skalek-77 Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 KLASYKA KLEŃ, JAŹWielkorzeczny kijek na klenia, jazia na blanku NFC ST 1002-2 (IM). 3,05m, 10lb, opisany do 5g. Długi kijek do łowienia na najmniejsze przynęty, umiarkowanie szybki o głębokim ugięciu. Kijek został wykonany klasycznie, tzn, uchwyt DPS 18, naturalny korek w pełnej rękojeści, przelotki Fuji Torzite T2. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 KLASYKA KLEŃ, JAŹWielkorzeczny kijek na klenia, jazia na blanku NFC ST 1002-2 (IM). 3,05m, 10lb, opisany do 5g. Długi kijek do łowienia na najmniejsze przynęty, umiarkowanie szybki o głębokim ugięciu. Kijek został wykonany klasycznie, tzn, uchwyt DPS 18, naturalny korek w pełnej rękojeści, przelotki Fuji Torzite T2.Czy możesz coś napisać o tym blanku ? jakie przynęty obsługuje ? Jakie ma ugięcie ? Jak ładuje się pod najmniejszymi woblerami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Nie wiem bo nim nie łowiłem. Ja tylko zbudowałem ten kijek. Właściciel kijka może coś skrobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Czy możesz coś napisać o tym blanku ? jakie przynęty obsługuje ? Jakie ma ugięcie ? Jak ładuje się pod najmniejszymi woblerami ?Napiszę coś po sobotnich testach nad wodą. W niedzielę wieczorem powinienem dać radę coś skrobnąć.Nie wiem czy akurat tu, w wątku Rafała? Być może w jakimś otwartym temacie, związanym z wędkami na klenie (?).Dam Ci znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 CO NIE CO NA DELFINIEKijki na delfinie . Po kolei od góry Phenix K2, TX-684-c, Phenix M1, MX72MH-B, Matagi TR 80 Super Mebaru L. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Powiem tylko tyle: o fujjj, o fujjj, o fujjj (choć na 2 zdjęciach prezentuje się to super - tam gdzie nie widać uchwytu...) Edytowane 12 Marca 2019 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Powiem tylko tyle: o fujjj, o fujjj, o fujjj (choć na 2 zdjęciach prezentuje się to super - tam gdzie nie widać uchwytu...)Fakt. Pięknością nie grzeszą, ale w porównaniu do wcześniejszych wypustów delfina, to można stwierdzić ( mocno umownie ), że te teraźniejsze są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Powiem tylko tyle: o fujjj, o fujjj, o fujjj (choć na 2 zdjęciach prezentuje się to super - tam gdzie nie widać uchwytu...)A ja z przekory wybrałem zbrojenie w systemie delta W rękach tego nigdy nie miałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) A ja z przekory wybrałem zbrojenie w systemie delta W rękach tego nigdy nie miałemWyżej mowa jest o uchwycie . A dokładnie chodzi o jego "kontrowersyjną urodę"Kolega natomiast pisze o Delcie ,czyli o systemie zbrojenia, którego używa się przy zastosowaniu uchwytu Delfin.Lepiej nie mieszać tych pojęć. Edytowane 16 Marca 2019 przez skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W czasie łowienia ta niezbyt nachalna uroda delfina nie przeszkadza, bo uchwyt "znika" w dłoni. W dodatku jest wygodny i ergonomiczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W czasie łowienia ta niezbyt nachalna uroda delfina nie przeszkadza, bo uchwyt "znika" w dłoni. W dodatku jest wygodny i ergonomiczny.To również prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 W czasie łowienia ta niezbyt nachalna uroda delfina nie przeszkadza, bo uchwyt "znika" w dłoni. W dodatku jest wygodny i ergonomiczny.Właśnie tej wygody i ergonomii szukam. To również prawda.Mam taką nadzieję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 SANDACZOWA SZPADA Z POLSKIM RODOWODEM.Kijek wybitnie pod sandałka na blanku Kraag XF model SKXF 718- 1N ( czyli wzmocniona wersja 716). Piekielnie szybki i czuły kijek, długości 2,13m w jednym kawałku, mocy ma 18lb, poradzi sobie z przynętami do 35g.Kijek ten został uzbrojony w przelotki Fuji Torzite, uchwyt DPS 17 Z insertem z czerwono perłowego akrylu, korek kaktus 2 ,wstawki z korkogumy i czerwonej pianki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Napiszę coś po sobotnich testach nad wodą. W niedzielę wieczorem powinienem dać radę coś skrobnąć.Nie wiem czy akurat tu, w wątku Rafała? Być może w jakimś otwartym temacie, związanym z wędkami na klenie (?).Dam Ci znać.http://jerkbait.pl/topic/5897-w%C4%99dka-na-klenie-jazie-jaki-blank-wybra%C4%87/page-42 Edytowane 24 Marca 2019 przez Remicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 KLASYKA KLEŃ, JAŹWielkorzeczny kijek na klenia, jazia na blanku NFC ST 1002-2 (IM). 3,05m, 10lb, opisany do 5g. Długi kijek do łowienia na najmniejsze przynęty, umiarkowanie szybki o głębokim ugięciu. Kijek został wykonany klasycznie, tzn, uchwyt DPS 18, naturalny korek w pełnej rękojeści, przelotki Fuji Torzite T2.Opis wędki na ostatniej stronie "Wędka na klenie"http://jerkbait.pl/topic/5897-w%C4%99dka-na-klenie-jazie-jaki-blank-wybra%C4%87/page-42 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 UCHWYT ANGLE JAPAN W TRZECH ODSŁONACHNowy Suzuki RXXF-14lb-701 pro - uchwyt gun smoke , naturalny korek, przelotki Fuji Torzite T2. Kijek zbudowany do łowienia sandaczy i szczupaków na agresywnie prowadzone przynęty.Gawas Conquer GB 115X- C65MF/40g- uchwyt czarny, naturalny korek z czerwoną korkogumą i pomarańczowymi paskami, przelotki Fuji Titanium Sic Slim. Kijek zbudowany pod szczupale na średniej wielkości przynętySuzuki RXF-12lb-661- uchwyt czarny, korek zebra, przelotki Fuji Torzite T2. Kijek zbudowany do łowienia szczupaków na średnie i małe przynęty. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Pieknie Ten korek zebra gdzie mozna dostac?Uchwyty Angle Japan srednica wewnetrzna max 10mm, czy cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Del Toro, na żywo korek zebra jeszcze lepiej wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Witam Fajna robota ten black uchwyt jest super z naturalnym korkiem - jak wypada Twoim zdaniem porównanie sic slim tytan do Torizite co sądzisz o nich ..? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ten korek zebra gdzie mozna dostac?https://www.rodshop.pl/pl/p/Korek-Burl-Dark-Zebra/304 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Pieknie Ten korek zebra gdzie mozna dostac?Uchwyty Angle Japan srednica wewnetrzna max 10mm, czy cos wiecej?Ja w BRC kupowałem zebrę. A uchwyt ma w środku 10,2 mm. do ok 10,8 można rozszlifować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jednak mój Gawas najładniejszy ???? Ciekawe co koledzy Adriano i Werem na to ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jednak mój Gawas najładniejszy Ciekawe co koledzy Adriano i Werem na to Będę wyrozumiały i nie odniosę się do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Jednak mój Gawas najładniejszy Ciekawe co koledzy Adriano i Werem na to Myślę że kolejność kijów to nie przypadek Jeszcze się zastanawiam jak to Rafał zrobił że tej Suzi 14lb w ogóle nie czuć w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Myślę że kolejność kijów to nie przypadek Heh, na pierwszym zdjęciu Gawas jest ostatni.... Prym wiodą Suzuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi