radmac5 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Adriano - morzesz podać wagę kija do 18 G . Mam to samo w delfinie i chciałbym porownac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 (edytowane) T knoby są ble... Waga Xtremki 97g Suzuki 72g Edytowane 27 Lutego 2018 przez adriano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 A ile trzeba mieć zamówionych wedek, aby być na „scianie chwały” u Rafała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) A ile trzeba mieć zamówionych wedek, aby być na „scianie chwały” u Rafała?chyba tylko Marcin Ostróda zna odp. na to pytanie ... ( no i Rafał - jezeli liczy ) Edytowane 28 Lutego 2018 przez radmac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 A ile trzeba mieć zamówionych wedek, aby być na „scianie chwały” u Rafała? Podejrzewam, że jeśli Rafał poda tę liczbę, to podskoczy mu ilość zamówień od niektórych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Dajcie spokój z tą " ścianą chwały". Nic takiego u mnie nie ma. Wiem mniej więcej kto złożył najwięcej zamówień ale dokładnej liczby nie podam bo jej po prostu nie znam.I nie chciał bym ,żeby jedynie "pozycja na liście" była argumentem do składania u mnie zamówień . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 ja tam sie nie znam ... ale jezeli sa ludzie co maja kije z conajmniej 3 pracowni a w jednej zrobili juz np piata wedke to znaczy ze sa zadowoleni z poprzednich 4 ... i to jest argument do składania zamówien w danej pracowni ale to tylko moje zdanie a moje zdanie jest najmojsze bla bla bla ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) I nie chciał bym ,żeby jedynie "pozycja na liście" była argumentem do składania u mnie zamówień . Głównym powodem kolejnych zamówień jest zapewne pogoń za przysłowiowym "króliczkiem" Edytowane 28 Lutego 2018 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 ja tam sie nie znam ... ale jezeli sa ludzie co maja kije z conajmniej 3 pracowni a w jednej zrobili juz np piata wedke to znaczy ze sa zadowoleni z poprzednich 4 ... i to jest argument do składania zamówien w danej pracowni ale to tylko moje zdanie a moje zdanie jest najmojsze bla bla bla ...Podpinając się pod wypowiedź kolegi,zanim u Rafała zamówiłem pierwszą wędkę to miałem już wędki z 3 innych pracowni. nie będę pisał od kogo, bo nie o to tu chodzi.To że zrobiłem u Rafała .... naście wędek, to nie dla tego że mieszka blisko mnie i mogę się z nim widywać niemal codziennie, nie dla tego że jest najtańszy (bo nie jest),ale dla tego że JEST TERMINOWY, RZECZOWY, I WIE O CZYM MÓWI. (warto go słuchać)A wracając do wędek z innych pracowni, to i tak je dałem Rafałowi do przerobienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Kijek Na blanku POINT PB 661 MLF ( 1,98m , moc 12lb c.w do 14g ,ale da radę nieco więcej) zbudowany z myślą o łowieniu sandaczy na przynęty gumowe z główkami 6-17g. Kijek o świetnych walorach użytkowych jeżeli chodzi o łowienie mętnookich. Bardzo ale to bardzo lekki, z czułym szczytem i mocnym dolnikiem pozwalającym zaciąć każdego sandała w każdych warunkach.Egzemplarz ten został uzbrojony w przelotki Fuji Torzite, uchwyt DPS 17 z insertem z rurki woven, rękojeść split z tygrysa i korkogumy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Suzuki 2,03 PRO Rafał mi konstruuje. Ale czy oglądałeś mojego, to tylko Rafał wie. Wiem, ze na warsztacie w ostatnim czasie 5 takich patyków robił, względnie robi A tego RXXF wziąłbym gdyby Rafał tylko dał się namówić Sam jeszcze nie zdecydowałCześć Krzysztof, byłem dzisiaj u Rafała i miałem przyjemność obejrzeć twojego Suzuki, jedyne co mogę o nim napisać to MAJSTERSZTYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Marcin, co prawda nie widziałem, ale nie wyobrażam sobie by było inaczej. Miał być cudny i niczego innego nie dopuszczam A tak w rzeczywistości zdałem sie na sugestie Rafała, bo sam niewiele sie na tym znam Blanki to inna bajka. Tu dobierałem pod własne potrzeby. Z tym, że bez informacji od Rafała nie miałbym szans na trafny wybór. Ale tak to musi byc. Sztuka uzbroić, ale jeszcze wiekszą dobrze doradzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) ST.C TBS 68 MXF po przebudowie od podstaw. Edytowane 3 Marca 2018 przez skalek-77 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Rafał czy będą jeszcze jakieś inne modele blanków suzuki z serii XF pod sandacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Rafał czy będą jeszcze jakieś inne modele blanków suzuki z serii XF pod sandacza ?Z tego co wiem na razie będzie tylko jeden model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Rafał,skąd Ty bierzesz takie inserty? Z pozdrowieniami,Andrzej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 ... to "ruła" grafitowa , a nie insert raczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 To jest insert a rurka wonenowa jest tylko jednym z elementów tego insertu.Tak wygląda cały 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Można jeszcze tak; 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 @drzejko - ... a to właśnie są uchwyty składane na typowych insertach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Oto efekt zabawy z akrylem I nie ma jeszcze właściciela Edytowane 10 Marca 2018 przez skalek-77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Mocny, mięsisty kijek na szczupaki . Stworzony do łowienia na duże gumy. Mowa o kijku na blanku Gawas Conquer GB-120X- J68/120G.Kijek został uzbrojony w przelotki Fuji Sic od 25KW do 5KT., uchwyt SKSS 17 z drewnianym insertem, rękojeść z burnta , wstawki z pomarańczowej pianki i korkogumy., omotki w kolorze ciemnej czekolady z pomarańczowymi tipetami. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Chyba kolegi Krzysztofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Ale arcydzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Rafal ojjjj ladny ten insert. Powiesz jak wagowo w porownaniu np. Do rurki wovenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi