skalek-77 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Kijek na blanku Batsona RX 8 XST-1143F. Zbudowany z myślą o łowieniu boleni. Chociaż sprawdzi się również przy szczupakach na lekko oraz większych kleniach łowionych na nieco większe przynęty niż woblerek 2cm. Kijek uzbrojony w Fuji torzite, rękojeść dzielona z tygryska Uchwyt SKSS 17 z frezowanym insertem drewnianym. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Sam robiles insert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Nie , aż takich możliwości sprzętowych nie mam. Zamówiłem w F.A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Podziekowal, myslalem ze jeszcze ktos inny zdecydowal sie robic te frezowane inserty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Blass. Insert z drewna zebrano toczonego w poprzek super wygląda. Mam kilka kijków z takimi insertami i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jerkówka na znanym już dobrze blanku stworzonym jakby do takich celów Talonie VI plus 64HM. Kijek uzbrojony w przelotki Fuji Sic w ramkach KW. Rękojeść z super twardej pianki, uchwyt fuji ACS i biżuteria w kolorze czerwonym. Wyszedł smukły kijek z dużą mocą o fajnym progresywnym ugięciu. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Rafał, piękne pismo.Kijek też oczywiście super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ciekawe czy mój cast też będzie taki ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ciekawe czy mój cast też będzie taki ładny Twój naturalnie będzie paskudny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Ciekawe czy mój cast też będzie taki ładny Twój naturalnie będzie paskudny Dobrze, że nic napisałem:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Rafal, czy 12KW na start a na szczycie 5,5 KB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie . Zacząłem od 10KW a na szczycie 4,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Talon bajka,przepiękny . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukanio Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Twój naturalnie będzie paskudny ....czyli zgra się idealnie z właścicielem :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Dzisiaj otrzymałem kolejną wędkę wykonaną przez Rafała. Wykonanie po prostu perfekcyjne, mistrzostwo w każdym calu. Do tego bardzo mi się podoba i fantastycznie leży w łapie. Wędka jak na miarę, chociaż zamówiona na odległość i ze zdaniem się na gust Rafała. Pięknie dziękuję i pozdrawiam, do następnej wędki :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Kolejny zadowolony klient Młodzi którzy chcą bawić się w HM, powinni brać przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Ten Talon to w 1 kawałku ? Da radę tym pojigować gumami całkowita masa przynęty 40 gr ? Rafał a coś w 2 kawałkach do 1,90 to w ogóle jest dostępne ? Szukam uniwersału pod jerki S10 no i duże gumy na jesień - opad. Edytowane 10 Lutego 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ten Talon to w 1 kawałku ? Da radę tym pojigować gumami całkowita masa przynęty 40 gr ? Rafał a coś w 2 kawałkach do 1,90 to w ogóle jest dostępne ? Szukam uniwersału pod jerki S10 no i duże gumy na jesień - opad.Ten Talon to jeden kawałek. Jeżeli chodzi o 2 kawałki w długości 190cm i żeby obsłużył S10 to nie ma zbyt dużego wyboru. Jedynie co przychodzi mi do głowy to SLF6320-2N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Ten powinien dac rade: http://www.mudhole.com/2C66MHF2 ew po pol cala ciachnac od szczytowki i dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Rzeczny średnio lekki uniwersał na blanku ST.C 5SC96MF2-G. Kijek z pełna rękojeścią z burnta i korkogumy Uchwyt DPS 17 i przelotki Fuji sic KR . O blanku rozpisywał się nie będę bo jest dość znany i lubiany. Jako uniwersał jest super propozycją. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Talon swietny! Zrobiłem wiele wedek u Rafała i każda wykonana była perfekcyjnie w każdym detalu. Oj, wiele znanych "renomowanych pracowni z najdłuższym stażem" mogłoby sie uczyć lakierowania (jedne z najlepszych lakierowań jakie widziałem) czy przykładania uwagi do najdrobniejszych detali w wędkach od Rafała. Skałek, tak trzymać! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jak ten Talon jerkowy spisuje się w dolnym zakresie? Pozwoli wygodnie łowić jerkami koło 30/40 gram (np sweeper 12) bez wrażenia machania kijem od miotły? Z góry dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Jak ten Talon jerkowy spisuje się w dolnym zakresie? Pozwoli wygodnie łowić jerkami koło 30/40 gram (np sweeper 12) bez wrażenia machania kijem od miotły? Z góry dzięki za opinię. To niezupełnie jest ''kij od miotły". Wspomniane 30-40 gr ogarnie, a jak potrzeba to machnie i mniej w miarę komfortowo. Szczytówka w tym blanku jest dosyć ustępliwa jak na 30 lb, a producent opisuje blank od 3/4 oz czyli trochę ponad 20 gr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Rafał ten travelek 3p.c na ST.Croix 1-5g z delfinem prz którym się tak namęczyłeś to jest coś kosmicznego .Ryby ala karaski od 7 cm do 20 cm tłukły dziś jak szalone jutro wezmę tel to porobię zdięcia bo dziś się rozładował.I mówta co chceta ale delfin jest super i teraz to potwierdzam każde cyknięcie czułem w dłoni.I łowiłem żyłką nawet nie chce myśleć jak będzie na plecionce.:-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Jerkówka na znanym już dobrze blanku stworzonym jakby do takich celów Talonie VI plus 64HM. Kijek uzbrojony w przelotki Fuji Sic w ramkach KW. Rękojeść z super twardej pianki, uchwyt fuji ACS i biżuteria w kolorze czerwonym. Wyszedł smukły kijek z dużą mocą o fajnym progresywnym ugięciu. Dzieki Rafale za Talona , robota pierwsza klasa. Tylko teraz czekac na odpowednia pogodę i do boju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi