popper Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Piękne. Na jedną łódkę ?Podchwytliwe pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Odnoszę wrażenie że ta okonióweczka jest przygotowywana własnie dla mnie. Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Piękne. Na jedną łódkę ?To zależy kto z kim łowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 KIJKI NA WESOŁOChodziła mi po głowie jakaś nowa koncepcja ja jakieś nowe czyt. inne projekty niż zwykle.Moja chora główka wymyśliła takie coś . Coś na ponure zimowe dni. Tak bardziej na wesoło.Pianka moro, inserty i pierścienie toczone z akrylu. Możliwości jest więcej jeżeli chodzi o uchwyty, te na zdjęciach to tylko przykładowe kompozycje. Dużo lepiej to będzie jeszcze wyglądało z omotkami pod kolor.Co Wy na to?Ktoś chętny na kolorowy kijek. Mi się podobają. Może dla tego ,że trochę inne Jest w planie jeszcze z czarno, szaro, białą pianką i biało czarnym perłowym akrylem, ale dzisiaj nie zdążyłem zrobić.Niebawem pewnie nie wytrzymam i zmontuje taka rękojeść. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Fajne to jest. Pomysł znany a jednak mało się ogląda takich dolników. Czekam na biało-szaro-czarne wykończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ciekawe projekty, ale... tę z SKSS gdy zgubisz w lesie to już nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stafford Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Raczej na pustyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) NFCUniwersalny średnio lekki kijek brzegowy na blanku NFC ST-804-2 (IM). Kijek o długosci 2,44m, opisany do 21g myślę ,że prawidłowo. Lekki i szybki , szczytówka delikatna ze stosunkowo mocnym dolnikiem. Kijek został uzbrojony w pełną rękojeść z korka burnt, paski z czarno szarej pianki, uchwyt DPS 17 i przelotki Fuji Sic Slim. Edytowane 5 Lutego 2019 przez skalek-77 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mam jeszcze pytanie odnośnie zdjęć. Nie wiem jak to się dzieje ale jak wstawiam poprzez jerbaitowy hosting to zdjęcia są rozmazane , brak im ostrości , mimo, że w rzeczywistości takie nie są. Może ktoś poradzi co z tym zrobić? Nie wstawiam za pomocą zewnętrznego " zapodajnika zdjęć" bo kiedyś tak robiłem, zdjęcia były ok, ale po pewnym czasie zniknęły.Doradźcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 PRACE TRWAJĄ.Także wszystkich oczekujących proszę o cierpliwość 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Rafale, o ile to nie kłopot, byłoby super gdybyś wrzucił opis i dokładniejsze fotki drugiej i piątej wędki (licząc od dołu). Oczywiście po zakończeniu projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ta piąta od dołu to chyba moja. Karabin na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A gdzie moja ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 NFCUniwersalny średnio lekki kijek brzegowy na blanku NFC ST-804-2 (IM). Kijek o długosci 2,44m, opisany do 21g myślę ,że prawidłowo. Lekki i szybki , szczytówka delikatna ze stosunkowo mocnym dolnikiem. Kijek został uzbrojony w pełną rękojeść z korka burnt, paski z czarno szarej pianki, uchwyt DPS 17 i przelotki Fuji Sic Slim. Rafał, a jakbyś go porównał do Talona Trout? Nie miałem tego blanu NFC w rękach, ale jak miałbym zgadywać po innych, to szczyt delikatniejszy, czulszy. Potem ugięcie po rękojeść, ale odpowiednio pod naporem, Trout pancerniejszy i ugnie się szybciej cały, nie trzeba mu tak dużego wzrostu oporu. NFC fast, Trout moderete i to genialnie pewnie będzie widać mimo identycznych parametrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Ta piąta od dołu to chyba moja. Karabin na okonie. Pochwal się, na jakim blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Suzuki w dwóskładzie 6lb. Chociaż patrząc na korek to chyba nie moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Adam nie kombinuj z Troutem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 A gdzie moja ? Twoja już była spakowana do wysyłki i nie załapała się do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Rafał, a jakbyś go porównał do Talona Trout? Nie miałem tego blanu NFC w rękach, ale jak miałbym zgadywać po innych, to szczyt delikatniejszy, czulszy. Potem ugięcie po rękojeść, ale odpowiednio pod naporem, Trout pancerniejszy i ugnie się szybciej cały, nie trzeba mu tak dużego wzrostu oporu. NFC fast, Trout moderete i to genialnie pewnie będzie widać mimo identycznych parametrów. Mniej więcej tak jak piszesz. Z tym ,że przyrost mocy na łączeniu części przy NFC jest ogromny, Talon przechodzi płynniej w dolnik i szybciej go uaktywnia, po za tym jest dużo cięższy, wolniejszy i ma wyraźnie gorszy balans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Pochwal się, na jakim blanku?Piąta od dołu to Suzuki RXF-4lb-681 pro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Czyli jednak nie moja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 OKOŃ, PSTRĄGJednoskładowy kijek na okonie i pstrągi na blanku Suzuki RXF-6lb-601. Kijek długości 1,83m, 4-8lb mocy , opisany jako 1,8-7g, realnie w/g mnie 3-10g. Sprawdzi się znakomicie podczas łowienia okoni na jigi 3-10g a szczególnie do woblerów twitchingowych w okolicach 6-8cm. Jako pstrągówka w zasadzie ogarnia wszystko poza mikrojigami.Egzemplarz ten uzbrojony został w przelotki Fuji Torzite, uchwyt Fuji VSS16 z polimerowym winn gripem Fuji, nakrętką KDPS 16 gun smoke zabudowana rurką woven i w piankę Matagi z biżuterią w kolorze złota. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 PRACE TRWAJĄ.Także wszystkich oczekujących proszę o cierpliwość Widzę mojego Xenodona.. 4 od dołu...już się nie mogę doczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Widzę mojego Xenodona.. 4 od dołu...już się nie mogę doczekać.. Zgadza się. Xenodon jest gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 14 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 MOCNA SZCZUPAKÓWKAKijek zbudowany z myślą o łowieniu szczupaków na średnie i nieco większe przynęty na blanku Suzuki RXF-20lb-762. Dwuskład o długości 2,28m, mocy 25lb i opisanym c.w 14-41g, realnie do 55g. Kijek świetnie obsłuży gumy wielkości 12-18cm, oraz średnie jerki w wielkości ok 10cm. Równie dobrze współpracuje z większym wahadłem i solidnymi obrotówami.Kijek został uzbrojony w przelotki Fuji Sic Slim, uchwyt fuji DPS, insert z egzotycznego drewna, rękojeść mix korka naturalnego, burnta i korkogumy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi