yglo Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Rafał, czy tez ja w Talonie startowa 10 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Rafał jak oceniasz ten blank? ☺Mocne. Maja więcej niż opisane 25lb i to znacznie. Grube jeżeli chodzi o średnicę ( szczyt 2,8mm) ale kijek wyszedł bardzo lekki. Ugięcie fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Rafał, czy tez ja w Talonie startowa 10 ?W tym przypadku start 12 KW do 5 na szczycie. Pod okrąglaka ten miał być. Edytowane 4 Marca 2017 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ktos tam kiedys pisal, tlo bys zmienil na bardziej jenorodne, ladniejsze zdjecia by byly A tak te wedki troche gina na tym zdjeciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 jestem zdecydowanie za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ktos tam kiedys pisal, tlo bys zmienil na bardziej jenorodne, ladniejsze zdjecia by byly A tak te wedki troche gina na tym zdjeciu Ale za to jak kijek do ręki dostaniesz to się zdziwisz, że w rzeczywistości jest duuużo lepiej (ładniej) niż na zdjęciu.Ja wolę takie pozytywne zaskoczenia .A czasami zdjęcie piękne - a w realu rozczarowanie (nie dotyczy oczywiście Rafała). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ale za to jak kijek do ręki dostaniesz to się zdziwisz, że w rzeczywistości jest duuużo lepiej (ładniej) niż na zdjęciu.Ja wolę takie pozytywne zaskoczenia .A czasami zdjęcie piękne - a w realu rozczarowanie (nie dotyczy oczywiście Rafała). No nie dostane, bo swoje robie sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 No nie dostane, bo swoje robie sam Tak wiem, też podziwiam, a moje zdanie było trochę w przenośni adresowane do wszystkich... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ktos tam kiedys pisal, tlo bys zmienil na bardziej jenorodne, ladniejsze zdjecia by byly A tak te wedki troche gina na tym zdjeciu Bardzo chętnie bym coś właśnie poprawił jeżeli chodzi o zdjęcia tylko nie bardzo mam pomysła co Może podrzucisz jakiś pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Zmien tlo na poczatek na jednostajne/jednokolorowe Swoje logo np mozesz wstawic gdzies w rogu zdjecia.Takie jednostajne tlo spowoduje ze wedke bedziesz mial centrum uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ktos tam kiedys pisal, tlo bys zmienil na bardziej jenorodne, ladniejsze zdjecia by byly A tak te wedki troche gina na tym zdjeciu Warto spojrzeć na krótki wątek BB Custom Rods. Bartek robi foty na naprawdę grubym poziomie. Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Skałek robi wędki na grubym poziomie i to w sumie liczy się najbardziej, fotki to już cała gałaź wiedzy i zaplecze trzeba posiadać sprzętowe. Fotografowanie tak długich elementów jest dość...niewdzięczne. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 No ale jak by robił zdjęcia np na tle ściany, zawsze z tej samej odległości (nawet słabawym aparatem) było by ok.Poza tym można by robić fotki na 3-4 szt,1 kij bez obciążenia2 z małym obciążeniem3, z dużym obciążeniemdało by to widok ugięcia wędki, dla wielu osób jest to bardzo przydatna informacja. Wiem, że teraz Rafał psioczy na nas, bo to zajmuje już mu dużo czasu. A jak by miał robić tak jak piszemy, to chłopina na kolacje by się spóźniał Na szczęście ja mam do niego blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ale generalnie nikt nie fotografuje calych elementow, tylko szczegoly Do niedawna foty robilem telefonem i tylko staralem sie zeby tlo bylo jednokolorowe. Obylo sie bez zadnego zaplecza sprzetowego Najwiekszym problemem bylo wyczekiwanie na ta godzinke gdy zaswieci slonce w UK Np: to zdjecie jeszcze chyba zrobione telefonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Punktowe zdjęcie macro w tym przypadku obrazuje ładnie kolor blanku i to w zasadzie koniec sceny...Lubię macro ale nie doszukamy się tu proporcji a już o realiźmie można zapomnieć. Niemniej tło u Skałka jest nietrafione z powodu zbyt wielu mocnych punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) tu tylko chodzi o zmianę tła i pomieszczenie inne bardziej jasne i będzie gitara oczywiście mowa o skalka Edytowane 6 Marca 2017 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Punktowe zdjęcie macro w tym przypadku obrazuje ładnie kolor blanku i to w zasadzie koniec sceny...Lubię macro ale nie doszukamy się tu proporcji a już o realiźmie można zapomnieć. Niemniej tło u Skałka jest nietrafione z powodu zbyt wielu mocnych punktów. Tez robione z telefonu Wiecej juz nie bede smiecil Teraz proporcje chyba widac? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Ja na tak jasnym tle nie jestem w stanie dobrego zdjęcia zrobić, bo wędka wówczas wychodzi mi bardzo ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Jutro przytargam kawałek szarej wykładziny i porobię fotki. Zobaczymy jak to wyjdzie.I dziękuję wszystkim za cenne uwagi. Edytowane 6 Marca 2017 przez skalek-77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 W końcu MAESTRO się odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kijek stworzony do łowienia pstrągów na blanku Suzuki RXF-6lb-702. Uzbrojony w fuji Torzite, uchwyt VSS 16 z adapterem polimerowym Fuji, nakrętka KDPS 16 zabudowana rurką wooven z pianka. Myślę ,że kijek pod kropkami sprawdzi się wyśmienicie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kijek stworzony pod bolka i szczupłego na lekko na blanku Suzuki RXF-12lb-762. Uzbrojony w przelotki Fuji Torzite, uchwyt DPS 17 silver, korek burnt z korkogumą i wstawką z tygrysa w pełnej rękojeści. W/G mnie nr.1 jeżeli chodzi o takie właśnie łowienie jak wyżej napisałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Prośba do udzielających się w sprawie jakości zdjęć, o opinię. Czy teraz lepiej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Słaby kontrastSzarość to nie jest dobre tło.Według mnie :-) Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Marca 2017 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam jaki set torzite zrobiłeś przy Suzuki 6lb-702 ( to długość 2.13) i na ilu przelotkach..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi