DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Prośba do udzielających się w sprawie jakości zdjęć, o opinię. Czy teraz lepiej? Lepiej jak teraz patrze na fote to widze wedke a nie rozne literki dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 jest zdecydowanie lepiej ale jeszcze tło do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 wg mnie szare tło ok, ale jeszcze do rozjaśnienia o 1-2 tony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 O wiele lepiej niż na tej planecie. Jeżeli chcesz mieć foty ze swoim logiem to można zrobić jakiś znak wodny fhotoshopem i będzie to rozpoznawalne. Plandeka to pomysł bardzo kiepski i aż dziw bierze że taki esteta jak ty coś takiego robił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 wg mnie szare tło ok, ale jeszcze do rozjaśnienia o 1-2 tony Ja tam tez nie mam nic przeciwko szaremu tlu. No moze jasniejsze by sie przydalo przy ciemnych wedkach. Ale juz takie w jasnym korku powinny fajnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Prośba do udzielających się w sprawie jakości zdjęć, o opinię. Czy teraz lepiej? Mnie akurat podobało się dotychczasowe tło (z napisami), ale kwestia gustu. Pewnie ciężko przyczepić się do jakości Twoich wędek, to ... jest temat zastępczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 W najbliższy poniedziałek Suzuki powędruje na pstrągowe testy. Mam nadzieję, że będzie fartowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Rafał jest lepiej podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Rafał jest lepiej podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję pzdrDokładnie . Ja nie mam czasu na robienie sesji fotograficznych. Musi być szybko i sprawnie.Ale dzięki za chęć pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-) My tam nie mamy watliwosci ze w realu wyglada znakomicie Tylko chcemy tez w miare fajne fotki tych kijkow poogladac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 To i ja jutro postaram się fotkę strzelić kija co Rafał zrobił. A kosa pierwsza liga???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Kraag XF ,SKXF-7012-1N na delfinie, i przelotkach fuji sic w systemie delta. Blank wzmocniony do 12lb. Kosa na sandałka, idealnie obsługuje główki 10-22g ze smukłą gumką. Szybkość i czułość na najwyższym poziomie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, jakie zostały rozmiarowo użyte przelotki do Kraaga Kraag XF ,SKXF-7012-1N. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Kraag XF ,SKXF-7012-1N na delfinie, i przelotkach fuji sic w systemie delta. Blank wzmocniony do 12lb. Kosa na sandałka, idealnie obsługuje główki 10-22g ze smukłą gumką. Szybkość i czułość na najwyższym poziomie. Nie cytujemy zdjęć! Jak miło to znowu zobaczyc!!!Rałał profesjonaliści i esteci chyba chcieli policzyc zwoje na omotkach zeby cie skopiować namawiając cię do zmiany charakteru!!!Mam nadzieje że bedziesz sobom i wiecej tej wykładziny juz tu nie ujrzymy!!! A wykonanie jak zawwze ekstraliga!!! Edytowane 12 Marca 2017 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 W końcu przyszedł czas pochwalić się i jednocześnie przetestować mój już trzeci kijek zrobiony przez Rafała a mowa o Blaasie SLXF966-2N ,co do samego wykonania określę to tylko w jeden możliwy sposób-mistrzostwo świata!,naprawde żadne zdjęcia nie są w stanie oddać tego z jaką precyzją i dbałościa o nawet najmniejszy detal a przede wszystkim ile serca wkłada Rafał w swoją pracę. Jeszcze raz wielkie dzięki!. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 super zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Kleniowo jaziowy kijjek na blanku Blaas XF model SLXF966-2N. Kijek uzbrojony w Fuji Torzite, rękojeść prosta bez udziwnień, twarda pianka Matagi, SKSS z insertem z rurki wovenowej, i srebrne pierścionki. Można powiedzieć klasyk piankowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Kijek do łowienia białorybu i okoni na małe lekkie przynęty na blanku Matagi Super Big Pond. Kijek uzbrojony w fuji torzite, Rekojeść z dobrej jakości naturalnego korka z domieszką korkogumy i kaktusa, uchwyt DPS 16 black. Super kijek do zabawy małymi przynętami. Edytowane 18 Marca 2017 przez skalek-77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Byłem dziś u Rafała. Widziałem kilka z jego kijków, z ostatnich projektów, na żywo. Panowie ... czy to nowy kij, czy przeróbka można śmiało zdać się na Niego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Byłem dziś u Rafała. Widziałem kilka z jego kijków, z ostatnich projektów, na żywo. Panowie ... czy to nowy kij, czy przeróbka można śmiało zdać się na Niego.I co wybrałeś coś dla siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Poszedł jeden kijek do przezbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Ja odebrałem Casta (pod Dadaj). Xzoge 7 kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Kijek na blanku Batsona REVS 72ML-SB. Fajny niedrogi uniwersał. Zarówno pod szczupala jak i sandałka. Opisany seryjnie jako 12lb o c.w do 10,5g, co uważam za wielkie nieporozumienie. W/G mnie to taki typowy 10-30g o mocy ok 15lb. Kijek został uzbrojony w uchwyt XSS 17, insert wovenowy i pianka matagi, biżuteria w kolorze czerwieni, przelotki S6 KLH-RS, fuji sic na szczycie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi