Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

A ja zbroje teraz s661-2 i jest o wiele bardziej szczytowy i sztywny niż 781 i 871, a dodatkowo na druga stronę kręgosłupa poszedł fajna króciutka UL wykałaczka do 5 gr, no tyle tylko że krótszy no ale 781 i 871 do długasów też nie należą...:) pewnie w jednym kawałku jeszcze byłby ciekawszy.

Kolejny kijek na klenia ,jazia, brzanę,bolka na lekko, na blanku z polskim rodowodem . Mowa o Blaasie SLF-9610 2N. Kijek uzbrojony w lekkie przelotki KLH RS seaguide. Rękojeść z naturalnego korka z wstawkami z tygrysa i kiokogumy, Uchwyt DPS 17. Bardzo uniwersalny rzeczny kijek na lekko ;)

ad39678df225.jpg 619f28c42ac4.jpg a9abdc3038d3.jpg 0ceac7a97d19.jpg ea06c40eb928.jpg

2ed0c5d5bac0.jpg    

Edytowane przez skalek-77
  • Like 11

Witam! Nie chciałem zakładać nowego tematu, więc zapytam u "żródła". Jaki blank poleciłby Kolega do lekkich popperów, takich 4-6 cm? Celem będzie okoń  :)

Prosiłbym tego typu  pytania  składać na priv. No i nieco więcej informacji jaka długość , ile składów  no i jak ciężkie te popery będą

Edytowane przez skalek-77

Wysłałem priv ;)

Też poproszę o takie info na priv.

To jest dwu-skład, ale ja prosiłem Rafała żeby połączył je na stałe.

Wyszło lepiej nić się sami spodziewaliśmy.

Wisi tam nowy Vaniek 2500S 180 gram - idealny balans (przynajmniej dla mnie)

No wiem, że dwu skład. Pytałem w sensie jak to jest technicznie połączone na stałe, ale nie wiem w sumie czy zdradza się takie sztuczki :)

Edytowane przez dreadknight

Mogę jedynie pokazać to na zdjęciach, o szczegóły musiał byś pytać Rafała.

Aczkolwiek zdjęcie nie oddają tego jak jest w rzeczywistości. Praktycznie tego nie widać.

post-59262-0-51586100-1488059874_thumb.jpg

post-59262-0-12849900-1488059892_thumb.jpg

Zaznaczam, że to ja się na takie rozwiązanie uparłem, Rafał był sceptyczny. Ponieważ jest perfekcjonistą a to nie do końca mu pasowało.

• Like 1