szpiegu Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kijek pod ciężkiego bolka na blanku CDBR 832MH. (2,52m, 20lb ,do 35g) Kijek uzbrojony klasycznie. Rękojeść z korka naturalnego, uchwyt DPS 18, Przelotki Fuji Alconite ,szczyt Sic.Dzieki Rafał 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 hej Rafał jaka to nić na Talonie Jak mialbym zgadywac, to 'garnet' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Kijek pod ciężkiego bolka na blanku CDBR 832MH. (2,52m, 20lb ,do 35g) Kijek uzbrojony klasycznie. Rękojeść z korka naturalnego, uchwyt DPS 18, Przelotki Fuji Alconite ,szczyt Sic. Rafał, super opis na blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 hej Rafał jaka to nić na TalonieProWrap nylon 343 burgund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 (edytowane) Szpiegu, pozamiatałeś jak Lewandowski w meczu z Realem w 2013 r. A ja rozpoznaję tę miejscówkę Jak wagowo wyszedł ten kijek ? Zważyłem tego Matagi Super Seven ze str. 84. 75 g, dwuczęściowa wędka na blanku o mocy 16 funtów i długości 2,3 m. Mniej niż ten Matagi Super Shore LL który w nieco bardziej klasycznym uzbrojeniu waży 87 g. Edytowane 21 Września 2017 przez Krzysiek Rogalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ładna cyferka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Ps, takie wazenie na sztorc troche przeklamuje, w obie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Ps, takie wazenie na sztorc troche przeklamuje, w obie strony. Wiem, to jest takie ważenie z marginesem błędu, plus minus 1-2 g. Wędka leży tylko na wadze, nie opiera się o stół. Ponownie 75 g. Edytowane 22 Września 2017 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Idealny kijek na ciężkiego szczupaka na blanku Suzuki RXF-20lb-762 ( 2,28m , c.w do 42g, moc 25lb). Patyk został uzbrojony w uchwyt Seaguide XSS 17, rękojeść z burnta i korkogumy, przelotki Fuji Sic po całości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Kijek na okonie i pstrągi na blanku Suzuki RXF-6lb-662 ( 1,98m, c.w do 7g ,moc 8lb). Kijek uzbrojony został w przelotki Fuji Torzite, uchwyt SKSS 16 z insertem z rurki wooven, rękojeść z burnta z korkogumą i paseczki z czerwonej pianki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Kijek castingowy na blanku Suzuki RXF-6lb-602. Uzbrojony został w uchwyt KSKTS 16, rękojeść z tygrysa zakończonego korkogumą z paskami czarnej pianki, przelotki Fuji Torzite. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Cast juz dawno u mnie. Super szpada. Klasa sama w sobie. Dzieki wielkie raz jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Stary poczciwy FX-701-1 Phenixa w delfinie, przelotki Minimy PB z torzite na szczycie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Kijek wybitnie sandaczowy na blanku POINT PB691MXF.. Kijek uzbrojony w uchwyt Delfin i przelotki Fuji Torzite w systemie Delta. Mega czuły i mega lekki patyś wyszedł. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Ile, tak naprawdę, może taki kijaszek ale w uzbrojeniu, w "normalny" uchwyt? Edytowane 4 Października 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Ile, tak naprawdę, może taki kijaszek ale w uzbrojeniu, w "normalny" uchwyt?Można jaśniej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) St.C Extreme 5S70 MLF na delfinie i torzite w delcie. Świetny pod sandała na lekko Edytowane 6 Października 2017 przez skalek-77 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) I jeszcze jeden. Edytowane 6 Października 2017 przez skalek-77 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Kijek na blanku St.C 3S70 MF2. Znany i popularny średnio ciężki uniwersał na łódke. Uzbrojony w przelotki Fuji Alconite , uchwyt SKSS 17 z insertem z Wovenu, rękojeść z tygrysa i korkogumy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Hamerykańsko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 No Rafal szaleje moc przerobowa ma niezla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kijek na morskie trotki na blanku z polskim rodowodem . Mowa o Blaas Slim SLS 9620-2N. Bardzo smukły grubościenny, świetnie ładujący się blank długości 2,9m, mocy 20lb, c.w 8-32g. Kijek uzbrojony został w przelotki Fuji Sic , uchwyt DPS w kolorze czarnym ,rękojeść z mix burnta i tygrysa, na zakończeniu korkoguma. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Kijek na morskie trotki na blanku z polskim rodowodem . Mowa o Blaas Slim SLS 9620-2N. Bardzo smukły grubościenny, świetnie ładujący się blank długości 2,9m, mocy 20lb, c.w 8-32g. Rafał, ten blank na morskie trotki to była Twoja sugestia czy wybór zleceniodawcy? Jaki jest Twoim zdaniem najlepszy blank to tego celu, do przynęt o wadze 18-22 g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Wybór blanku zasugerował mi Rafał.Ja chciałem początkowo na innym, ale Rafał zaproponował mi blaasa.Po pierwszym teście nad Wisłą jako kij boleniowy dalekiego zasięgu nie żałuję wyboru.Pięknie miota przynęty, widać, że jest w nim moc.Ryby jeszcze nie holował. Czeka na sprawdzian w boju: w grudniu w solance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Wybór blanku zasugerował mi Rafał.Ja chciałem początkowo na innym, ale Rafał zaproponował mi blaasa.Po pierwszym teście nad Wisłą jako kij boleniowy dalekiego zasięgu nie żałuję wyboru.Pięknie miota przynęty, widać, że jest w nim moc.Ryby jeszcze nie holował. Czeka na sprawdzian w boju: w grudniu w solance. Dzięki za odpowiedź. Zastanawia mnie, czy na solankę nie wystarczyłby blank odrobinę słabszy niż 20lb.Jaki blank na morskie trotki początkowo planowałeś? Edytowane 13 Października 2017 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi