Skocz do zawartości

Rodbuilding Skalka - choroba nieuleczalna

Rekomendowane odpowiedzi

O wiele lepiej niż na tej planecie. Jeżeli chcesz mieć foty ze swoim logiem to można zrobić jakiś znak wodny fhotoshopem i będzie to rozpoznawalne. Plandeka to pomysł bardzo kiepski i aż dziw bierze że taki esteta jak ty coś takiego robił.

Rafał jest lepiej  ;) podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca ;)

P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję :) pzdr

• Like 1

Rafał jest lepiej  ;) podpowiem jeszcze tylko , że korzystniej będzie jak zamienisz szarą wykładzinę na jednolity materiał ....szary jest ok :)a ta wykładzina w zbliżeniach wygląda jak niedomyta owca ;)

P.S. możesz podesłać mi na maila surowy plik to pokaże Ci mniej lub więcej co możesz jeszcze wykrzesać , ale przy tylu projektach pewnie nie będzie Ci się chciało bawić w postprodukcję :) pzdr

Dokładnie . Ja nie mam czasu na robienie sesji fotograficznych. Musi być szybko i sprawnie.

Ale dzięki za chęć pomocy ;)

• Like 1

Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".

Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-)

• Like 1

Dzisiaj dotarł do mnie kij zrobiony przez Rafała. Trzymając się sprawy zdjęć, w realu kij wygląda naprawdę znakomicie, czego fotki nie oddają w pełni! Świetne proporcje poszczególnych elementów, uwzględnione wszystkie moje sugestie, mocno wsparte wyczuciem "zbrojmistrza".

Postaram się wrzucić w najbliższym czasie uwagi poligonowe:-)

My tam nie mamy watliwosci ze w realu wyglada znakomicie ;) Tylko chcemy tez w miare fajne fotki tych kijkow poogladac :)

• Like 2

Kraag XF ,SKXF-7012-1N  na delfinie, i przelotkach fuji sic w systemie delta. Blank wzmocniony do 12lb. Kosa na sandałka, idealnie obsługuje główki 10-22g ze smukłą gumką. Szybkość i czułość na najwyższym poziomie.

Nie cytujemy zdjęć!

Jak miło to znowu zobaczyc!!!Rałał profesjonaliści i esteci chyba chcieli policzyc zwoje na omotkach zeby cie skopiować namawiając cię do zmiany charakteru!!!Mam nadzieje  że bedziesz sobom i wiecej tej wykładziny juz tu nie ujrzymy!!! A wykonanie jak zawwze ekstraliga!!!

Edytowane przez mario
  • Like 1

W końcu przyszedł czas pochwalić się i jednocześnie przetestować mój już trzeci kijek zrobiony przez Rafała a mowa o Blaasie SLXF966-2N  :wub: ,

co do samego wykonania określę to tylko w jeden możliwy sposób-mistrzostwo świata!,naprawde żadne zdjęcia nie są w stanie oddać tego z jaką precyzją i dbałościa o nawet najmniejszy detal a przede wszystkim ile serca wkłada Rafał w swoją pracę.

Jeszcze raz wielkie dzięki!.

• Like 3

Kijek do łowienia białorybu i okoni na małe lekkie przynęty na blanku Matagi Super Big Pond. Kijek uzbrojony w fuji torzite, Rekojeść z dobrej jakości naturalnego korka z domieszką korkogumy i kaktusa, uchwyt DPS 16 black. Super kijek do zabawy małymi przynętami.

d94adb63939f.jpg ad0c9dd4cc92.jpg 2fcca98aba4b.jpg aaefeed18684.jpg bdcad3d9baca.jpg

3fb14c3774c3.jpg    

Edytowane przez skalek-77
  • Like 4

Kijek na blanku Batsona  REVS 72ML-SB. Fajny niedrogi uniwersał. Zarówno pod szczupala jak i sandałka. Opisany seryjnie  jako 12lb o c.w do 10,5g, co uważam za wielkie nieporozumienie. W/G mnie to taki typowy 10-30g o mocy ok 15lb. Kijek został uzbrojony w uchwyt XSS 17, insert wovenowy i pianka matagi, biżuteria w kolorze czerwieni, przelotki S6 KLH-RS, fuji sic na szczycie.

0de4c0f827f1.jpg 5f16e5f77910.jpg ac12dd5ee0f9.jpg 8028bc4c57b1.jpg c614b77bbf98.jpg

3e9802fca79a.jpg    

• Like 4