skalek-77 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 jak taka nić wygląda bo roving juz znam a może coś mi umknęło.To to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Kijek bod bolka i szczupaka na lekko na blanku Suzuki RXF-12lb-762. Kijek uzbrojony w pełną rękojeść z burnta i tygrysa z dodatkiem korkogumy, uchwyt DPS 17 i przelotki S6 KLH RS z torzite T2 na szczycie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Kijek pod klenia ,jazia okonia i bolenia na bardzo lekko. Innymi słowy lekki uniwersał na rzekę. Kijek powstał na blanku Dragon HM-X model 29-32-275. kijek długości 2,75cm c.w 2-14g. Kijek został uzbrojony w wersji ekonomicznej, czyli ; przelotki P B minima hard Chrom ze szczytem Torzite F. Uchwyt DPS 17 ,pianka matagi. ze srebrnymi pierścieniami. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Rafał.Gratulacje za opis .Super.Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zestaw pod szczupłego . Jerkówka na blanku Batsona REVC 68XH. Opisana przez producenta do 42g a w rzeczywistości o ok 100g więcej pociągnie. I kijek pod gumy i złom na blanku Xzoga Takadum 5kg. Kijki z pazurem czyli pod multik. Uzbrojone w przelotki Fuji sic. Batson tradycyjnie ,a Xzoga w spirali. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 (edytowane) jak myślisz ile ogarnie ta xzoga 5kg ? Edytowane 14 Sierpnia 2017 przez Tu nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Jakiej grubości nici używasz dla blanków mocy jak ten Batson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 jak myślisz ile ogarnie ta xzoga 5kg ? Docelowo ma ogarniać 40g w pełnym komforcie i myślę ,że tak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jakiej grubości nici używasz dla blanków mocy jak ten Batson?Ta grubszą czyli chyba rozmiar D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ta grubszą czyli chyba rozmiar D Dzięki za odpowiedź. Ja ostatnio zbroiłem też Batsona, ale ciut lżejszego - REVC68H. Wahałem się czy użyć grubości "A" czy "D" i finalnie wybrałem "A". Przetestuje na własnej skórze czy podjąłem dobra decyzję . W razie czego to można je przewinąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Kijek na sumka na dwuczęściowym niesymetrycznym blanku Xzoga Taka G-75 ,12kg. Kijek uzbrojony w przelotki Fuji sic w ramkach KW/KB, rękojeść pełna z twardej pianki Matagi ,zakończenie gumowe Fuji nieco skrócone pod wymiar pierścienia, uchwyt ALPS MV T RPD 17-IS. Kawał armaty wyszło . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Grubo Jak zbroiles, chodzi mi o rozmiar przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Kijek wybitnie sandaczowy na świetnym choć mało docenianym blanku MHX elite pro, model EPS81MXF. Blank bardzo szybki i czuły o fajnym płynnym ugięciu jak na X-fasta. Kijek mocy 17lb ,realny komfortowy c.w przy jigowaniu 10-22g ołowiu.Kijek uzbrojony w uchwyt Delfin i przelotki Fuji sic w delcie. Uchwyt został tak zamontowany ,że nie widać miejsca połączenia z blankiem. Podobnie jak wcześniej opisywałem ,tuleja uchwytu została zlicowana z blankiem za pomocą nici węglowej i dodatkowo na tym została nawinięta omotka. Wygląda to teraz tak jakby w ogóle nie było tulei montujących uchwyt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Grubo Jak zbroiles, chodzi mi o rozmiar przelotek?Od 30KW do 6KB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Od 30KW do 6KB A druga i trzecia po startowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 20KW ,12KW i 10Kw lub 8Kw już nie pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie tylko mocowanie uchwytu super, ale i opis na blanku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Phenix K2 ,Tx683-c pod sandałka. Uzbrojony w uchwyt Delfin i przelotki Fuji Torzite w systemie delta. Na czarno czerwono 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Kleniowo jaziowy Phenix SP 962-xul. Rękojeść pełna z tygrysa z korkogumą , uchwyt Fuji SKSS z insertem z korkogumy, przelotki Fuji Torzite T2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Kijek do paproszenia na blanku Phenix Mirage MF 711-1. Blank przycięty do 2,10m. Kijek uzbrojony w przelotki Pacific Bay Minima hard chrom, na szczycie torzite. Rękojeść dzielona z jasnego tygrysa, uchwyt SKSS 16 z frezowanym insertem z tygrysa. Fajny delikatny kijek wyszedł o mięsistym 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mirage dawni już nie widziałem fajna wykałaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Rafał, ten mirage to twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Rafał, ten mirage to twój?Mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Fajnie wykonany ten mirage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi