brig Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Jedna z dzisiejszego dnia, czuć nawet takie pstryki :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Lutego 2017 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Patrząc na to zdjęcie to nie wiem które pytanie zadać pierwsze: gdzie taka wiosna? Co to za ryba? Łowisz w akwarium?????Travel chyba szybko Ci się nie znudzi. Edytowane 14 Lutego 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Patrząc na to zdjęcie to nie wiem które pytanie zadać pierwsze: gdzie taka wiosna? Co to za ryba? Łowisz w akwarium?????Travel chyba szybko Ci się nie znudzi.Tajlandia ryba ala karaska suszą je na blasze podobno bardzo dobre.Łowię je na mikrojigi. Edytowane 14 Lutego 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Też mam dwie wędki od Rafała, tyle, że kupione na rynku wtórnym:- boleniówkę od Żbika,- kleniówkę (którą łowię też brzany i bolenie) od Wojtka.Bardzo ładnie wykonane wędki. Zwłaszcza karabelka przypadła mi do gustu i służy na co dzień jako wiślany uniwersał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 A już myślałem że kolega był na rybach w ZOO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Tajlandia ryba ala karaska suszą je na blasze podobno bardzo dobre.Łowię je na mikrojigi.Grubo : )Masz tam tyle wielkich ryb, raj wędkarski, a atakujesz na mikrojigi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Rafał ten travelek 3p.c na ST.Croix 1-5g z delfinem prz którym się tak namęczyłeś to jest coś kosmicznego .Ryby ala karaski od 7 cm do 20 cm tłukły dziś jak szalone jutro wezmę tel to porobię zdięcia bo dziś się rozładował.I mówta co chceta ale delfin jest super i teraz to potwierdzam każde cyknięcie czułem w dłoni.I łowiłem żyłką nawet nie chce myśleć jak będzie na plecionce.:-)A mówiłem, że warto . Wesołej zabawy z ala karaskami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Kijek na blanku ST.C 5S610MLXF-B czyli sandaczyk na lekko. Mój ulubiony blank ST.C. Uzbrojony w uchwyt XSS 16 , pełna rękojeść z bardzo dobrej jakości korka naturalnego ,przelotki Fuji Torzite. Fajny lekki kijek na sandałka i okonia na nieco cięższe przynęty. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Kolejna perełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ile wyszło wagowo w takim uzbrojeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Rafał kosa kijek Dałem się namówić w ciemno na ten uchwyt XSS już w okoniowej suzuce.Okazał sie barszo wygodny,dużo subtelniejszy od wczesniej planowanego TVS że poszliśmy za ciosem i Rafał ukrecił również na nim Xtremke.Naturalny koreczek tak jak lubię Wagowo kijek wyszedł 97g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 A jak z przekazywaniem impulsów z blanku do ręki przy tym uchwycie XSS? Zapewne bez zastrzeżeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Co do XSS to juz trochę ich przerobilem i nie ma się do czego przyczepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bryzers Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Hubert ma rację. Namówił mnie na xss i organoleptycznie dobrze leży w dłoni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Komplecik Suzuki. Na szczupala i na okonia. Kijki na blankach RXF-16lb-762 (na szczupłego naturalnie) i okoniówka na RXF-4lb-601. Mocniejszy na fuji sic KR , okoniowy na Fuji Torzite. Rękojeści w obu praktycznie bliźniacze . SKSS , burnt ,korkoguma i wstawki z woovenu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labuhn123 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Hejoo Obie wedeczki na blanku suzuki należą do mnie jedyne co mogę na dzień dzisiejszy o nich napisać , to że wykonane są naprawdę pięknie a zdjęcia nie oddają ich profesjonalnego wykonania . Przelotki rozmieszczone idealnie bardzo bardzo równo bez żadnego odchylenia .. lakier położony mega dobrze nie ma najmniejszego nadlewu pomysł był mój a kolega Skalek bardzo dobrze odczytał moje wymysly. Polecam polecam z czystym sumieniem. Jeśli ktoś ma najmniejsze obawy kolega skalek napewno je rozwieje;) juterko wypad na kropki dam znać co i jak później wypad na trotke;) pozdrawiam i dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To są jednoskłady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To są jednoskłady?RXF-16lb-762- dwuskładRXF-4lb-601- jednoskład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 W cenie do 750 zł dalej faworytem pod okoniowe ostre jigowanie jest s781 ? Czy coś innego wartego uwagi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Daj ogłoszenie w dziale "Kupię" to się przekonasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 W cenie do 750 zł dalej faworytem pod okoniowe ostre jigowanie jest s781 ? Czy coś innego wartego uwagi ?Pytasz o nowy kijek czy o używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Nowy.Jeżeli mowa o nowym kijku to nie chodzi tu o faworyta czy nie. Tylko żeby zrobić kijek na gotowca w kwocie ok 750zł to blank nie może być droższy niż ok 200-250zł. A w takiej cenie jest jak na razie tylko wspomniany MHX.A tak w ogóle to Mhx-s 781 do ostrego jigowania to raczej nie jest najlepszy wybór. Za delikatny w szczycie. No chyba ,że 2-3g główka max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No mi chodzi o takiego 3,5 - 5 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Skałek dostałem multika, jutro jestem u ciebie na przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi