować na jasnych i uczciwych warunkach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 A jest opcja na pokrowiec jak już mam kij spod Twojej ręki z początku tego roku? Jakby były wtedy to bym na pewno zamówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 A jest opcja na pokrowiec jak już mam kij spod Twojej ręki z początku tego roku? Jakby były wtedy to bym na pewno zamówił W takim przypadku tak. Ale proszę takie sprawy na priv lub telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Mam pytanie do twórcy, na FB widziałem projekty Phenix K2 TX-684-c w delfinie, czy posiada Pan informację od użytkowników tych patyków w takim uzbrojeniu, interesuje mnie model lżejszy TX-683-c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mam pytanie do twórcy, na FB widziałem projekty Phenix K2 TX-684-c w delfinie, czy posiada Pan informację od użytkowników tych patyków w takim uzbrojeniu, interesuje mnie model lżejszy TX-683-c. Model TX 683-c użytkuję osobiście, także temat znam. Proszę o kontakt tel. to opiszę wszystko dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bry1@nt Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Piekna robota, mam nadzieje ze na wiosne bedzie mi dane zlozyc zamowienie na moj wymarzony kijek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 ja dziś odebrałem mój wymarzony kijek Krag SKXF 6611-1N wzmocniony na 13 lb piękna szpada wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Kijek na dość nietypowym blanku Matagi Auriga Nuowo! TR60 CSN. Nietypowość polega na tym ,że blank to nie rurka pusta w środku ,tylko pełny carbon. Kijek niezwykle smukły jak na swoją moc. A ma 10lb. Uzbrojony w Fuji Torzite i rękojeść z tygrysa ,uchwyt SKSS 16 z insertem z rurki carbonowej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak z ciekawości jak wagowo wychodzi taki blank, jest lżejszy czy cięższy od swojego odpowiednika w rurce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 46g bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Tak z ciekawości jak wagowo wychodzi taki blank, jest lżejszy czy cięższy od swojego odpowiednika w rurce ?Oczywiście jest cięższy i to znacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kijek na blanku ST.C 5S70MHF-B pod sandałki na grubo na szczupłego w zasadzie też. Świetny pod koguty 20-35g i gumy 4-5' na główkach 10-20g. Uzbrojony w przelotki Fuji Torzite, uchwyt VSS 16 z nakrętką od KSKSS16, Adapter polimerowy fuji, pianka i woven. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Ładnie się to wszystko zgrało na rękojeści Edytowane 22 Grudnia 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario69 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ciekawy jestem jakie będą odczucia z użytkowania tego uchwytu, szczególnie przy tego kalibru blanku i przynętach. Może nowy właściciel coś naskrobie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Raczej nie na skrobie, bo nie ma go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi