lukanio Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ...grubasku Skałek mówił, że ewentualnie z kijem od szczotki możesz pomierzyć :-) heheheeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Jak by Skałek żył z takich jak ty to by dawno musiał przerzucić się na kiszenie kapusty Zacznij w końcu coś zamawiać a nie tylko sprzedajesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotreq Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No mi chodzi o takiego 3,5 - 5 gr.Ja mam do takich gramatur S842-2 i spisuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Generalnie opinie są takie, że 871, 781 i 842 się nada Ja lubię każdy kij mieć delikatnie przeciążony ... Edytowane 20 Lutego 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 A ja zbroje teraz s661-2 i jest o wiele bardziej szczytowy i sztywny niż 781 i 871, a dodatkowo na druga stronę kręgosłupa poszedł fajna króciutka UL wykałaczka do 5 gr, no tyle tylko że krótszy no ale 781 i 871 do długasów też nie należą... pewnie w jednym kawałku jeszcze byłby ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Kolejny kijek na klenia ,jazia, brzanę,bolka na lekko, na blanku z polskim rodowodem . Mowa o Blaasie SLF-9610 2N. Kijek uzbrojony w lekkie przelotki KLH RS seaguide. Rękojeść z naturalnego korka z wstawkami z tygrysa i kiokogumy, Uchwyt DPS 17. Bardzo uniwersalny rzeczny kijek na lekko Edytowane 23 Lutego 2017 przez skalek-77 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapanui82 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Szpiegu dobrze mówił-skladaj u Skalka, będziesz zadowolony. No i miał rację. Nie ma niczego do czego można się przyczepić, zdjęcia nie oddają jakości wykonania rękojeści, omotek i całościowego efektu. Dzięki Rafał ☺️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Witam! Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc zapytam u "żródła". Jaki blank poleciłby Kolega do lekkich popperów, takich 4-6 cm? Celem będzie okoń Edytowane 24 Lutego 2017 przez pepccio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 (edytowane) Witam! Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc zapytam u "żródła". Jaki blank poleciłby Kolega do lekkich popperów, takich 4-6 cm? Celem będzie okoń Prosiłbym tego typu pytania składać na priv. No i nieco więcej informacji jaka długość , ile składów no i jak ciężkie te popery będą Edytowane 24 Lutego 2017 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Rafałku jaki ładny znaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 To pewnie dla uczczenia tysięcznego posta.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Faktycznie, tylko teraz zakumałem że to nie znaczek tylko MEDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Faktycznie, tylko teraz zakumałem że to nie znaczek tylko MEDAL Dokładnie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Medal za 1000 postów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Sam go sobie przyznałem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Ciąg dalszy "delfinarium". Matagi TR 60 Super Trout 2. Delfin, torzite w delcie, butt ala delfin. Waga całego kijka 34g Nie cytujemy zdjęć! ile za wędkę w tym secie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Mój ci ten patyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Mój ci ten patyk Bój się Boga i nie podpinaj więcej jak 180gr.???? To jest ten jednoskład? Jak to jest zrobione ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 To jest dwu-skład, ale ja prosiłem Rafała żeby połączył je na stałe.Wyszło lepiej nić się sami spodziewaliśmy.Wisi tam nowy Vaniek 2500S 180 gram - idealny balans (przynajmniej dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 ile za wędkę w tym secie?Wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Wysłałem priv Też poproszę o takie info na priv. To jest dwu-skład, ale ja prosiłem Rafała żeby połączył je na stałe.Wyszło lepiej nić się sami spodziewaliśmy.Wisi tam nowy Vaniek 2500S 180 gram - idealny balans (przynajmniej dla mnie)No wiem, że dwu skład. Pytałem w sensie jak to jest technicznie połączone na stałe, ale nie wiem w sumie czy zdradza się takie sztuczki Edytowane 25 Lutego 2017 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Mogę jedynie pokazać to na zdjęciach, o szczegóły musiał byś pytać Rafała.Aczkolwiek zdjęcie nie oddają tego jak jest w rzeczywistości. Praktycznie tego nie widać. Zaznaczam, że to ja się na takie rozwiązanie uparłem, Rafał był sceptyczny. Ponieważ jest perfekcjonistą a to nie do końca mu pasowało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Dzięki za zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Jerkówka ma blanku Phenix M1 ,MXUR 80 MH .Blank przycięty do 2,2m. Rękojeść z super twardej pianki ,uchwyt ACS z nakrętką KDPS , Elementy metalowe w kolorze niebieskim. Przelotki Fuji Sic W zbrojeniu tradycyjnym,czyli przelotki na górze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Rafał jak oceniasz ten blank? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi