skalek-77 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Myślę że kolejność kijów to nie przypadek Jeszcze się zastanawiam jak to Rafał zrobił że tej Suzi 14lb w ogóle nie czuć w ręku.Napompowałem helu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie "kopać" się. Mam propozycję. Zrobię każdemu z was trzy takie jak na zdjęciach i nie będzie sporu który ładniejszy Wchodzicie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie "kopać" się. Mam propozycję. Zrobię każdemu z was trzy takie jak na zdjęciach i nie będzie sporu który ładniejszy Wchodzicie? Każdy z osobna, czułby dyskomfort psychiczny, że dwóch innych ma identyczne kije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rey Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Nie było słowa o kosztach, ja tam dyskomfortu czuł nie będę ;D Edytowane 28 Marca 2019 przez rey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nie "kopać" się. Mam propozycję. Zrobię każdemu z was trzy takie jak na zdjęciach i nie będzie sporu który ładniejszy Wchodzicie?Przecież już stoję w kolejce po Suzi RXXF, tę samą którą przygarnął Adriano ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Witam.Panie Rafale potrzebował bym taki uchwyt kołowrotka,nie ma Pan jednego na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Witam.Panie Rafale potrzebował bym taki uchwyt kołowrotka,nie ma Pan jednego na zbyciu.Nie mam niestety ani jednej wolnej sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 SZCZUPAKÓWKA NA NIEBIESKOJednoczęściowy kijek na szczupaki na japońskim blanku Lemax SlimMax 8KG. Pod duże gumy i jerki o łącznej masie ok 80g. Z dołu startuje bardzo nisko ze względu na mięsistą budowę i świetne ładowanie się kijka na tym blanku. Myślę ,że 12-15g już spokojnie wystarczy do komfortowego łowienia.Kijek ten został zbudowany pod stałoszpulowca. Dostał przelotki Fuji Sic Slim, uchwyt DPS Essex cracked blue, rękojeść dzieloną z korka burl, korkogumy i wstawek z niebieskiej pianki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Oraz mocniejszy model Lemax SlimMax 10 KG . Ten również na przelotkach Fuji Sic Slim pod kołowrotek ze stałą szpulą. Tym razem na uchwycie SKSS 17 z insertem z niebiesko perłowego akrylu, rękojeść dzielona z pianki Matagi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) ŁÓDKOWY ZESTAW SZCZUPAK , OKOŃKomplecik łódkowy na blankach Suzuki RXF-3lb-601 pro i RXF-12lb-661, zbudowany z myślą o łowieniu okoni i szczupaków na średnie przynęty. Kijki zbudowane zostały na przelotkach Fuji Torzite i uchwytach Angle japan z dzielonymi rękojeściami. Z korka kaktus 2- szczupakówka i korka naturalnego -okoniówka. Świetnie uzupełniający się zestawik. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez skalek-77 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Kurde, chyba musze sobie oswietlenie kupic do robienia zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Kurde, chyba musze sobie oswietlenie kupic do robienia zdjec Myślisz, że mam za ciemno? Pytam bo na zdjęciach się nie znam komletnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Myślisz, że mam za ciemno? Pytam bo na zdjęciach się nie znam komletnie. dobrze wlasnie jest Mowie ze sam musze jakies doswietlenie dla siebie zrobic, bo efekt mi sie podoba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Myślisz, że mam za ciemno? Pytam bo na zdjęciach się nie znam komletnie. Czytaj ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 ŚREDNIO - LEKKI RZECZNY UNIWERSAŁKijek na blanku Phenix SP 922 ML zbudowany jako uniwersalny kijek rzeczny w mocy ML. Czyli średnio lekki uniwersalny kijek na rzeczne łowy. Świetnie sprawdzi się przy boleniach , szczupakach, sandaczach łowionych na woblery jak również jigi. Klenia na nie co większe woblerki również obskoczy. Kijek długości 2,8m o mocy 12lb i c.w do 20g (w/g mnie prawidłowo opisany). Taki typowy faścik, ani za szybki , ani za wolny. Czyli w sam raz jak na uniwersał. Kijek został wykonany w typowy klasyczny sposób. Pełna rękojeść z naturalnego korka bardzo dobrej jakości , uchwyt Fuji DPS z insertem z drewna oliwnego, elementy z korkogumy , przelotki najlepsze ( Fiji Torzite T2) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Wyszło klasycznie I zarazem pieknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opis trafiony w punkt, rzeczywiście gdybym miał wybrać jeden kijek nad rzekę to wybrałbym SP 922ML 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Idealna pstrągówka na blanku Suzuki RXF-5lb-702 pro. Kijek o długości 2,13m , mocy 7lb i c.w do 6g ( daje radę nie co więcej ). Obsługuje idealnie praktycznie wszystkie przynęty pstrągowe ( obrotówki 0- 3 comet, małe wahadełka, wszelakie gumki na główkach 1,5-6g, jigi i woblery od najmniejszych do 6cm włącznie). Kijek ten oprócz pstrągów równie świetnie radzi sobie z okoniami.Kijek uzbrojony został w przelotki Fuji Torzite, rękojeść dzieloną z naturalnego korka z elementami z korkogumy, Uchwyt SKSS16 z wytaliowanym insertem z drewna oliwka. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie co mocniejszy i krótszy kijek na blanku Suzuki RXF-6lb-662. Równie świetnie sprawdza się przy pstrągach jak i okoniach. Ten model obsłuży główkę 10g + mała gumka max smukłe 3', z dołu od 2,5-3g główka.Ten egzemplarz dostał ciemny korek burnt z wstawka z kaktusa 2, przelotki Fuji Torzite T2 oraz uchwyt SKSS 16 z insertem z drewna Sapele Mahogany. Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez skalek-77 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Idealna pstrągówka na blanku Suzuki RXF-5lb-702 pro. Kijek o długości 2,13m , mocy 7lb i c.w do 6g ( daje radę nie co więcej ). Obsługuje idealnie praktycznie wszystkie przynęty pstrągowe ( obrotówki 0- 3 comet, małe wahadełka, wszelakie gumki na główkach 1,5-6g, jigi i woblery od najmniejszych do 6cm włącznie). Kijek ten oprócz pstrągów równie świetnie radzi sobie z okoniami.Kijek uzbrojony został w przelotki Fuji Torzite, rękojeść dzieloną z naturalnego korka z elementami z korkogumy, Uchwyt SKSS16 z wytaliowanym insertem z drewna oliwka.Jednak naturalny korek nadaje "to coś" dla kija. Mimo dzielonej rękojeści, której nie lubię, "patyczek" wygląda fajnie. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Jednak naturalny korek nadaje "to coś" dla kija. Mimo dzielonej rękojeści, której nie lubię, "patyczek" wygląda fajnie. Piotrze, ale trudno mieć wszystkie kije w naturalnym korku...Co do dzielonej rękojeści, zgadzam się z Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Idealna pstrągówka na blanku Suzuki RXF-5lb-702 pro. Kijek o długości 2,13m , mocy 7lb i c.w do 6g ( daje radę nie co więcej ). Obsługuje idealnie praktycznie wszystkie przynęty pstrągowe ( obrotówki 0- 3 comet, małe wahadełka, wszelakie gumki na główkach 1,5-6g, jigi i woblery od najmniejszych do 6cm włącznie). Kijek ten oprócz pstrągów równie świetnie radzi sobie z okoniami.Kijek uzbrojony został w przelotki Fuji Torzite, rękojeść dzieloną z naturalnego korka z elementami z korkogumy, Uchwyt SKSS16 z wytaliowanym insertem z drewna oliwka. Kijek jest mega Jet już po pierwszych testach. Zaskoczony jestem bardzo pozytywnie bo czegoś takiego szukałem delikatnego "uniwersału", pod woblerka, gumke czy obrotówkę. Wielki + dla skałka ! Polecam bardzo ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Pracowniane prace idą pełną parą. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Dobrze widzieć, że praca wre Czekam na swoją wędkę niczym mój syn na Mikołaja:) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaic Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Ja też czekam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi